Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ASUS H110T

Zobraziť katalóg
ASUS H110T
5 1 hodnotení
Základná doska - Intel H110, 2x SO-DIMM DDR4 2133, 2x SATA III, M.2 M key 2242/2260, M.2 E key 2230, 4x USB 3.0, GLAN, 8ch audio, HDMI, VGA, DVI, TPM, mini-ITX, sc1151
78,08 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 60 mesiacov Kód:  AC979r Produktové číslo:  90MB0Q40-M0EAY0 Stránky výrobcu

ASUS H110T

ASUS H110T je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Spoľahlivá základná doska značky Asus so socketom LGA 1151 a čipsetom Intel H110 je určená pre novú výkonnú generáciu procesorov Skylake, ktorá je vyrábaná pomocou preverenej 14 nm technológie. Tento model tak prekvapí najvyššou možnou kvalitou a tiež spoľahlivou ochranou svojich komponentov. Doska je vďaka svojim rozmerom vhodná pre stavbu malých nenáročných počítačov pre domácnosť či kanceláriu alebo pre HTPC.

Kľúčové vlastnosti

  • 5X Protection II - pokročilé hardvérové ??bezpečnostné prvky zaručujúce celkovú ochranu
  • Systém UEFI BIOS s nástrojom EZ Flash 3
  • Formát Mini ITX
  • Dvojica rýchlych slotov M.2

Vysoká odolnosť

O čo najväčšie bezpečie tejto základnej dosky sa prostredníctvom kvalitných komponentov stará technológia 5X Protection II. Systém digitálneho napájania DIGI+ VRM jej zas poskytuje tú správnu úroveň napätia. Elimináciu skratov, ktorých pričinením by mohlo dôjsť k poškodeniu dosky, majú na starosti poistky zabraňujúce prepätiu. K tomu všetkému sú zadné I/O panely chránené proti korózii. Funkcia Fan Xpert predstavuje pokročilý nástroj pre riadenie ventilátorov, ktorý zaisťuje ich tichú a účinnú prevádzku.

Potrebná výbava

Doska ponúkne dva sloty pre rýchle operačné pamäte DDR4 formátu SO-DIMM s frekvenciou 2 132 MHz a maximálnou kapacitou 32 GB. Dva moderné sloty M.2 sa postarajú o rýchle SSD úložisko. Pre zapojenie všetkých periférií je pripravený zadný panel, ktorý je vybavený video výstupom HDMI a DisplayPortom, vysokorýchlostnými USB 3.0, 3,5 jackom pre slúchadlá a mikrofón a dvojicou gigabytových portov LAN. Čistý zvuk dodá integrovaná zvuková karta Realtek ALC887 s podporou až 7.1 kanálového zvuku.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel H110 Hotovo!
Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
SO-DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel H110 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
SO-DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 133 MHz Hotovo!

Rozhranie

Typ zvukovej karty
Realtek RTL8111H Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
2.0 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, HDMI, Jack, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1 Hotovo!
Interný
COM header, Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, TPM header, USB 2.0 header Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, uvažuji o koupi této desky, ale raději bych se nejprve zeptal, jestli existuje alternativa základní desky, u které jsou ramky na plochu (ne na výšku) ale šla by i zapojit grafická deska, jakákoliv, třeba i typu MXM

Dobrý den, už 2 dny hledám rozměry napájecího konektoru a nikde jsem se zatím nedočetl, můžete prosím pomoct? děkuji

Dobrý den, s jakou verzí BIOSu je deska k dostání prosím? Bude již podporovat CPU Kaby Lake? Děkuji za odpověď.

Dobry den, mam v planu koupi teto desky, ale neni mi jasne, jestli je soucasti baleni i napajeci adapter, pokud ne, kde ho sezenu? A jeste mi neni jasne, odkud vemu napajeni pro SATA disky (vsiml jsem si, ze soucasti baleni jsou napajeci kabely, ale levidim nikde, kam je zapojit). Dekuji za objasneni, Petr

Dobrý den, uvažuji o koupi této či podobné desky. Chtěl bych však vést obraz přes LVDS, ale nikde nemohu najít žádné LCD na prodej. Máte v nabídce, nebo jste schopni zajistit takovýto display? Potřeboval bych velikostně od 7" do 11", aby byl dotykový kapacitní a ideálně IPS, nebo VA, hlavně nechci TN. Na rozlišení až tolik nesejde, ale čím vyšší, tím lépe. Ideálně v poměru 16:9, ale není to podmínkou. Pokud nemůžete zajistit takový produkt, mohli by jste mě odkázat někam, kde bych jej mohl sehnat? Děkuji za odpověď.

Príslušenstvo pre ASUS H110T
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií