Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

ASUS Chromebit B015C

Zobraziť katalóg
ASUS Chromebit B015C
3,0 2 hodnotení
Mini PC ARM Cortex, Mali-T764, RAM 2GBDDR3, Flash 16 GB, bez mechaniky, WiFi, HDMI, 1× USB 2.0, Google Chrome OS
Kód:  TA225f8ya Produktové číslo:  90MA0031-M00150 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS Chromebit B015C

Známa firma Asus patrí medzi špičkových výrobcov notebookov, stolových počítačov, monitorov, inteligentných mobilných telefónov a inej elektroniky. Medzi ich výrobky patria aj miniatúrne počítače Chromebit. Tie sú na svoju veľkosť vybavené vcelku dobrým hardvérom, ktorý je schopný bez problémov zvládať ako základný kancelársky, tak aj multimediálny softvér.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľkosť bežného flash disku
  • Jednoduché pripojenie k obrazovke
  • Jednoduchý a rýchly systém Google Chrome
  • Aplikácia rodičovskej kontroly
  • Energeticky nenáročný

Všestranné využitie

S malými rozmermi si Chromebit môžete vziať kdekoľvek so sebou. Tento miniatúrny počítač, ktorý je porovnateľný s veľkosťou bežného flash disku, je vybavený HDMI portom, vďaka ktorému nie je problém s pripojením do akéhokoľvek zobrazovacieho zariadenia s týmto portom. Je vhodným nástrojom ako rozšíriť funkcie vášho televízora v obývacej izbe, či pre vytvorenie kvalitnej inteligentnej digitálnej reklamy pre úspešné podnikanie. Vhodný je aj do školského prostredia, kde sa rozširujú systémy s elektronickými triedami. Zariadenie je vybavené dokonca jedným USB 2.0 portom, čo vyhovuje predovšetkým pre pripojenie flash disku.

Majte všetko pod kontrolou

Je vaše dieťa stále na internete a chcete to obmedziť? Tak je Chromebit pre vás to pravé! Je vybavený aplikáciou rodičovskej kontroly, kde môžete nastaviť napríklad dobu prístupu k internetu či zakázať niektoré z aplikácií. Pre plné využívanie všetkých služieb, ktoré systém Google Chrome ponúka, je potrebné pripojiť zariadenie k internetu.

 

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
ARM Hotovo!
Operačný systém
Google Chrome OS Hotovo!
Typ zostavy
Mini PC Hotovo!
Značka grafickej karty
ARM Hotovo!
Model grafickej karty
Mali-T764 Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Google Chrome OS Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
Mini PC Hotovo!

Procesor

Rad procesora
ARM Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
ARM Hotovo!
Model grafickej karty
Mali-T764 Hotovo!

Disk

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
16 GB (0,02 TB) Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Wi-Fi Hotovo!
Typ WiFi
802.11ac Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
1 × Hotovo!
Grafické
HDMI Hotovo!
Ďalšie
LAN, Výstup na slúchadlá/reproduktor Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Skrinka

Šírka
123 mm Hotovo!
Výška
17 mm Hotovo!
Hĺbka
31 mm Hotovo!
Hmotnosť
0,08 kg Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Je to poměrně nedavno co se tady ještě prodával ASUS Chromebit CS10. Tohle je jeho nástupce... Mě by jen zajímalo zda je již podpora android aplikaci v tomhle Chromebitu... Děkuju

Diskusia a poradňa k ASUS Chromebit B015C
Príslušenstvo pre ASUS Chromebit B015C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Chromebit B015C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Chromebit B015C. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS Chromebit B015C.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií