AD homeoffice PET

ASUS G11CD-K-CZ002T

Zobraziť katalóg
ASUS G11CD-K-CZ002T
3,0 2 hodnotení
Počítač Intel Core i7 7700 Kaby Lake, Intel H110, RAM 16GB DDR4 SDRAM, NVIDIA GeForce GTX 1070 8GB, SSD 128GB + HDD 1TB 7200 otáčok, DVD, GLAN, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.1, DVI, HDMI, DisplayPort, USB 3.0, USB 3.1 , čítačka kariet, 500W, CZ/SK klávesnica, myš, Windows 10 Home 64-bit
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  TA245d50 Produktové číslo:  G11CD-K-CZ002T Stránky výrobcu
ASUS G11CD-K-CZ002T Predaj skončil

ASUS G11CD-K-CZ002T

vypnuté
Nekompromisná herná mašina
 

Nekompromisná herná mašina

Nechajte sa uniesť luxusným dizajnom kombinujúcim kozmický dizajn a mayské motívy. Pre ten najlepší herný zážitok je upgradovaný model vybavený procesorom 7. generácie Intel Kaby Lake, špičkovú grafickú kartou GeForce GTX 1070 a softvérom AEGIS.

Nástroj profesionálov

Počítač odporúča taiwanský profesionál Zerg King Sen.


Zošliapnite plyn až na podlahu

Procesor 7. generácie Intel i7 7700 vám umožní hrať najnovšie hry v tom najlepšom rozlíšení a s maximálnymi detailmi, vytvárať úžasné 3D modely, alebo sledovať 4K/UHD videa. Štyri nadupané jadra s frekvenciou 3,6 GHz, ktoré sa v prípade potreby pretaktujú až na 4,2 GHz, nezastaví skrátka nič.


Každý detail sa počíta

Špičkový výkon grafickej karty NVIDIA GeForce GTX 1070 s vlastnou 8GB pamäťou pozdvihne váš pôžitok z hry na úplne novú úroveň. Vyskúšajte nové herné pecky v 4K rozlíšení, alebo hrajte paralelne na troch rôznych monitoroch s panoramatickým zobrazením. Nechýba podpora VR.Výkon počítača podporí aj najmodernejšia 16GB operačná pamäť DDR4 a super rýchle SSD.

Panoramatické zobrazenie

Či už hráte akčnú strieľačku a získate lepší prehľad o bojisku, alebo stratégiu a uvidíte väčšiu časť vojnovej zóny - taktická výhoda bude vždy na vašej strane

Sekundárny monitor

Pripojte štvrtý monitor a využite ho na zobrazenie hernej mapy, alebo konverzačných okien. 


AEGIS II

AEGIS je unikátna aplikácia vytvorená pre monitorovanie výkonu a ponúka širokú škálu funkcií, ako sledovanie využitia CPU/pamäte, sťahovanie a odosielanie dát a postráži i teplotu. 

 

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať na koľko FPS by mi išli hry PUBG a GTA 5 na Max detailoch pri rozlíšení 1920x1080?

Dobrý deň chcel by som sa opýtať že či tento PC ma vodné chladenie alebo boxovaný chladič.

Dobrý deň. zakúpil som si túto zostavu a som prekvapený, že nie je až taká tichá ako sa spomína. Jednoznačne počuť chladenie procesora. Prosím aké by ste doporučili chladenie? Postačí napríklad NOCTUA NH-U9B SE2? Vojde sa do skeletu PC? Chcem iba od značky Noctua, ktorú mám roky odskúšanú a preferujem ju. Ďakujem

To i7 7700K to K na konci značí že je to kabylake ? Diky za odpoved.

Zvladné tento PC hru GTA SA na full detailoch s Cleo modmy high quality skinmy aspoň na 45-60FPS?

Ako sa vola základná doska?

Aká je základná doska?

Názov klavesnice a myšky k počítaču?

Tá klávesnica a myš napísana v parametroch je zabalená aj v balení?

Dobrý den, lze prosím blíže specifikovat grafickou kartu? Děkuju moc, M.J.

12
Diskusia a poradňa k ASUS G11CD-K-CZ002T
Príslušenstvo pre ASUS G11CD-K-CZ002T
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS G11CD-K-CZ002T.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií