Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

ASUS Chromebit CS10

Zobraziť katalóg
ASUS Chromebit CS10
4,7 14 hodnotení
Mini PC Rockchip 3288-C, RAM 2GB, VGA ARM Mali-T764, flash pamäť 16GB, WiFi, bluetooth 4.0, HDMI, USB, Audio jack, Chrome OS
Kód:  TA225f8y Produktové číslo:  90MA0031-M00090 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS Chromebit CS10

Počítač veľkosti čokoládovej tyčinky

ASUS Chromebit CS10 meria iba 12 cm, a je tak najmenším zariadením s operačným systémom Chrome OS na svete. S najnovším systémom Chrome OS ľahko premeníte svoj veľký monitor alebo televízor v počítač - jednoducho Chromebit CS10 pripojíte k portu HDMI a spárujete ho s bluetooth klávesnicou a myšou. Chromebit CS10 vám ponúka všetky funkcie počítača, ktoré potrebujete na prehliadanie webových stránok, komunikáciu s priateľmi alebo sledovanie filmov v rozlíšení Full HD na veľkoplošnej obrazovke. Uplatnenie nájde aj v podnikových aplikáciách, ako sú napríklad digitálna reklama alebo samoobslužné kiosky. Spoznajte možnosti ASUS Chromebit CS10 - minimalistického a hospodárneho počítača pre domácnosti aj firmy, ktorý si so sebou môžete vziať kamkoľvek.

vypnuté
Počítač velikosti čokoládové tyčinky

Popis fotografie


vypnuté
Zapojte ho, kde chcete

Zapojte ho, kde chcete

Malý, ale milý. Chromebit CS10 sa vyznačuje elegantným vyhotovením, ktoré sa hodia kamkoľvek. Aby ste ho mohli dokonale zladiť s prostredím, môžete vyberať z niekoľkých farieb. Rôzne monitory majú konektor HDMI umiestnený v rôznych častiach a pod rôznym uhlom. Preto je súčasťou balenia predlžovací kábel alebo flexibilný konektor Flex Connect HDMI. Vďaka samolepiacim svorkám môžete Chromebit CS10 schovať za monitor alebo televízor, alebo ho naopak upevniť spredu, aby ste k nemu mali pohodlný prístup. Chromebit CS10 je charakteristický nezameniteľným dizajnom od spoločnosti ASUS a inováciami od spoločnosti Google, vďaka ktorým si vyslúžil ocenenie 2015 Good Design Award a 2016 CES Innovation Award.


Výkon a kompatibilita

Počítač Chromebit CS10 ponúka grafiku v rozlíšení Full HD a využíva najnovšiu verziu operačného systému Chrome, ktorý sa spustí behom okamihu. Ďalej je vybavený 2 GB operačnej pamäte, 16 GB úložiskom eMMC, dvojpásmovým pripojením WiFi 802.11ac, rozhraním bluetooth 4.0 a portami USB a HDMI. To je dôkazom, že Chromebit CS10 aj cez svoje minimalistické rozmery zastane funkcie veľkého počítača a ponúka nové možnosti. Pre zákazníkov máme pripravený zoznam podporovaných bluetooth klávesníc, myší a USB hubov. Pri výbere periférnych zariadení, ktoré chcete pripojiť k počítaču Chromebit CS10, skrátka nebudete ničím obmedzení.


Stále aktuálny a v spojení

Chromebit CS10 s operačným systémom Chrome OS vás zbaví starostí s aktualizáciami systému a antivírusovou ochranou a sám vytvorí bezpečné digitálne prostredie. Automatická aktualizácia zabezpečí, že vždy budete mať k dispozícii ten najnovší softvér, zatiaľ čo integrovaná antivírusová ochrana uchová vaše dáta v bezpečí. Nastavenie počítača Chromebit CS10 je rovnako jednoduché ako prihlásenie k účtu Google. Bez obáv môžete pridávať ďalších používateľov. Vaše dáta budú uložené oddelene a bezpečne. S každým počítačom Chromebit CS10 získate 100 GB voľného priestoru na Disku Google * - získate tak prístup nielen k všetkým potrebným súborom, ale tiež k obľúbeným službám Google. Jednoducho sa prihláste k svojmu Gmail účtu a využívajte cloud kedykoľvek a odkiaľkoľvek.


vypnuté
Zůstaňte ve spojení

Zostaňte v spojení

S počítačom Chromebit CS10 budete razom bližšie k svojej rodine a priateľom. Jednoducho ho pripojte k TV, jednoducho nastavte a začnite komunikovať prostredníctvom niektorej z podporovaných aplikácií pre sociálne siete.

Výkonné a praktické riešenie pre digitálnu reklamu a kiosky

Chromebit CS10 predstavuje kompletný balík ponúkajúci vysokú produktivitu, kvalitu a hodnotu ukrytú v počítači veľkosti čokoládovej tyčinky. Doprajte svojmu podnikaniu dosiaľ nepoznané možnosti. Či už chcete premeniť obrazovku na inteligentnú digitálnu reklamu, vytvoriť jednoduchý STÁNKOVÝ počítač pre hostí alebo investovať do skupiny zariadení pre školy vyžadujúcich minimálnu údržbu, Chromebit predstavuje cenovo dostupné a vysoko škálovateľné riešenie s jednoduchou správou. Korporácie môžu vytvárať celé spektrum potrebných produktov, a to vďaka jedinému zariadeniu, ktoré plne nahradí dokonca aj starnúci stolový počítač.

vypnuté
Výkonné a praktické řešení pro digitální reklamu a kiosky

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
ARM Hotovo!
Operačný systém
Google Chrome OS Hotovo!
Balenie obsahuje
Napájací adaptér Hotovo!
Typ zostavy
Mini PC Hotovo!
Model procesora
neuvedené Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Google Chrome OS Hotovo!

Obsah balenia

Balenie obsahuje
Napájací adaptér Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
Mini PC Hotovo!

Procesor

Rad procesora
ARM Hotovo!
Model procesora
neuvedené Hotovo!
Frekvencia procesora
1,8 GHz (1 800 MHz) Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
ARM Hotovo!
Model grafickej karty
Mali-T764 Hotovo!

Disk

Kapacita úložiska
16 GB (0,02 TB) Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Wi-Fi Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
2 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
1 066 MHz Hotovo!
Typ pamäte
DDR3L Hotovo!
Maximálna kapacita RAM
2 GB Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
1 × Hotovo!
Grafické
HDMI Hotovo!

Skrinka

Šírka
123 mm Hotovo!
Výška
17 mm Hotovo!
Hĺbka
31 mm Hotovo!
Hmotnosť
0,08 kg Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, je nejaká šanca, že napájanie utiahne USB port z TV prípadne USB port z TV na pripojenie HDD... díky

Dobrý den, přehraje mi CS10 Horizon GO od UPC?

Dobry den. Měl bych dotaz a to konkretně ohledně toho jak je chromebit na tom s podporou Androidich aplikaci v současné době. Tedy jde mi o tohle... Jsou již dnes Android aplikace plně podporovány nebo se stále pracuje na sprovoznění téhle podpory ? Děkuju

podporuje to flash plugin?

Dobrý den, je nutné zakoupit USB rozbočovač? Protože když chci zapojit bezdrátový set nebo jenom myš (drátovou), tak mi nic nenačte, nenainstaluje apod. Zařízení jsem koupil jako rozbalené, ale žádné známky opotřebení nenese a nejspíše nebylo vůbec použité... Jinak set s myší a klávesnicí na jiných PC fungují. Tak jestli máte nějakou radu nebo "fígl" jak na to, tak děkuji.

Je nutné, aby u tohoto zařízení měla TV podporu SMART?

Je v balení i flexibilní konektor Flex Connect HDMI?

V čem přesně se liší model Chromebit CS10 od Chromebit B015C?

Dobry den, jake codecy zarizeni podporuje a umi prehrat? Jde mi konkretne o to, ze chci na Chromebit nahrat z pocitace DVDrip s AC3 zvukem a zajima me, zda ho bude schopen prehrat. Zajimaji me i dalsi formaty.. dekuji

Jde na zařízení sledovat online video v hd kvalitě? A video flashky v hd kvalitě?

Diskusia a poradňa k ASUS Chromebit CS10
Príslušenstvo pre ASUS Chromebit CS10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Chromebit CS10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Chromebit CS10. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS Chromebit CS10.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií