Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS G10AJ-CZ005S

Zobraziť katalóg
ASUS G10AJ-CZ005S
4,9 9 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Počítač Intel Core i7 4790 Haswell, Intel H97, RAM 8GB DDR3, NVIDIA GeForce GTX 760 3GB, sshd 2000GB + SSD 8GB cache, DVD-RW, GLAN, USB 3.0, DVI, HDMI, DisplayPort, S / PDIF, 8ch audio, čítačka kariet , Windows 8.1 64-bit - zadarmo upgrade na Windows 10
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  TA226n2 Produktové číslo:  G10AJ-CZ005S Stránky výrobcu

ASUS G10AJ-CZ005S

ASUS G10AJ-CZ005S je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Právom základom kvality

Stolné počítače ASUS odráža tradíciu špičkovej kvality, inovácie a dlhej životnosti. Ich užívatelia oceňujú najmä úžitkovú hodnotu, tichá prevádzka, jednoduché použitie a spoľahlivosť. Pri výrobe podstupujú rad náročných testov, ktoré dopredu odhalí najmenší problém. Každodenné zábava vo víre internetu a ďalších multimediálnych pôžitkov môže práve začať.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Značkový počítač ASUS

Značkový počítač ASUS


Vybavený prvotriednym hardvérom sa počítač ASUS G10AJ nezľakne ani náročnejšieho nasadenie, predovšetkým vďaka jedinečnému systému chladenia ASUS Smart Cooling, ktorý zabraňuje usadzovaniu prachu a znižuje prevádzkovú teplotu až o 11,4 ° C. S pokročilým multitaskingom a profesionálnymi programy si poradí procesor Intel Core i7 4790 z radu Haswell.

Až príde čas na multimediálnu zábavu, tak sa prihlási o slovo grafická karta NVIDIA GeForce GTX 760 3 GB, ktorá rozhýbe všetky hry vo Full HD rozlíšení a pokojne môžete pomýšľať aj na hranie v ešte vyššom rozlíšení či na viacerých monitoroch. Použitie prvotriednych komponentov potom zdôrazňuje záruka 3 roky, s vyzdvihnutím priamo u zákazníka.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Přední USB s funkcí nabíjení

Predné USB s funkciou nabíjania

Rýchla napájacie stanice

Počítač podporuje technológiu Ai Charger, ktorá z neho robí flexibilné napájací stanicu a navyše umožňuje o 50% rýchlejšie nabíjanie všetkých zariadení kompatibilných s USB. Tým zároveň rozširuje ich použiteľnosť a výhody pre akýkoľvek životný štýl.

Čelný panel vás uchváti svojimi možnosťami. Ponúka totiž 2x USB 3.0 a ďalšie dva porty v štandarde 2.0. Nechýba ani čítačka pamäťových kariet aj klasické audio výstupy.


ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Na kolik fps utáhne GTA 5?

dobry chcem sa spytat z akeho dovodu ste tam dali tak slabu grafiku

Dobrý den bude se ještě prodávat tento pc ??

Dobrý den, ve specifikacích se mi nedaří najít zda základní deska má M.2 port. Některé desky s chipsetem H97 ho mají (např. gigabyte GA-H97), tak si to chci ověřit.

Dobrý den, potřebuji poradit. Koupil jsem si tento počítač a chtěl jsem si do něj zapojit dva monitory ale když je tam zapojit tak oba dva zčernají ptal jsem se kámoše čím to může být a řekl mi že to nezvládá grafická karta jestli se nepletu tak v tomto PC je NVIDIA GeForce GTX760 3GB a on má tu samou akorát s 2GB a v pohodě mu to zvládá 2 monitory takže absolutně nevím v čem je problém. Poraďte prosím. Děkuji.

Dobrý deň, chcel by som vedieť ako je to s možným preinštalovaním operačného systému, keďže win8 je už nainštalovaný a win CD nedodávate. Mám z Alzy iný model ASUS a potreboval by som sformátovať disky a nanovo nahodiť win8. Prosím o radu

Príslušenstvo pre ASUS G10AJ-CZ005S
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií