Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ASUS ROG KERIS

Zobraziť katalóg
ASUS ROG KERIS
Herná myš – drôtová, pre pravákov, optická, pripojenie cez USB, citlivosť 16000 DPI, 5 tlačidiel, viacfarebné podsvietenie, dĺžka kábla 2 m, rozmery 3,9 × 6,2 × 11,8 cm (V׊×H), hmotnosť 79 g
54,90 €
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  NA748t3n Produktové číslo:  90MP01R0-B0UA00 Stránky výrobcu
ASUS ROG KERIS 54,90 € Nie je možné kúpiť samostatne > 5 ks

ASUS ROG KERIS

Herná drôtová myš ASUS ROG Keris s vysokou citlivosťou

Mimoriadne kvalitná myš ASUS ROG Keris vám ponúkne skvelú oporu pre nasadenie vo všetkých typoch hier. Je veľmi ľahká, váži iba 62 gramov a disponuje špeciálne navrhnutým snímačom značky ROG s vysokou citlivosťou 16 000 DPI.

ASUS ROG Keris

Mimoriadne presný optický senzor

Každý zásah sa počíta. Srdcom myši ASUS ROG Keris je optický senzor, ktorý bol špeciálne navrhnutý značkou ROG. Poskytne vám neomylnú presnosť a precíznosť počas zneškodnenia vašich nepriateľov. Navyše vrátane detailného nastavenia presne podľa vašich potrieb.

ASUS ROG Keris

Myš ASUS ROG Keris má dlhú životnosť

Myš ASUS ROG Keris sa chváli úplne novými mikrospínačmi ROG so životnosťou 70 miliónov kliknutí. A vďaka pozláteným spojom sa zároveň zvyšuje aj odolnosť myši. Prísne výrobné štandardy značky ROG zaisťujú kontrolu a triedenie každého jednotlivého spínača.

ASUS ROG Keris

Odolné pravé aj ľavé tlačidlo

Obe hlavné tlačidlá, ľavé aj pravé, sú vyrobené z polyméru PBT a disponujú protišmykovým povrchom, ktorý odoláva opotrebovaniu aj odleskom a zaistí vám stále rovnaký pocit z používania myši ASUS ROG Keris.

ASUS ROG Keris

ASUS ROG Keris podporuje podsvietenie Aura Sync

Softvér Armour Crate vám umožní jednoducho prispôsobiť myš ASUS ROG Keris tak, aby jej ovládanie zodpovedalo vášmu hernému štýlu. Či už ide o iné nastavenie tlačidiel alebo reguláciu RGB osvetlenia.

ASUS ROG Keris

Kľúčové vlastnosti myši ASUS ROG Keris

  • Kvalitná herná myš pracuje s vysokou citlivosťou až na úrovni 16 000 DPI
  • Mimoriadne odolné mikrospínače
  • 7 programovateľných tlačidiel
  • ASUS ROG Keris má dve zóny pre RGB podsvietenie
  • Možnosť uložiť až 3 profily do pamäte myši

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,2 cm Hotovo!
Výška
3,9 cm Hotovo!
Hĺbka
11,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
79 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Kompatibilita

Kompatibilita
Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11, MacOS Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
16 000 DPI Hotovo!

Tlačidlá myši

Počet tlačidiel
Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Viacfarebné Hotovo!
Dĺžka kábla
2 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chcem sa spytat kde sa nachadza tlacidlo 6. a 7.? 1.lavy klik, 2.pravy klik, 3.koliecko, 4. a 5.z lavej strany mysi pre palec 6.??? 7.??? Dakujem za odpoved

Diskusia a poradňa k ASUS ROG KERIS
Príslušenstvo pre ASUS ROG KERIS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG KERIS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG KERIS Gaming Mouse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG KERIS Gaming Mouse. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ROG KERIS.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií