Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS DSL-AC52U

Zobraziť katalóg
ASUS DSL-AC52U
4,5 34 hodnotení
VDSL2 modem 802.11a/b/g/n/ ac až 750 Mbps, Dual-Band, 1 x RJ11 DSL WAN Annex B, 1x Gwan, 4x GLAN, USB 2.0, 3G/4G zdieľanie internetu, AiCloud service, FTP + tlačový server
Kód:  NM022p3n Produktové číslo:  90IG02B0-BM3100 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS DSL-AC52U

Najnovšia technológia zaisťujúca maximálnu rýchlosť pripojenia

ASUS DSL-AC52U je ADSL/VDSL modemový WiFi router, ktorý podporuje štandard 802.11ac a ponúka celkovú rýchlosť prenosu dát v dvoch pásmach až 733 Mb/s. V pásme 5 GHz zaisťuje štandard 802.11ac rýchlosť bezdrôtového prenosu až 433 Mb/s a v pásme 2,4 GHz poskytuje štandard 802.11n rýchlosť až 300 Mb/s. Zariadenie je kompatibilné s technológiami ADSL2/2+, ADSL, VDSL2 a službami využívajúcimi optické i klasické káble.


Väčšia stabilita a dosah signálu

ASUS AiRadar inteligentne zvyšuje výkon bezdrôtového signálu pomocou jedinečnej funkcie na jemné doladenie ASUS RF Fine-tuning. Výsledkom je širšie pokrytie, dynamické zvýšenie rýchlosti dátových prenosov a lepšia stabilita.


Maximálna flexibilita

Router DSL-AC52U ponúka niekoľko spôsobov pripojenia na internet. Na výber máte DSL, Ethernet alebo 3G/4G LTE (vyžaduje kompatibilný USB dongle). Zariadenie môžete podľa potreby používať ako DSL modem s WiFi routerom alebo ako samostatný WiFi router. Vďaka možnosti rýchleho prepínania medzi jednotlivými pripojeniami, ak jedno z nich zlyhá, alebo možnosti kombinovať niekoľko pripojení na väčšiu šírku pásma, je ideálnym riešením na spoľahlivé a vždy dostupné pripojenie k internetu.


Gigabitový internet s hardvérovým NAT

Router DSL-AC52U je vybavený výkonným hardvérovým modulom na akceleráciu NAT a integrovaným gigabitovým Ethernetom. Vďaka tomu budete môcť využívať plný gigabitový výkon. Priepustnosť medzi WAN a LAN činí viac ako 900 Mb/s, čo je 4,5× viac ako pri tradičných gigabitových routeroch so softvérovým NAT. Riziko spomalenia vysokorýchlostného pripojenia na internet je tak prakticky nulové.


Dokonalá kontrola a optimalizácia

V intuitívnom užívateľskom rozhraní DSL-ASUSWRT nájdete všetky aplikácie potrebné na nastavenie, monitorovanie a správu siete, na jednom mieste . Zbrusu nové rozhranie vám umožní spravovať všetky adaptéry a nastavenia prostredníctvom jediného grafického panela. Taktiež aktualizácie môžete vykonávať jediným kliknutím.


ASUS AiCloud - Váš svet vždy po ruke

Vďaka službe ASUS AiCloud budete mať svoje dáta vždy po ruke - stačí len prístup k internetovému pripojeniu. Prepája vašu domácu sieť s on-line úložiskom WebStorage, ku ktorému získate prístup cez mobilnú aplikáciu AiCloud v smartfóne s operačným systémom iOS alebo Android alebo prostredníctvom prispôsobenej adresy URL vo webovom prehliadači.


Sťahujte a streamujte odkiaľkoľvek

Vďaka aplikácii Download Master a vylepšenému multimediálnemu serveru môžete na kompatibilných zariadeniach, ako sú napríklad PC, tablety, konzoly PS4, Xbox alebo inteligentné TV, sťahovať a streamovať multimediálne súbory zo zariadení pripojených k routeru cez USB. Download Master dokáže sťahovať súbory, aj keď je počítač vypnutý. Sťahované súbory tak môžete spravovať a monitorovať na diaľku.


Podpora VPN servera a VPN klienta

Asus DSL-AC52U ponúka jednoduché nastavenie VPN servera a VPN klienta na zabezpečený a súkromný prístup k domácej sieti alebo internetu. Server VPN s podporou protokolu PPTP/OpenVPN môžete ľahko nastaviť, bez toho aby bolo potrebné používať platené služby VPN alebo samostatný VPN server. Router DSL-AC52U tiež dokáže premeniť zariadenia pripojené k sieti na VPN klientov, prostredníctvom protokolov PPTP/L2TP a OpenVPN bez nutnosti inštalovať ďalší VPN softvér.

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť WiFi prenosu
733 Mb/s Hotovo!
LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
Pokročilé funkcie
Gigabit LAN, USB pre printserver Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
733 Mb/s Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
Gigabit LAN, USB pre printserver Hotovo!

Typ

Typ
ADSL Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Funguje aj s VDSL od Telekomu?

Dobrý deň môžem ten modem prepojit na VDSL od Telekomu. A je nejaký rozdiel medzi VDSL a VDSL2 lebo veľmi sa do toho nevyznám

může běžet najednou 5 GHz a 2,4 GHz pásmo (2 wifi sítě najednou) ?

Dobrý den, dá se router zavesit na zed?

Rozhoduji se mezi tímto modelem a tp-link archer VR300!Poraďte!!Lehce se přikláním k asusu!!Díky Honza

modem / router / wifi + hromada drobných nastavení ale pro správnou funkčnost místní Lan nutné mít nastavené zkoušel jsem i znovu nahraní FW. reset do továrního nastavení přes web administraci tak tlačítkem, zkusil jsem i tovární nastavení bez mého nastavení pokud zařízení vícero zapnu vypnu stává se že se nejde dostat do web administrace 1. nefunguje tlačítko restart v administraci poté co na něj kliknu a odkliknu hlášku z upozorněním že veškerá připojená zařízení ztratí spojení se zařízení nerestartuje jen cukne do strany web stránka 2. když zapnu modem/router po spuštění se nejde někdy dostat do webové administrace !! musím ho opět vypnout a zapnout stane se že i po druhém zapnuti naběhne ale web administrace nejede a zařízení se samo restartuje i poté nemusí administrace fungovat !!! má někdo stejné problémy byl bych rád kdyby to někdo vyzkoušel stačí opakovaně vypínat a zapínat vždy však počkat než vše naběhne a poté se zkusit dostat do administrace možná mám jen já vadný kus

Dobrý den, nemáte prosím nějakou aktuální informaci, jak to je s připojením přes O2? Všichni mě straší (vč. 02), že to nebude fungovat, ale mně se žádný modem u O2 nelíbí. Dík moc Jana

Dobrý den,bude fungovat s T-Mobile děkuji

Máme doma internet 15/1 mb/s a Magio TV, dodaný router je Draytek Vigor 2700 VGST ktorý ale dosť blbne. Má upravený firmware dva porty a pre lan a dva pre magiobox. Pôjde magio aj s týmto Asus modemom / routerom ?

Ahoj, mam dotaz, cetl jsem ze nekomu to opravdu zvedlo VDSL rychlost internetu na vyssi stabilnejsi hodnotu. Je toto mozne? Mam puvodni stary Comtrend 3026e - bez anten. Drzi rychlost 36Mb/s, zvladl uz sem tam nahodit i 49Mb/s ale zas to padlo niz. Upload je cca +- 5Mb/s. Dle Cetin mam az 55Mb/s download VDSL. Zajma me, jestli je nejaka sance, ze by tento Asus modem, dokazal lepsi vyuzit Margin, stabilizovat to a vyzdimat vic?

123
Diskusia a poradňa k ASUS DSL-AC52U
Príslušenstvo pre ASUS DSL-AC52U Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS DSL-AC52U. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS DSL-AC52U.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií