Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Astell & Kern AK70 MKII

Zobraziť katalóg
Astell & Kern AK70 MKII
MP3 prehrávač – prenosný HiFi audio systém, 2× čip CS4398, 192kHz/24 bit, DSD128, 3.3" WVGA dotykový displej, WiFi, Bluetooth 4.0, symetrický výstup, 2500mAh, 3.7V Li-Polymer Battery, možnosť streamovania, použitia ako externý DAC, podpora WAV, FLAC, WMA, MP3, OGG, APE, AAC, ALAC, AIFF, DFF, DSF, interná pamäť 64GB+ microSD až 128GB
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  JV556c3 Produktové číslo:  AK70MK2
Astell & Kern AK70 MKII 564,61 € Rozbalené

Astell & Kern AK70 MKII

Astell & Kern AK70 MKII je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Druhá verzia Astell & Kern AK70 prerobila vylepšenia s cieľom intenzívnejšieho pôžitku pri počúvaní. Došlo k úplnému oddeleniu ľavého a pravého kanála vrátane vlastného dekódovacieho čipu (2× Cirrus Logic CS4398), čím sa zvýšila jasnosť reprodukcie a potlačilo sa rušenie. Reálnosť podporujú presnejšie hodiny a symetrický výstup posilnený až na 4 Vrms hravo zvládne aj slúchadlá s vysokou impedanciou.

Kľúčové vlastnosti FLAC prehrávača Astell & Kern AK70 MKII

  • Oddelený ľavý a pravý kanál od vstupu až k výstupu
  • S výrazným výkonom vyváženého výstupu (až 4 Vrms)
  • 3,3-palcový displej s rozlíšením 480 × 800
  • Nový obvod s vynikajúcimi parametrami SNR, presluchu, THD + N
  • Kompaktné hliníkové telo pre jednoduché nosenie a obsluhu jednou rukou
  • Použiteľný ako externý USB DAC pre 24 bitov/96 kHz
  • Streamovanie hudby cez Bluetooth či WiFi (802.11 b/g/n)
  • Vnútorné úložisko 64 GB + microSD s podporou až 128 GB microSD
  • Li-Pol akumulátor s kapacitou 2 500 mAh

Vreckové HiFi = Astell & Kern AK70 MKII

Už žiadne kompromisy s hudbou v komprimovanom formáte. Astell & Kern AK70 MKII prináša vynikajúcu kvalitu HiFi zvuku vo vreckovej veľkosti. Prehráva digitálne súbory až do rozlíšenia 24 bitov/192 kHz (FLAC, WAV, OGG, ALAC, DSF...). Je preto perfektnou voľbou pre náročných poslucháčov, ktorí sa chcú oddávať svojej vášni kedykoľvek a kdekoľvek.

Aplikácia AK Connect

Aplikácia AK Connect poskytuje komfortné ovládanie prehrávača Astell & Kern AK70 MKII z telefónu alebo tabletu. S touto bezplatnou aplikáciou môžete kedykoľvek zmeniť prehrávanú hudbu, upraviť hlasitosť a streamovať cez WiFi. Vďaka podpore DLNA prehráte súbory cez miestnu sieť napríklad z NAS alebo počítača. Aplikácia AK Connect je dostupná pre zariadenia so systémom iOS (Apple) aj pre Android.

 
Poznámka:
» Všetky DAC prevodníky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Astell & Kern AK70 MKII
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií