Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS G11CB-CZ032T

Zobraziť katalóg
ASUS G11CB-CZ032T
Doručenie na
predajňu zadarmo
Počítač Intel Core i7 6700 Skylake, Intel H170, RAM 16 GB DDR4 SDRAM, NVIDIA GeForce GTX 970 4 GB, SSD 256 GB + HDD 1 TB 7200 otáčok, DVD, GLAN, WiFi 802.11ac, bluetooth 4.0, DVI, HDMI, DisplayPort, USB 3.0, USB 3.1, čítačka kariet, 500 W, CZ/SK klávesnica, myš, Windows 10 Home 64-bit
Produkt je lokalizovaný pre SK
1 263,35 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  TA245c5 Produktové číslo:  G11CB-CZ032T Stránky výrobcu
ASUS G11CB-CZ032T 1 263,35 € Zánovné

ASUS G11CB-CZ032T

ASUS G11CB-CZ032T je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.
vypnuté
Nekompromisná herná mašina
 

Nekompromisná herná mašina

Nechajte sa uniesť luxusným dizajnom kombinujúcim kozmický dizajn a mayské motívy. Pre ten najlepší herný zážitok je počítač vybavený procesorom 6. generácie Intel Skylake, špičkovou grafickou kartou GeForce a softvérom AEGIS.

Nástroj profesionálov

Počítač odporúča taiwanský profesionál Zerg King Sen.


Zošliapnite plyn až na podlahu

Procesor 6. generácie Intel i7 6700 vám umožní hrať najnovšie hry v tom najlepšom rozlíšení a s maximálnymi detailmi, vytvárať úžasné 3D modely alebo sledovať 4K/UHD videá. Štyri nadupaná jadrá s frekvenciou 3,4 GHz, ktoré sa v prípade potreby pretaktujú až na 4,0 GHz nezastaví skrátka nič. A ako je na tom Skylake v porovnaní s predchádzajúcou generáciou? O 23 % vyšší výkon a o 22 % nižšia spotreba.


Každý detail sa počíta

Špičkový výkon grafickej karty NVIDIA GeForce GTX 970 s pamäťou 4 GB pozdvihne váš pôžitok z hry na úplne novú úroveň. Vyskúšajte nové herné kúsky v 4K rozlíšení alebo hrajte paralelne na troch rôznych monitoroch s panoramatickým zobrazením. Výkon počítača podporí aj najmodernejšia 16 GB operačná pamäť DDR4 a extra rýchle SSD s kapacitou 256 GB.

Panoramatické zobrazenie

Nech už hrajete akčnú strieľačku alebo získate lepší prehľad o bojisku, alebo stratégii, uvidíte väčšiu časť vojnovej zóny - taktická výhoda bude vždy na vašej strane.

Sekundárny monitor

Pripojte štvrtý monitor a využite ho na zobrazenie hernej mapy alebo konverzačných okien. 


AEGIS II

AEGIS je unikátna aplikácia vytvorená na monitorovanie výkonu a ponúka širokú škálu funkcií, ako sledovanie využitia CPU/ pamäte, sťahovanie a odosielanie dát a postráži i teplotu. 

 

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň chcem sa spýtať na správne Parametre a špecifikácie ,pretože môj kamarát si tento PC zakúpil a ma tam trochu iné Parametre a špecifikácie ako je to tu napísané :)

Príslušenstvo pre ASUS G11CB-CZ032T
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií