Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS EXPEDITION GTX1050TI 4G

Zobraziť katalóg
ASUS EXPEDITION GTX1050TI 4G
4,8 10 hodnotení
Grafická karta 4 GB GDDR5 (7008 MHz), NVIDIA (GP107) Pascal GeForce GTX1050Ti (1290 MHz), Boost clock 1392 MHz, PCIe x16, 128-bit, DisplayPort, DVI, HDMI
Kód:  EC301f2 Produktové číslo:  90YV0A52-M0NA00 Stránky výrobcu

ASUS EXPEDITION GTX1050TI 4G

Spoločnosť NVIDIA medzi svoje herné grafické karty pridáva tento kúsok nekompromisného železa. Karta pripravená pre Full HD rozlíšenie a opatrená unikátne prepracovaným systémom chladenia dostane váš počítač na samotnú špičku. Užite si výkon jadra Pascal, nastaviteľné módy prevádzky alebo revolúciu vo screenshotoch s funkcionalitou pre 360° snímky.

Kľúčové vlastnosti

  • Nová architektúra Pascal s 14nm výrobným procesom
  • Takt jadra sa mení podľa aktuálneho vyťaženia karty
  • Ideálne pre herné zážitky vo vysokom rozlíšení
  • Prepracovaný a efektívny systém chladenia
  • Nízka spotreba aj pri vysokom výkone

Energeticky úsporná prevádzka

Vďaka 14nm výrobnej technológii a novej architektúre Pascal sa výrobca chváli nielen znateľne vyšším výkonom, ale ďaleko väčšou efektivitou. Očakávaná spotreba sa tak pohybuje na hranici iba 75 W.Jadro GTX 1050 Tí pre vás chystá výkon podporený vysokými taktami. Takt čipu až 1392 MHz je podporený pamäťou, ktorá beží na frekvencii 7000 Mhz. Jadro skladajúce sa z 768 výpočtových jednotiek drví konkurenciu nielen výkonom, ale aj efektivitou, nízkou spotrebou a tichým chladením.Tomu zdatne prispieva šikovný systém prevádzky aj chladenie podľa aktuálneho vyťaženia karty.

Stvorená pre nonstop hranie

Grafické karty zo série EXPEDITION sa vyznačujú kvalitným návrhom optimalizovaným pre nonstop prevádzku. Benefity tohto návrhu iste využijete aj ak nie ste hráč hrajúci dlhé hodiny v kuse, odmenou vám za to bude dlhá životnosť, ventilátory s dvojitými guličkovými ložiskami, dimenzované chladenie a stabilné napájanie.

Parametre a špecifikácia

Šírka
111 mm Hotovo!
Výška
28 mm Hotovo!
Hĺbka
212 mm Hotovo!
Modelové označenie
GTX 1050 Hotovo!
Počet stream procesorov
768× Hotovo!

Rozmery

Šírka
111 mm Hotovo!
Výška
28 mm Hotovo!
Hĺbka
212 mm Hotovo!

Čip

Modelové označenie
GTX 1050 Hotovo!
Počet stream procesorov
768× Hotovo!
Výrobné technológie
14 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Typ pamäte
GDDR5 Hotovo!
Šírka zbernice
128-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 290 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
7 008 MHz (7,01 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!
Počet výstupov
3 Hotovo!

Technológia

Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!

Spotreba

TDP
75 W Hotovo!
Prídavné napájanie
Nie Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
300 W Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mám záujem o túto grafickú kartu len neviem či mi bude pasovať na moju dosku moja doska je gigabyte ga-b75m-d3v Za odpoveď dakujem.

Dobrý deň , chcem sa spýtať aký min. výkon zdroju treba ?(W) Ďakujem

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli tuto kartu utáhne ještě procesor AMD FX 6300? Děkuji za odpověd.

Jsem krapet zmaten. V popisu je karta označena jako GeForce GTX1050Ti a ve specifikacích zase jako GeForce GTX1050. Je to tedy "Ti" model nebo ne?

Dobrý den, půjde tato karta s procesorem AMD a78? A případně je velký problém že mám zdroj 250w? Děkuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat co mám dělat, když jsem si tuto kartu zakoupil a měl jsem k ní zdarma dostat podložku pod myš a hru Everspace. Kartu i podložku jsem dostal, ale u hry, která by měla být jako nehmotný produkt jsem neobdržel žádný kód. I když byla na účtence označena a zkoušel jsem zadat všechny kódy připomínající ten aktivační.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli bude tato karta vhodná pro procesor AMD A10 6700?

Dobrý den chtěl bych se zeptat, jestli tato grafická karta bude pasovat do mé základní desky, jestliže tam pasuje AMD radeon R9 255 2GB ?

Jsem opravdu líný a nechce se mi zjišťovat, jestli tato grafická karta bude kompatibilní s mojí základní deskou nebo jestli bude dobrým společníkem pro můj procesor a proto se ptám, zda by šlo po zakoupení vyzkoušet, jestli karta dělá to co má a kdyby nedělala, jestli bych mohl kartu vrátit a čekat vrácení peněz?

bude mi tato karta pasovat na dosku ASUS P8H77 V-LE?

123...
Diskusia a poradňa k ASUS EXPEDITION GTX1050TI 4G
Príslušenstvo pre ASUS EXPEDITION GTX1050TI 4G
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS EXPEDITION GeForce GTX 1050TI 4G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS EXPEDITION GeForce GTX 1050TI 4G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS EXPEDITION GeForce GTX 1050TI 4G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS EXPEDITION GeForce GTX 1050TI 4G.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií