Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

ASUS EA-AC87

Zobraziť katalóg
ASUS EA-AC87
5 3 hodnotení
WiFi Access Point 802.11ac až 1800 Mbps, 5 GHz, 5x GLAN
Kód:  NM143e2 Produktové číslo:  90IG01A0-BM9000 Stránky výrobcu

ASUS EA-AC87

Moderný prístupový bod je bezdrôtovou vysokorýchlostnou bránou do vašej siete. EA-AC87 je najrýchlejšie zariadenie na svete, ktoré spája funkcie multimediálneho mosta a prístupového bodu. Okrem toho ponúka lepšie pokrytie signálom konfiguráciou antén 4x4 a najnovšiu technológiu MU-MIMO pre vysoký výkon aj pri viacerých pripojených zariadeniach. Nie je problémom plynulé hranie online hier, streamovanie 4K videí a ušetríte si čakanie rýchlejším sťahovaním.

Kľúčové vlastnosti

  • Extra rýchly AP podľa najnovšieho štandardu IEEE 802.11ac
  • Záruka plynulého prehrávania 4K videí a hrania hier
  • Konfigurácie antén 4x4 pre spoľahlivé pokrytie
  • Optimalizácia signálu AiRadar
  • Režim multimediálneho mosta pripojí akékoľvek káblové zariadenie k WiFi
  • Režim prístupového bodu premení starý router na WiFi zariadenie
  • Indikátory kvality signálu v pásme 5 GHz

Špecialista na viac zariadení

Zabudnite na štandardnú technológiu MIMO, pri ktorej musia jednotlivé zariadenia zdieľať dostupnú šírku pásma. Prelomová technológia budúcnosti MU-MIMO zaisťuje, že sa v režime prístupového bodu môže pripojiť k niekoľkým kompatibilným klientom súčasne s využitím maximálnych rýchlostí jednotlivých zariadení. Zaručuje teda všetkým užívateľom najrýchlejšie možné pripojenie.

Stále silný signál

EA-AC87 má štyri výkonné antény pre príjem dát a štyri tiež pre odosielanie dát (4x4). Vďaka tomu dokáže pokryť signálom aj rozľahlé domácnosti, domy i viacpodlažné budovy. Navyše funkcia ASUS AiRadar inteligentne zvyšuje výkon signálu. Akonáhle sa dostanete do miesta so slabším signálom, prispôsobí vyžarovanie a účinne zamedzí strate rýchlosti či úplnej strate spojenia.

  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť WiFi prenosu
1 800 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!
Šifrovanie
WPS, WPA-PSK, WPA2-PSK Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
1 800 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Zabezpečenie

Šifrovanie
WPS, WPA-PSK, WPA2-PSK Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet externých antén
4 × Hotovo!
Typ antény
Odnímateľná Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
Odnímateľná anténa, Gigabit LAN Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
16 cm Hotovo!
Hmotnosť
480 g Hotovo!
Šírka
16 cm Hotovo!
Výška
4 cm Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

chci se zeptát chci mit internet chci koupit tohle ještě něco podřebovat k tomu něco?

Jaky ma tento router rozsah signalu ??? Dekuji

Mam o2 - nebude problem vymenit tento router za stary ???

Kdyz na tomto routeru bude asi 12 zarizeni bude pripojeni stabilni ??? A kdyz na 1 budu hrat online hry napr gta5 nebude se sekat ??? Dekuji za odpovedi...

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, či v Režime pristúpového bodu (AccessPoint) fungujú všetky Ethernetové porty ako Switch??? Pretože ani na českej stránke výrobcu som sa to nedozvedel. Ďakujem

Dobrý den, prosím o informaci kolik tento prvek zvládne najednou obsloužit připojených zařízení? Obecně potřebujeme síťový prvek, který dokáže obsloužit až 30 zařízení. Děkuji

Diskusia a poradňa k ASUS EA-AC87
Príslušenstvo pre ASUS EA-AC87 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS EA-AC87. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS EA-AC87.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií