Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 2024_Q2_HP_PC/Notebooky (HP Q2)_Ucho

ASUS ASUSPRO B9440 kovový

Zobraziť katalóg
ASUS ASUSPRO B9440 kovový
Ultrabook - procesor Intel Core až i7 Kaby Lake, 14" LED 1920 x 1080, RAM až 16 GB, Intel HD Graphics, SSD až 512 GB, USB-C 3.1, Windows 10
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NA149a0nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ASUSPRO B9440 kovový

Na veľtrhu CES 2017 predstavila spoločnosť ASUS pracovný notebook ASUSPRO B9440 určený pre náročných profesionálov na cestách. Vďaka veľmi tenkej konštrukcii a telu vyrobenému z horčíkovej zliatiny váži iba 1,04 kg, môže sa tak pochváliť titulom najľahší notebook na svete. Konštrukcia je tiež riešená zaujímavým spôsobom, kedy pri otvorení je spodná časť mierne naklopená a umožňuje tak pohodlnejšie písanie. Zaujímavosťou je splnenie armádneho štandardu MIL-STD 810G, vďaka ktorému by notebook mal zvládnuť aj hrubšie zaobchádzanie a ďalej potom tiež poteší klávesnica odolná proti poliatiu.

Kľúčové vlastnosti

  • Najľahší notebook na svete s hmotnosťou 1,04 kg
  • Procesory Intel Core Kaby Lake
  • Veľmi tenká konštrukcia z horčíkovej zliatiny
  • Armádne štandard MIL-STD 810G a klávesnica odolná proti poliatiu
  • 14" Full HD Displej s tenkým rámčekom

Profesionálne pracovný notebook s najľahšou konštrukciou na svete

Výpočtový výkon spoľahlivo uspokojí aj tie najnáročnejšie pracovné požiadavky. Srdcom notebooku je procesor Intel Core z najnovšej architektúry Kaby Lake. Všetky grafické výpočty zaistí integrovaná grafika Intel HD Graphics s dostatočným výkonom pre multimédiá i menej náročné hry. Displej má veľkosť 14" s rozlíšením Full HD a je zasadený vo veľmi tenkom rámčeku, ktorý zachováva rozmery ako majú iné trinásťpalcové modely. Pre dáta bude notebook využívať SSD disk s kapacitou až 512 GB a medzi portami tu nájdeme dvojicu USB 3.1 typu C.

 

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS ASUSPRO B9440 kovový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ASUSPRO B9440UA kovový.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií