AP+ nový vizuál AD homeoffice

ASUS ROG GL752VL

Zobraziť katalóg
ASUS ROG GL752VL
Notebook - Intel CPU, 17.3 "LED 1920x1080 matný, RAM až 16GB DDR4 SDRAM, NVIDIA GeForce GTX 965M 4GB, SSD až 128GB + HDD až 2TB 7200 otáčok, DVD, WiFi ac, Bluetooth 4.0, HD webkamera, HDMI, mini DisplayPort, Widia, USB 3.0, USB-C 3.1 Gen1 +, podsvietená klávesnica, Windows 10
Kód:  NA681b5NAD Produktové číslo:  GL752VL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG GL752VL

Už dávno neplatí povery, že notebook nemôže slúžiť ako herný stroj. Exkluzívne modely z rady Republic of Gamers sa vymykajú všetkým štandardným tabuľkám. Kvalitné spracovanie a exkluzívne detaily robia z tohto kúsku umeleckej veľdielo. Dizajn bol inšpirovaný samotným bojovým lietadlom F-22, aby uspel aj u tých najostrejších hráčov.

kľúčové vlastnosti

  • Matný Full HD displej s uhlopriečkou 17,3 "
  • Veľmi dobrý grafický výkon vďaka čipu NVIDIA GeForce GTX 965M
  • Nízkoprofilová klávesnica s numerickou časťou
  • Nový konektor USB typu C
  • Jednoduchý budúci upgrade operačnej pamäte alebo disku

Dostatok výkonu pre akúkoľvek hru

Pod efektné šupkou sa ukrýva nielen rýchly procesor, ale predovšetkým namakané grafická karta NVIDIA GeForce GTX 965M. Jej sila vás bude sprevádzať v každej náročnej hre, ale napríklad aj počas streamovanie svojich zážitkov do celého sveta. V kombinácii s až 16GB pamäťou typu DDR4 SDRAM a štvorjadrovým procesorom Intel Core Skylake váš nový stroj zvládne akúkoľvek bitku.

podsvietená klávesnica

Notebook ROG GL752 je vybavený pohodlnou nízkoprofilová klávesnicou so zdvihom 1,8 mm, označenými hernými klávesmi WASD a samostatnou numerickou časťou. Umožňuje tak rýchle ovládanie všetkých herných funkcií. Vďaka červenému podsvietenie ROG je táto jednoliata klávesnica dobre použiteľná za akýchkoľvek svetelných podmienok.

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS ROG GL752VL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG GL752VL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG GL752VL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG GL752VL.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií