Rapture Rapture

ASUS ROG MAXIMUS VIII IMPACT GAMING MB

Zobraziť katalóg
ASUS ROG MAXIMUS VIII IMPACT GAMING MB
4,0 2 hodnotení
Základná doska - Intel Z170, DDR4 4133, PCIe x16, SATA III RAID, USB-C 3.1 Gen 2, Intel GLAN, WLAN, Bluetooth, M.2, 8ch audio, HDMI, mini ITX, sc1151
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  AC991k Produktové číslo:  90MB0NS0-M0EAY0 Stránky výrobcu
ASUS ROG MAXIMUS VIII IMPACT GAMING MB 120,10 € Zánovné

ASUS ROG MAXIMUS VIII IMPACT GAMING MB

ASUS ROG MAXIMUS VIII IMPACT GAMING MB je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Asus predstavuje nástupcu kompaktnej hernej dosky zo série ROG (Republic Of Gamers). Doske MAXIMUS VIII IMPACT sa znovu podarilo vtesnať výkonné komponenty do malého formátu mini ITX. Môžete si tak ľahko postaviť herný počítač, ktorý sa zmestí do miniatúrnej skrine a nezaberie veľa miesta. K dispozícii vám je najnovšia pätica LGA 1151 pre procesory Intel Skylake, sloty pre pamäte DDR4 alebo kvalitná zvuková karta SupremeFX Impact III.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktné rozmery formátu mini ITX
  • Výkonné súčiastky s maximálnou odolnosťou
  • Špičková zvuková karta s čipom SupremeFX Impact III
  • Rýchle pripojenie cez bezdrôtové WiFi
  • Moderné konektory - M.2, SATA III, PCIE 3.0 x16, USB 3.1 Type-C
  • Jednoduché možnosti pretaktovania
 

Malé herné delo

Bezkonkurenčná výbava dosky na čele s čipom Z170 je pripravená na procesory 6. generácie Intel Skylake. Nechýbajú sloty pre rýchle DDR4 pamäte v duálnom zapojení a maximálnou frekvenciou 4 133 MHz. Jeden rozšíriteľný slot PCI Express 3.0 x16 si poradí s plnohodnotnou hernou grafikou a plnou dátovou priepustnosťou. Rozhranie pre disky zaobstará štvorica SATA III (6 Gb/s).

 

Vynikajúci zvuk

Doprajte svojim ušiam rovnaký zážitok ako vidíte. Herný svet ponúka oveľa viac, než pekný vizuál. Nechajte sa preto uniesť tým najlepším zvukom sprostredkovaným čipom SupremeFX Impact III. Vďaka krištáľovo čistému zvuku budete vždy o krok vpred pred nepriateľmi a mikrofónny vstup sa postará o perfektnú komunikáciu celého tímu.

 

Ľahké taktovanie

Hranie online hier bez jediného seknutia si užijete vďaka najnovšej technológii Intel Ethernet (I219-V). Znižuje zaťaženie procesora a ponúka výnimočne vysokú priepustnosť. Navyše s prepäťovou ochranou LANGuard. Pre fanúšikov taktovania je pripravená špeciálna technológia 5-Way Optimization, ktorá dovolí ľahko taktovať aj menej skúseným hráčom. Jediné kliknutie stačí na to, aby ste si nastavili výkon počítača podľa vlastných preferencií.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel Z170 Hotovo!
Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel Z170 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4 133 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
HW tlačidlá Hotovo!
Typ zvukovej karty
ROG SupremeFX Impact III Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
5.1 Hotovo!

Konektory

Externý
HDMI, Jack, Optical out, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1, USB-C, Wifi konektor Hotovo!
Interný
Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS ROG MAXIMUS VIII IMPACT GAMING MB
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií