Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS H81T

Zobraziť katalóg
ASUS H81T
5 2 hodnotení
Základná doska Intel H81, DDR3 1600, PCIe x16, SATA III, USB 3.0, GLAN, 8ch audio, DVI, HDMI, sc1150, mITX
Kód:  AC958f6a2 Produktové číslo:  90MB0HU0-M0EAY0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS H81T

Základná doska miniatúrneho formátu mini ITX s výbavou takmer ako štandardná doska a mnohými modernými funkciami. Ideálne poslúži ako základ pre stavbu vlastného All-in-One PC s veľmi nízkou spotrebou. Nechýba ani rozširujúci slot Mini-PCIe x1 pre osadenie prídavnej WiFi/Bluetooth karty alebo 2x mini-SATA port pre SSD disky. Pre pripojenie dvoch zobrazovacích zariadení poslúži 1 konektor v podobe moderného HDMI s podporou vysokého rozlíšenia 4096 x 2160 pri 24 Hz a 1 DVI konektor. Natívnu podporu operačných pamätí s frekvenciou 1 600 MHz a ďalšie užitočné technológie umožní využitie výbornej čipovej sady Intel H81 .

Z pohľadu konektivity je doska vybavená veľmi slušne. Pevné disky pripojíte cez moderné SATA III s rýchlosťou 6 Gb/s alebo SATA II. K doske môžete pripojiť dve zariadenia cez USB 2.0 a ďalšie dve zariadenia cez vysokorýchlostné USB 3.0. Doska je navyše vybavená EPU čipom, ktorý môžete aktivovať v aplikácii AI Suite 3 a ušetriť ešte viac energie. Po aktivácii optimalizujte spotrebu celého systému pomocou automatického rozpoznania aktuálneho vyťaženia počítača a inteligentného nastavenia spotreby energie. S Network iControl potom môžete aplikáciám prideľovať šírku pásma sieťového pripojenia.

Originálne spracovaný grafický UEFI BIOS, ktorý možno ovládať aj myšou ponúka veľa možností nastavenia, či už ide o prioritu bootovania zariadení alebo možnosť premenovať jednotlivé porty SATA, napríklad podľa spôsobu použitia. Oceníte aj funkciu ASUS CrashFree BIOS 3, ktorá umožňuje obnoviť poškodené dáta systému BIOS z flash disku USB alebo inštalačného CD obsahujúceho súbor BIOS. Medzi dodávaným softvérom nájdete napríklad aplikáciu AI Suite 3, ktorá umožní jedným kliknutím riadiť napájanie dosky, ovládať chladenie, hladinu hluku a meniť takt procesora.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1150 Hotovo!
Čipset
Intel H81 Hotovo!
Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
SO-DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1150 Hotovo!
Čipset
Intel H81 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
SO-DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR3 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
1 600 MHz Hotovo!

Rozhranie

Typ zvukovej karty
Realtek ALC887 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, eSATA, HDMI, Jack, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Hotovo!
Interný
COM header, Front Panel Audio konektor, Serial ATA II, Serial ATA III, USB 2.0 header Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Serial ATA II
Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
» Všetky základné dosky formátu ITX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim, kupil som H81T zakladnu dosku ale nemam ju ako napajat. Viete mi poradit externy napajac? Dakujem. johni

Diskusia a poradňa k ASUS H81T
Príslušenstvo pre ASUS H81T Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS H81T. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS H81T. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS H81T. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS H81T.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií