Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

ASUS P2B

Zobraziť katalóg
ASUS P2B
2,5 2 hodnotení
Projektor prenosný, nat. WXGA (1280 x 800), 350 ANSI lm, LED, kontrast 3500 : 1, repro 1.5 W, USB 2.0, SD čítačka kariet, vnútorná pamäť 2 GB
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  WA090e Produktové číslo:  90LJ0031-B01020 Stránky výrobcu

ASUS P2B

ASUS P2B je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

U ASUS P2B vyniká zabudovanou batériou a flexibilitou zdrojov projekcie vrátane úplnej nezávislosti. Myslené bolo na malé rozmery i hmotnosť, jednoduchosť ovládania, rýchlosť inštalácie a dlhú životnosť. Je teda navrhnutý pre ľahké prenášanie a okamžité zahájenie projekcie bez hľadania zásuvky. Uplatní sa v školstve i pre obchodné záležitosti. Projektor možno zapnúť aj vypnúť za 5 sekúnd a vytvoriť projekciu s uhlopriečkou 42" zo vzdialenosti iba 1 metra! Poskytuje výbornú čitateľnú projekciu s obľúbeným rozlíšením WXGA a perfektným nasýtením farieb. Pre uľahčenie mobilnej projekcie je na spodnej strane integrovaný stojanček.

Výhodou tohto inovovaného modelu je zabudovaný reproduktor, slot pre karty Micro SD, 2 GB pamäť a široká podpora najrôznejších súborov. Model P2B exkluzívne podporuje nielen audio a video formáty, ale aj kancelársky známe formáty. Poradí si s dokumentmi v PDF aj Worde, zobrazí tabuľky Excelu, ale aj celej prezentácie v PowerPointe. Funkcia automaticej korekcie lichobežníkového skreslenia detekuje orientáciu a automaticky koriguje zdeformovaný lichobežníkový obraz, ktorý sa vyskytuje pri premietaní pod uhlom. Obraz už nebudete musieť nastavovať ručne, čím si ušetríte veľa starostí i času. Ak pripravujete projekciu zo stola, iste príde vhod automatická korekcia v kombinácii s prednými nožičkami na vyzdvihnutie obrazu.

Poteší aj doba výmeny vyspelej RGB LED lampy, ktorá dosahuje až 30000 hodín! Aj napriek nadštandardnej životnosti poskytuje svetelný tok 350 ANSI lumenov a detailné rozdiely farebných odtieňov v kontrastnom pomere až 3500:1. Obrazový signál je možné do projektora priviesť cez dodávaný kábel, ktorý je zakončený štandardným počítačovým konektorom D-Sub (VGA). Na privedenie digitálneho signálu má HDMI/MHL, s ktorým pripojíte notebooky, ale aj kompatibilné smartfóny a tablety, ktoré pri pripojení zárovň dobíja.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Natívne rozlíšenie
1280 × 800 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1280 × 800 px Hotovo!
Kontrast
3 500:1 Hotovo!
Minimálna projekčná vzdialenosť
0,5 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
3 m Hotovo!

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie
1280 × 800 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1280 × 800 px Hotovo!
Kontrast
3 500:1 Hotovo!

Projekčná plocha

Minimálna projekčná vzdialenosť
0,5 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
3 m Hotovo!
Minimálna uhlopriečka obrazu
50,8 cm (20 ") Hotovo!
Maximálna uhlopriečka obrazu
304,8 cm (120 ") Hotovo!

Technológia

Zdroj svetla
LED Hotovo!
Životnosť
29 411,77 h (1 225,49 d) Hotovo!
Hlučnosť
32 dB Hotovo!
Maximálna spotreba
30 W Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie
Na stôl Hotovo!

Rozmery

Šírka
14,2 cm Hotovo!
Výška
3,46 cm Hotovo!
Hĺbka
13 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,66 kg Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Chcete poradiť? Vyskúšajte nášho sprievodcu výberom projektora.


» Všetky mini projektory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád bych koupil mini projektor a rozhoduji se mezi modely Asus P2B a B1M – máte prosím tyto projektory na prodejně pro možnost porovnání? U P2B mě láká možnost projekce na baterii, u B1M zase možnost bezdrátového přenosu obrazu a zvuku. Jde mi především o to, zda svítivost 350lm z modelu P2B je dostačující, případně zda zvolit model B1M, který má svítivost 700lm. Jde zajistit u modelu P2B také bezdrátový přenos pomocí nějakého USB přídavného zařízení? Případně máte v nabídce jiný projektor, který umožňuje projekci na interní baterii a zároveň má možnost zajištění bezdrátového přenosu obrazu a zvuku (např. pomocí USB přídavného zařízení)? Děkuji, Pavel Houser

Príslušenstvo pre ASUS P2B
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií