Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASROCK Q1900B-ITX

Zobraziť katalóg
ASROCK Q1900B-ITX
Základná doska - s integrovaným CPU Intel Quad-Core J1900, 2x DDR3 1333, PCI Express 2.0, GLAN, 3x USB 2.0, USB 3.0, D-Sub, HDMI, Mini-ITX
60,84 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  AS033n Produktové číslo:  Q1900B-ITX Stránky výrobcu

ASROCK Q1900B-ITX

ASROCK Q1900B-ITX je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Pre základnú dosku ASRock s integrovaným procesorom Intel nájdete celý rad využití. Chváli sa kompaktnými rozmermi mini ITX konštrukcie. Je všestranná a plná možností. Výrobca ju vybavil technológiami, ktoré dosku ochránia pred všetkým, čo by mohlo tomuto citlivému základu každého počítača ublížiť. Veľkou prednosťou dosky je integrovaný štvorjadrový procesor. Jeho prítomnosť znamená nielen veľký výkon a vysokú spoľahlivosť, ale aj značné uľahčenie pri skompletizovaní počítača.

Kľúčové vlastnosti

  • Súčasťou je výkonný procesor Intel Quad-Core J1900
  • Kompletné riešenie bez prítomnosti ventilátora
  • Integrovaná grafická karta Intel
  • 1× USB 3.0
  • Technológia zvyšujúca odolnosť voči vlhkosti
  • Paralelný aj sériový port
  • Až 16 GB RAM SO-DIMM DDR3
  • Kompaktný mini ITX formát

Prekvapí schopnosťami

Procesor, ktorým je doska vybavená, tiká na frekvencii 2 GHz. Výkon svojich štyroch jadier je ale schopný zvýšiť až na pekných 2,42 GHz. V tom pomáha 2 MB cache a všetko dohromady dosahuje iba 10 W TDP, ide teda o veľmi úsporný kúsok rýchlosti a výkonu. V jeho vnútri nájdete integrovanú grafiku Intel HD Graphics 400. Ďalšou výhodou dosky je podpora zo strany výrobcu. Prostredníctvom obchodu ASRock APP Shop sa k vám dostane celá rada užitočných programov, s ktorými maximalizujete prednosti a schopnosti tejto základnej dosky.

Odolné prevedenie

Veľkou prednosťou dosky sú tlačené spoje vyrábané technológiou a z materiálu, ktorý zabraňujú negatívnym vplyvom vlhkosti. Nemusíte sa tak báť skratu, všetko bude vždy spoľahlivo fungovať. Veľkou prednosťou výrobcu je bohaté programové vybavenie, ktoré dosku povýši na ďalšiu úroveň. Užitočný ASRock Cloud vám dovolí ovládať počítač odkiaľkoľvek a zároveň ho prepojiť v jediné centrum všetkej zábavy ale aj pracovných alebo školských dokumentov. Možnosti tohto moderného "oblaku" sú ohromujúce.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Čipset
SoC Hotovo!
Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Integrovaný procesor, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III Hotovo!
Vyhotovenie
SO-DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR3L Hotovo!

Socket a čipset

Čipset
SoC Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Integrovaný procesor, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
SO-DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR3L Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
1 333 MHz Hotovo!

Rozhranie

Typ zvukovej karty
Realtek ALC662 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
5.1 Hotovo!

Konektory

Externý
COM, HDMI, Jack, LPT , PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Hotovo!
Interný
COM header, Front Panel Audio konektor, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Bude toto všechno navzájem fungovat a vleze do case? https://www.alza.cz/asrock-q1900b-itx-d4630654.htm https://www.alza.cz/zdroj-eurocase-400w-i-d47796.htm https://www.alza.cz/kingston-8gb-kit-ddr3-1333mhz-cl9-sleva-d2358726.htm https://www.alza.cz/sharkoon-shark-zone-c10-d4948221.htm nebo https://www.alza.cz/sharkoon-qb-one-d4828296.htm A ještě k tomu bude DVB-T2 karta PCI-e, ale Vy nevedete, tak tato: Odkaz do neznáma OS bude Win7 Pro. PC bude fungovat pouze a jen jako videorekorder z DVB-T.

Dobrý den, jaký zdroj by jste mi této desce doporučily a jako max. velikosti RAM jde osadit. Děkuji.

Dobry den,chtel bych se zeptat zda procesor jde taktovat?.... A jestli kdybych tam dal 'lepsi' grafiku treba nvidia gt 1030 nebo amd rx 550 by sly nejake novejsi hry a nebo treba i celkem stare csgo treba na 100+ fps.. děkuji za odpoved.

Príslušenstvo pre ASROCK Q1900B-ITX
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií