PET PET

ASUS M70AD

Zobraziť katalóg
ASUS M70AD
5 1 hodnotení
Počítač Intel Core i7 4790 Haswell, Intel H81, RAM 8GB DDR3, NVIDIA GeForce GTX 745 4GB, HDD 2000GB 7200 otáčok, DVD, GLAN, Wi-Fi, Bluetooth, NFC, DVI, HDMI, USB 3.0, čítačka kariet, 300W, Windows 8.1 64-bit - zadarmo upgrade na Windows 10, záruka 3 roky
Kód:  TA226g2 Produktové číslo:  M70AD-CZ004S Stránky výrobcu

ASUS M70AD

Stolový počítače ASUS odráža tradíciu špičkovej kvality, inovácie a dlhej životnosti. Ich užívatelia oceňujú najmä úžitkovú hodnotu, tichú prevádzku, jednoduché použitie a spoľahlivosť. Pri výrobe podstupujú rad náročných testov, ktoré dopredu odhalia najmenší problém. Každodenná zábava vo víre internetu a ďalších multimediálnych pôžitkov môže práve začať.

Poriadny svalovec

ASUS M70 prináša minimalistický dizajn s výraznými ostrými rohmi a lešteným kovovým povrchom. Vybavený prvotriednym hardvérom sa počítač ASUS M70AD nezľakne ani náročnejšieho nasadenia, predovšetkým vďaka jedinečnému systému chladenia ASUS Smart Cooling, ktorý zabraňuje usadzovaniu prachu a znižuje prevádzkovú teplotu až o 11,4°C. Počítač je potom nielen chladnejší, ale aj tichší.

S pokročilým multitaskingom a profesionálnymi programi si poradí procesor Intel Core i7 4790 z najmodernejšieho radu Haswell a 8 GB operačnej pamäte DDR3 s taktom 1600 MHz. Ak príde čas na hranie zábavných hier, o slovo sa prihlási výkonná grafická karta NVIDIA GeForce GTX 745 4GB. Použitie prvotriednych komponentov potom zdôrazňuje záruka 3 roky, s vyzdvihnutím priamo u zákazníka.

Hudba pre vaše uši

Neobmedzenú konzumáciu Full HD videa podporí maximálne čistý a jasný zvuk prostredníctvom technológií SonicMaster a MaxxAudio od spoločnosti Waves, ktorá získala ocenenie Technical GRAMMY Award. Vďaka nim má M70 dokonale vyladený priestorový zvuk pri hraní hier alebo sledovaní filmov, či už ich počúvate cez reproduktory alebo slúchadlá.

Párovanie zariadení pomocou NFC Express

Technológia NFC zaisťuje špičkovú unikátnú bezdrôtovú komunikáciu, ktorá bez najmenších problémov prepojí váš počítač s ostatnými zariadeniami. NFC konektivita otvára možnosť prihlásenia do systému Windows, zdieľanie obsahu a spúšťanie aplikácií jednoduchým kliknutím na mobilnom zariadení.

Funkcia Photo Express obstará okamžité zálohovanie fotiek z vášho zariadenia s podporou NFC priamo na plochu počítača. Počítač tiež rozpozná, ktoré súbory už boli synchronizované, a vykoná zálohu iba najnovších súborov.

Rýchla napájacia stanica

Počítač podporuje technológiu Ai Charger, ktorá z neho robí flexibilnú napájaciu stanicu a navyše umožňuje o 50% rýchlejšie nabíjanie všetkých zariadení kompatibilných s USB. Tým zároveň rozširuje ich použiteľnosť a výhody pre akýkoľvek životný štýl.

Ukladajte!

Na pevný disk s bohatou kapacitou 2 TB sa zmestí nepreberné množstvo fotiek z dovolenky i hudobných songov. Vítanou súčasťou je okrem čítačky pamäťových kariet aj rozhranie USB 3.0. Zreteľne navýšenú prenosovú rýchlosť a ľahko prístupné porty na prednej strane si jednoducho zamilujete. Cloudové úložisko s kapacitou 100 GB na tri roky zadarmo vám dovolí pristupovať k svojim súborom z akéhokoľvek zariadenia.

Súčasťou počítača je aj operačný systém Microsoft Windows 8.1 64-bit. Užite si všetky funkcie najnovšieho operačného systému od firmy Microsoft.

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS M70AD
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS M70AD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS M70AD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS M70AD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS M70AD.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií