Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ASUS 970 PRO GAMING / AURA

Zobraziť katalóg
ASUS 970 PRO GAMING / AURA
4,8 28 hodnotení
Základná doska AMD 970/SB950, DDR3 2133, 2x PCIe x16 (v režime x16 alebo v duálnom režime x8), SATA III RAID, USB 3.1, GLAN, 8ch audio, ATX, scAM3+
Kód:  AC334m Produktové číslo:  90MB0PU0-M0EAY0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS 970 PRO GAMING / AURA

Prémiová základná doska značky Asus so socketom AM3+ sa radí medzi špičku základní pre moderné procesory AMD. Tento model prekvapí najvyššou možnou kvalitou a skvelou výbavou, vrátane spoľahlivej ochrany svojich komponentov. So svojimi možnosťami tak predstavuje ideálnu voľbu na vytváranie výkonnej hernej zostavy, určenej ako na hranie hier, tak k práci s náročným multimediálnym obsahom.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderná základná doska pre platformu AMD
  • Vhodná pre výkonné herné zostavy aj prácu s náročným multimediálnym obsahom
  • Dokonalý nástroj Fan Xpert na riadenie ventilátorov
  • Vo výbave nechýba nové rozhranie USB 3.1 aj M.2
  • RAMCache na rýchlejšie spúšťanie hier
  • Efektné LED osvetlenie

Zaručená ochrana a úsporná prevádzku

Systém digitálneho napájania DIGI+ VRM poskytuje doske správnu úroveň napätia. Elimináciu skratov, ktorých pričinením by mohlo dôjsť k poškodeniu dosky, majú na starosti prednastaviteľné poistky zabraňujúce prepätiu. K tomu všetkému sú zadné I/O panely chránené proti korózii. Funkcia Fan Xpert predstavuje dokonalý nástroj na riadenie ventilátorov, ktorý zabezpečuje ich tichšiu a oveľa účinnejšiu prevádzku.

Osobitý štýl

Zvýraznite svoju osobnosť a štýl pomocou nádherných farieb. Asus 970 Pre Gaming/Aura je totiž vybavený zbrusu novou technológiou LED osvetlenia využívajúcu široké spektrum farebných kombinácií doplnených o zábavné efekty. Nechajte dosku len krásne svietiť, pulzovať do rytmu hudby alebo nechajte indikovať farbou teplotu procesora.

Prvotriedny výkon a rýchly prenos dát

Na zapojenie grafických kariet poslúžia sloty PCI Express 2.0. Pri využití kariet v režime CrossFireX teda dostanete možnosť si vychutnať grafické rozlíšenie svojich najmodernejších hier naplno. Pre maximálnu kompatibilitu sú využité pamäťové sloty typu DDR3, ktoré obsiahnu až 32 GB pamäte s maximálnou frekvenciou 2133 MHz.


Základná doska je osadená mnohými USB slotmi, ale veľkým ťahákom je prítomnosť dvojice najnovších konektorov USB 3.1 typu A s extrémnou rýchlosťou prenosu dát až 10 Gb/s. Stačí len pripojiť a užívať si rýchlosť prenosu. O ozvučenie sa hravo postará 8-kanálový čip SupremeFX, určený pre tie najlepšie zážitky zo zvuku. Vďaka čistým a hlasným zvukovým efektom si pri hraní hier užijete burácanie bojového poľa, ako keby ste sa nachádzali uprostred herného diania.

Rozhranie M.2 na palube

Pre pevné disky sa na základnej doske nachádzajú 6 × konektory SATA 6 Gb/s. K pripojeniu diskov väčších ako 2 TB disponuje doska softvérovou funkciou Disk Unlocker. Využite tak neobmedzených možností úložného priestoru pre vaše dáta. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky s vašim systémom poskytuje rozhranie M.2 s neuveriteľnou rýchlosťou prenosu až 32 Gb/s.

Parametre a špecifikácia

Socket
AMD AM3+ Hotovo!
Čipset
AMD 970 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
AMD AM3+ Hotovo!
Čipset
AMD 970 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR3 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 133 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink Hotovo!
Typ zvukovej karty
SupremeFX Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Hotovo!
Interný
COM header, Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
PCI
Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je táto základná doska kompatibilná s grafickou kartou GIGABYTE GeForce AORUS GTX 1080 Ti 11G

Dobrý den, vím že se již neprodává ale zajímalo by mě, jestli a případně kam zapojit RGB vent. z pc case, nebo i dodatečné RGB vent. ????? Kam zapojit běžné vent. je jasné, ale jak to zapojit pokud mám kompletně podsvětlenou case RGB ventilátory? Moc děkuji, Radek

Dobrý večer,jsem váš spokojený zákazníky a rád bych vlastnil tuto desku,nebo jinou stejné konfigurace.Mám AMD am3+,DDR 3,16 GB ,M.2 SDD disk,připojený přes PCI express,jde mi o desku abych mohl bootovat z M.2 Disku,a zároven nechci překopávat celý pc.Zkuste mi prosím pomoci když mi strejda guuugl hází klacky pod kompa.Děkuji

Zdravím, má doska výstup na RGB led pás?

zdravim , viete mi poradiť že či môžem na túto dosku nahodiť 2x kingston 8gb kit ddr3 1600mhz cl10 hyper x fury black series ?? ďakujem

Dobrý den, mám dotaz ohledně podsvícení desky. Když přes software "AURA" od Asusu podsvícení úplně vypnu a následně PC na čas odpojím od proudu (vytažením ze zásuvky nebo vypnutím spínačem na zdroji), tak se podsvícení opět aktivuje. Pokud nastavím barvu na static, tak se po odpojení proudu vrátí zpět do módu color cycle. Je možné podsvícení úplně deaktivovat např. v BIOS nebo přepnutím jumperu na desce? Nebo je snad deska vadná? Na žádném foru jsem nenašel kloudnu odpověď. Desku jsem koupil jako zánovní a proto k ní nemám ani řádný návod :/

Dobrý ďeň, chcel by som sa spýtať budu tieto ramky HyperX Fury 8GB ddr3 cl10 kompatibilné z touto doskou?

Dobry den mam otazku ohledne osazeni cpu fx 9370 potrebuji mit jistotu ze tato deska splni tdp 220w.Hledal jsem ale nekde pisou ze je jen do 125w .diky

Bude táto doska kompatibilná s grafickou kartou ASUS ROG STRIX GAMING RX470 DirectCU II OC 8GB ?

AMD FX-8320E je lepsi?

123...
Diskusia a poradňa k ASUS 970 PRO GAMING / AURA
Príslušenstvo pre ASUS 970 PRO GAMING / AURA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS 970 PRO GAMING/AURA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS 970 PRO GAMING/AURA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS 970 PRO GAMING/AURA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS 970 PRO GAMING/AURA.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií