PET AD homeoffice

ASUS Cerberus Arctic

Zobraziť katalóg
ASUS Cerberus Arctic
Slúchadlá frekvenčný rozsah 20Hz-20.000Hz, Impedancia 32ohm, citlivosť 30dB, 60mm Neodymové magnety, 2x jack 3.5 mm, dĺžka kábla 2.5m
Kód:  XXXNM351e1 Produktové číslo:  90YH0062-B1UA00 Stránky výrobcu

ASUS Cerberus Arctic

Špičkový počúvanie bez rušivých zvukov okolia

Ak sa chcete pri hraní hier tešiť z víťazstva, potrebujete to najlepšie vybavenie. Slúchadlá Cerberus vám pomôžu zvíťaziť v každej situácii - a navyše sú ideálne taktiež pre každodenné použitie! Slúchadlá Cerberus vám po pripojení k stolnému počítaču, notebooku alebo šikovnému zariadenia ponúknu úchvatný zvuk plný prekreslených detailov a výrazných basov. Vždy a všade.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Veľké 60mm neodymové meniče

Veľké 60mm neodymové meniče

Bezkonkurenčný výkon a presnosť zvukového podania

Ak ste doteraz nezažili impozantný zvuk 60mm neodymových meničov, potom budete pri počúvaní cez slúchadlá Cerberus uchvátení - majú absolútne dokonalý prednes, ktorý si jednoducho zamilujete. Pri hraní hier počujete každý výstrel a kroky blížiacich sa nepriateľov odhalíte s úplnou istotou.

Pri počúvaní hudby sa môžete tešiť na verné priestorové podanie, hovorené slovo vás prekvapí svojou čistotou a zrozumiteľnosťou a soundtrack k filmu bude znieť nebývalo realisticky.


Vychutnajte si nerušené počúvanie hudby

Slúchadlá Cerberus sú vybavené 100mm polstrovanými náušníkmi, ktoré účinne tlmia okolitý hluk. Môžete si preto užívať počúvanie, bez vás rušili okolité zvuky. Pri návrhu slúchadiel Cerberus sa nezabudlo ani na komfort: vďaka priedušnému polstrovanie a optimálnej sile prítlaku hlavového mostu vás táto slúchadlá zahrnú pohodlím aj pri dlhodobom používaní.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
pohodlné nosenie

pohodlné nosenie


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Detail

Chytro riešený mikrofón

Ideálne pre hranie hier i mobilné zariadenia

So slúchadlami Cerberus nemusíte riešiť kompatibilitu, môžete ich rovno pripojiť k svojmu zariadenia. Základné dĺžku slúchadlového kábla 1,2 m možno pomocou priloženého predlžovacieho kábla zväčšiť o ďalších 1,3 m.

Predlžovací kábel je vybavený samostatnými konektormi pre slúchadlá a mikrofón. Získate tak celkovú dĺžku kábla 2,5 ma záruku úplnej kompatibility. Odnímateľný mikrofón oceníte najmä pri hraní hier - vždy vás bude perfektne počuť.

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS Cerberus Arctic
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Cerberus Arctic. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Arctic Cerberus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Arctic Cerberus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS Cerberus Arctic.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií