Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

ASUS ROG GR8 - GTX 750 Ti

Zobraziť katalóg
ASUS ROG GR8 - GTX 750 Ti
5 1 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Mini PC Intel Core i7-4510U Haswell, RAM 8GB DDR3 1600MHz, NVIDIA GTX 750T 2GB GDDR5, HDD 1TB + 2.5" slot pre HDD, GLAN, 802.11 a/b/g/n/ ac, HD 5.1 audio, 4x USB 3.0, 2x USB 2.0, HDMI, DisplayPort, Windows 8.1
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  TA225f7d Produktové číslo:  90MS0071-M00950 Stránky výrobcu
ASUS ROG GR8 - GTX 750 Ti 890,35 € Rozbalené

ASUS ROG GR8 - GTX 750 Ti

ASUS ROG GR8 - GTX 750 Ti je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

 ASUS ROG GR8

ASUS ROG GR8 v celej svojej kráse

Herný mini počítač inšpirovaný hernými konzolami ponúka vysoký výkon ukrytý v tele s objemom len 2,5 l. Návrh celého počítača pochádza z dielne Republic of Gamers, kde vyšperkovali vzhľad, rovnako ako si dali záležať na starostlivom výbere kvalitných komponentov. Malé rozmery počítača ho robia veľmi flexibilným a priamo vyzýva, aby ste si ho vzali so sebou na LAN party.

Matný čierny povrch tohto počítača s dizajnovými prvkami, ktorými sa výrobca inšpiroval v mayskej kultúre a červeno pulzujúcim logom ROG sa bude vynímať v každej časti vášho domova. ASUS ROG GR8 je vybavený špeciálnou výsuvnou bočnicou pre ľahký prístup ku komponentom s možným upgradom pamäte RAM alebo rozšírením diskovej kapacity pridaním ďalšieho HDD/ SSD formátu 2,5".

ROG GR8 vnútri ukrýva výkonné 2jadro Intel Core i7 z rodiny Haswell. Model 4510U ponúka okrem výrazne zníženej spotreby funkciu Hyperthreading a možnosťou automatického pretaktovania, kedy dokáže zo základného taktu 2 GHz zrýchliť až na 3,1 GHz. Spolu s operačnou pamäťou o kapacite 8 GB tak tvorí veľmi solídny výkon pre náročné aplikácie aj pre beh predinštalovaného operačného systému Microsoft Windows 8.1. Bez poriadnej grafiky by to však nebol herný počítač. Svoje miesto si vo vnútri našiel grafický čip NVIDIA GTX750Ti s 2 GB rýchlej videopamäte, ktorý si hravo poradí s Full HD rozlíšením aj u najnovších hier.

Diabolský výkon

s nízkou spotrebou a tichou prevádzkou.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Pulsuje svým výkonem

Svojím prevedením exceluje

Počítač ROG GR8 spotrebováva bez zaťaženia menej ako 15 W. Ďalšou jeho veľkou prednosťou je hlučnosť iba 20 dB bez zaťaženia, resp. neuveriteľných 28 dB pri plnom zaťažení. Nebude vás tak rušiť v obývacej izbe ani v spálni. Využíva špeciálny systém chladenia s dvoma medenými teplovodivým trubicami a veľkým ventilátorom, ktorý efektívne odvádza teplo od procesora a grafického procesora zaisťuje tak maximálne chladenie.

  1. Kompaktné prevedenie s objemom 2,5 litra.
  2. Špičková zvuková karta SupremeFX pre pôsobivý zvuk.
  3. Technológia GameFirst III pre optimalizáciu sieťovej prevádzky.
  4. Integrovaný prijímač Miracast a dvojpásmová Wi-Fi.
  5. Odnímateľný kryt pre jednoduchý upgrade.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Design

Vycibrené tvarovanie

Starostlivo navrhnuté audio ponúkne viac ako očakávate. So zvukovou kartou SupremeFX si užijete nový herný zážitok a maximálne pôsobivý zvuk po všetkých stránkach. Nechýba ani Sonic Studio, ktoré dovedie pomocou jediného tlačidla simulovať úžasný 7.1-kanálový zvuk prostredníctvom obyčajných stereo slúchadiel alebo reproduktorov. Okrem toho ponúka 5 audio režimov (Ozvena, Bass Boost, Ekvalizér, Čistý hlas a Inteligentný ekvalizér), z ktorých si vyberiete ten, ktorý ešte viac umocní zážitok.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Tenké provedení

Plne zastúpi hernú konzolu

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den, tento kus je napisany ako rozbaleny, jedna sa o zbozi ktere bylo pouzito par mesicu a potom vraceno, alebo jenom rozbaleno a do 2tyzdnu vraceno ako nevyhovujici zbozi pro zakaznika...

Príslušenstvo pre ASUS ROG GR8 - GTX 750 Ti
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií