Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS H110-C

Zobraziť katalóg
ASUS H110-C
5 1 hodnotení
Základná doska - Intel H110, DDR4 2133, 1x PCIe x16, SATA III, USB 3.0, GLAN, 8ch audio, VGA, DVI, uATX, sc1151
50,77 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 60 mesiacov Kód:  AC979g Produktové číslo:  90MB0NY0-M0EAY0 Stránky výrobcu

ASUS H110-C

ASUS H110-C je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

ASUS H110-C je skvele vybavená kompaktná základná doska, plne pripravená pre procesory 6. generácie Intel s priezviskom Skylake, disponujúca množstvom najnovších funkcií, ktoré z vašej počítačovej zostavy urobia neprekonateľný pracovný i herný nástroj. Vďaka microATX prevedeniu nezaberie veľa miesta vo vašej skrini, avšak to rozhodne neznamená, že to, čo bolo ubrané na veľkosti, by akýmkoľvek spôsobom ovplyvnilo jej nezlomný výkon. Taktiež sa môžete tešiť na nezvyčajné funkcie, ako je dynamické osvetlenie LED, ktorého farba sa mení do rytmov vašej hudby.

Kľúčové vlastnosti

  • Technológia 5X Protection II pre ochranu dosky pred skratom a nestabilným napätím
  • Plná podpora procesorov Intel 6. generácie
  • UEFI BIOS pre jednoduchú správu systému
  • Bohatá konektivita s konektormi USB 3.0, umiestnenými na prednom paneli
  • AI Suite 3 pre dokonalú kontrolu
  • Zadné vstupy a výstupy z antikorovej ocele
  • Integrovaná 8-kanálová zvuková karta

Spoľahlivá stabilita

Doska dostala do vienka špičkovú technológiu 5X Protection II, využívajúcu tie najkvalitnejšie komponenty a vyhovie aj tým najnáročnejším požiadavkám na zabezpečenie dlhodobej odolnosti a ochrany proti poškodeniu. To znamená, že vaša zostava dostane výnimočnú ochranu a stabilitu, ktorá je výsledkom niekoľkých desaťročí odborných znalostí a skúseností inžinierov firmy ASUS. Spoľahnúť sa budete môcť na technológiu Languard, ktorá vďaka párovaniu signálov poskytuje vyššiu ochranu proti elektromagnetickému rušeniu, vďaka čomu je docielená až 2,5× vyššia odolnosť proti prepätiu a statickej elektrine, ktorá môže v nepriaznivých okolnostiach vášho elektronického miláčika plne ochromiť.

ASUS tiež zapracoval na prevedení obvodov, ktoré disponujú integrovanými napäťovými regulátormi, čím je docielená ochrana čipovej sady. Zvýšenú ochranu takisto budú požívať DRAM pamäte vďaka integrovaným vratným poistkám, ktoré pomáhajú systému vyrovnať sa s prebiehajúcim skratom.

Jednoduchá správa

Pre jednoduchú správu všetkých komponentov je pripravený systém UEFI BIOS, ktorý predstavuje najplynulejší grafický systém na trhu. Vďaka UEFI bude pretaktovanie systému úplnou hračkou, keďže si všetky nastavenia budete môcť jednoducho naklikať s pomocou myši. Samozrejmosťou je tiež rozšírená diagnostika SMART, ktorá pomôže odhaliť možné hroziace zlyhania komponentov. S funkciou Q-Fan Control sa následne ľahko pohráte s nastavením ventilátorov, pričom na výber máte hneď z niekoľkých režimov, vrátane Tichého, či Maximálneho pre skutočne náruživé hranie náročných herných titulov. Všetky nastavenia možno teraz tiež zaradiť do záložky Moje obľúbené, s ktorou bude prístup k vašim obľúbeným nástrojom otázkou niekoľkých sekúnd. Medzi ďalšie výborné vlastnosti patrí EZ XMP pre vyladenie výkonu RAM jedným kliknutím, či možnosť premenovať porty SATA pre jednoduchú identifikáciu jednotlivých zariadení.

Výborná konektivita

Pripravte sa na skutočne masívnu možnosť pripojenia rozširujúcich kariet a bohatú konektorovú výbavu. Pre vaše grafické karty je pripravený rozširujúci slot PCIe 3.0 x16, disponujúci systémom Q-Slot pre jednoduché vyberanie a vkladanie grafických kariet, s ktorým bude zostavenie vlastného počítača úplná hračka. Takisto modulom operačnej pamäte bola venovaná zvýšená pozornosť, vďaka systému Q-DIMM teraz nebudete musieť na nič tlačiť - modul obyčajným stlačením klipu ľahko zapadne dovnútra a je pripravený na použitie. Základná doska potom podporuje moduly až do celkovej kapacity 32 GB a pracovné frekvencie 2 133 MHz.

Pre vaše úložisko sú pripravené hneď 4 porty SATA 6 Gb/s a periférie ľahko pripojíte prostredníctvom dvoch portov USB 3.0 a štyroch USB 2.0, umiestnených na I/O paneli. ASUS tiež myslel na rozšírenie pomocou predného panelu, takže váš headset, či myš ľahko pripojíte aj cez neho, kde sa tiež nachádzajú 2 USB 3.0 porty, ktorých rýchlosť je až 10-krát vyššia, než u predchádzajúceho USB 2.0.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel H110 Hotovo!
Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel H110 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 133 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
Radič RAID Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC887 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
COM, DVI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Hotovo!
Interný
Front Panel Audio konektor, LPT konektor, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
PCI
Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kupodivu kód nejde do pole kód vložit ! K čemu je takový formular???? Potřebuji sehnat TPM modul pro AC979g. Děkuji

Príslušenstvo pre ASUS H110-C
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií