AlzaBoxy Q1 PET

ASUS N752VX

Zobraziť katalóg
ASUS N752VX
Notebook - Intel CPU, 17.3 "LED 1920x1080 IPS antireflexná, RAM až 16GB, NVIDIA GeForce GTX 950mm, SSD až 128GB + HDD až 1TB, DVD, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.1, HD webkamera, HDMI, mini DisplayPort, USB 3.0, USB-C 3.1 Gen2 with Thunderbolt, podsvietená klávesnica, myš, brašna, Windows 10 Home
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NA651a0NAD Produktové číslo:  N752VX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS N752VX

Notebooky ASUS radu N752VX sa vyznačujú čisto elegantným štýlom a sú stvorené na to, aby užívateľovi dokázali ponúknuť špičkovú multimediálnu zábavu. Prekrásny dizajn je prvá vec, ktorá vás na notebooku zaujme. Zásluhu na tom nesie predovšetkým hliníkové prevedenie s brilantne brúsenými hranami do diamantového lesku a podsvietené logo ASUS na veku displeja. Povrchová úprava sa zvlneným efektom okolo mriežok reproduktorov je nielen štýlová, ale tiež prispieva k čistejšiemu zvuku. Aj cez veľký 17,3 "displej sa notebook chváli kompaktnými rozmermi, u ktorých zaujme hodnota púhych 1,8 cm v najužšom mieste, čo z neho robí skvele prenosné zariadenia.

kľúčové vlastnosti

  • Prémiové prevedenie a hardvérová výbava
  • Veľký 17,3 "displej s Full HD rozlíšením
  • Neuveriteľne kvalitný zvuk podporený technológiou ASUS SonicMaster
  • Našlapaný procesor Intel Core 6. generácia Skylake
  • Ergonomická skvelo vyzerajúci podsvietená klávesnica
  • Port USB-C 3.1 s Thunderbolt

Úchvatná obrazová kvalita

Jemný Full HD displej s antireflexnou úpravou je skvelý nech už robíte čokoľvek. S výnimočne širokým farebným gamutom (72% NTSC, 100% sRGB a 74% Adobe RGB) je najmä vhodný pre úpravu fotografií či videa vo vysokom rozlíšení. Sledovanie filmov bez skreslenia farieb a odleskov v obraze sa stane nezabudnuteľným zážitkom.

Technológia ASUS Splendid s možnosťou nastavenia farebnej schémy zaistí maximálnu kvalitu obrazu vo všetkých aplikáciách vrátane prezeranie fotografií, sledovanie filmu aj hranie hier.

O váš zrak sa navyše bude starať technológia ASUS Eye Care, ktorá znižuje úroveň modrého svetla až o 33%.Kto raz spozná obraz notebooku ASUS N752VX, už nikdy sa nebude chcieť pozerať na iný.

Krištáľovo čistý zvuk

Notebook je vybavený reproduktormi Bang & Olufsen, ktoré technológie ASUS SonicMaster posúva na novú úroveň. Vyladený zvuk vám umožní reprodukciu hlbokých basov a iskrivých výšok aj na vysokej úrovni hlasitosti. Vďaka nástroju AudioWizard si ľahko vyladíte zvuk presne podľa svojich predstáv. Rýchlu voľbou jedného z piatich režimov sa zvukové nastavenia okamžite prispôsobí vašim potrebám.

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS N752VX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS N752VX.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií