Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS B150M PRO GAMING

Zobraziť katalóg
ASUS B150M PRO GAMING
4,6 33 hodnotení
Základná doska – Intel B150, DDR4 2133, 1× PCIe x16, SATA III, USB 3.0, GLAN, M.2, 8ch audio, TPM, HDMI, mATX, sc1151
49,91 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  AC958i2b Produktové číslo:  90MB0QD0-M0EAY0 Stránky výrobcu

ASUS B150M PRO GAMING

ASUS B150M PRO GAMING je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Skvelá základná doska značky ASUS so socketom LGA 1151 a čipsetom Intel B150 je určená pre novú výkonnú generáciu procesorov Skylake, vyrábanú pomocou pokročilej 14 nm technológie. Tento model prekvapí najvyššou možnou kvalitou a spoľahlivosťou komponentov, ktoré sú umiestnené na kompaktnej doske vo formáte mATX. So svojimi možnosťami tak predstavuje ideálnu voľbu pre vytváranie výkonného herného PC, ktorý nezaberie veľa miesta.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktné rozmery zásluhou formátu mATX
  • Kvalitné a spoľahlivé komponenty
  • Zvuková karta SupremeFX
  • Vyspelá konektivita s rozhraním M.2 na palube
  • Rýchle pripojenie pre online hranie

Zaručená ochrana a úsporná prevádzka

Systém digitálneho napájania DIGI+ VRM poskytne doske správnu úroveň napätia. Elimináciu skratov, ktorých pričinením by mohlo dôjsť k poškodeniu dosky, majú na starosti prednastaviteľné poistky zabraňujúce prepätiu. K tomu všetkému sú zadné I/O panely chránené proti korózii.

Najrýchlejšie pripojenie pre plynulé online hranie

Hranie online hier bez jediného záseku si užijete vďaka najnovšej technológii Intel Ethernet (I219-V). Znižuje zaťaženie procesora a ponúka výnimočne vysokú priepustnosť. Navyše s prepäťovou ochranou LANGuard.

Perfektný audio zážitok

O ozvučenie sa hravo postará 8-kanálový čip SupremeFX, určený pre tie najlepšie zážitky zo zvuku. Vďaka čistým a hlasným zvukovým efektom si pri hraní hier užijete burácanie bojového poľa, ako keby ste sa nachádzali uprostred herného diania.

Konektivita na úrovni

Pre pevné disky sa na základnej doske nachádzajú 6× konektory SATA 6 Gb/s. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky s vašim systémom poskytuje rozhranie M.2 s neuveriteľnou rýchlosťou prenosu až 32 Gb/s. O grafickú kartu sa postará PCIe 3.0 x16 slot. Ten využíva plný počet liniek a nebude tak grafiku nijako obmedzovať. Na zadnom paneli nechýbajú konektory USB, vrátane štyroch rýchlych USB 3.0. Tie navyše podporujú exkluzívnu technológiu Boost od Asusu a majú prenosovú rýchlosť až 1,33× väčšiu ako klasické USB 3.0. Externý monitor možno pripojiť priamo do dosky cez HDMI port (záleží na použitom procesore).

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel B150 Hotovo!
Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel B150 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 133 MHz Hotovo!

Rozhranie

Typ zvukovej karty
SupremeFX Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Hotovo!
Interný
COM header, Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,je tahle deska kompatibilní s novou generací procesorů od Intelu ? Konkrétně s i5-7600k děkuji za odpověď

Dobrý den. Bude tato základní deska fungovat v počítači Lenovo ThinkCenter E73 + Grafická karta Gigabyte GT 730? děkuju .

DObrý den je tato deska kompatibilní s Intel i3 2021? Děkuji

Dobrý den, zakoupil jsem u Vás počítač s deskou Asus 150m pro gaming. Nainstaloval jsem windows 7 ultimate a všechny ovladače. Vše funguje, tak jak mám, ale nejde zvuk a při instalaci ovladače to píše chybu 0x000000FF. Nevím co s tímto dělat, protože na netu jsem našel pouze rady přeinstalovat ovladače a to nepomáhá. Mám tedy počítač zanést do reklamace, nebo mi poradíte co s tím. Děkuji za odpověď.

Dobrý den chtěl bych se zeptat kdybych koupil ramky o 2666MHz Dokázala by je deska prijnou pod 2133MHz kterou deska maximalne podporuje?

Dobrý deň, opravte si popisok, táto doska sa volá Asus B150M PRO GAMING, však je to aj na doske napísané, žiadna Asus B150 PRE neexistuje!

Dobrý den. Jaký z aktuálních procesorů Intel i7, co se prodávají, jde dát do této desky? Mám ji z Vaší sestavy B150M PRO GAMING s procesorem i5-7400, ale chtěl bych povýšit a u této desky se píše Skylake, ale procesor co tam je od Vás je Kaby Lake, tak jsem z toho zmatený, co přesně lze dát do této desky. Děkuji

Bude procesor intel i5-9400F kompatibilný s touto doskou?

Dobrý den, půjde tato deska osadit Intel core i3 9100? Dukji za odpověď

Dobrý den, chci se zeptat na možnost dokoupení ATX panelu - zadní krytky pro vstupy a výstupy z PC skříně k této desce. Děkuji.

123...
Príslušenstvo pre ASUS B150M PRO GAMING
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií