Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál PET

ASUS ROG STRIX GO BT

Zobraziť katalóg
ASUS ROG STRIX GO BT
3,0 1 hodnotení
Herné slúchadlá – káblové, s mikrofónom, True Wireless na hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, 3.5mm Jack, pre PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox ONE, Xbox Series a Nintendo Switch, herný režim, Hi-Res audio
Kód:  NM361g3e2 Produktové číslo:  90YH02Y1-B5UA00 Stránky výrobcu

ASUS ROG STRIX GO BT

ASUS ROG STRIX GO BT

Skvelé bezdrôtové slúchadlá ASUS ROG STRIX GO BT s podporou pre PlayStation 5

Nová bezdrôtová náhlavná súprava ASUS ROG STRIX GO BT je navrhnutá tak, aby poskytovala neuveriteľnú slobodu vďaka bezdrôtovému pripojeniu. Medzi ďalšie benefity patrí dlhá výdrž (až 45 hodín), skvelý priestorový zvuk (7.1), jednoduché ovládanie na náušníku alebo presný mikrofón. Dôležitým prvkom výbavy je technológia Active Noise Cancelation (ANC) s potlačením okolitého hluku. Slúchadlá ASUS ROG STRIX GO BT sú kompatibilné nielen s PC, ale aj s hernými konzolami alebo inteligentnými telefónmi.

ASUS ROG STRIX GO BT

Užite si bezdrôtovú slobodu

Tradičné bezdrôtové náhlavné súpravy môžu mať problémy s oneskorením zvuku alebo nestabilným pripojením. Technológia použitá v slúchadlách ASUS ROG STRIX GO BT sa vyhýba týmto bežným problémom s bezdrôtovou technológiou 2,4 GHz, ktorá ponúka pripojenie s nižšou latenciou ako náhlavnej súpravy pripojené cez Bluetooth.

ASUS ROG STRIX GO BT

Slúchadlá ASUS ROG STRIX GO BT majú dlhú výdrž

Vďaka dlhej životnosti batérie umožňujú slúchadlá ASUS ROG STRIX GO BT príležitostným hráčom vychutnať si zhruba 45 hodín nonstop intenzívnej hry. Zaujímavým benefitom je rýchlonabíjanie, kedy len počas 15 minút získate celých 5 hodín ďalšej prevádzky.

Herné slúchadlá ASUS ROG STRIX GO BT vám poskytnú skutočný komfort

Aby headset odolal náročným okamihom a zápale hry, je hlavový most herných slúchadiel ASUS ROG STRIX GO BT vyrobený z odolnej nehrdzavejúcej ocele. Vďaka premyslenému vyhotoveniu majú slúchadlá o 20 % menšiu upínaciu silu ako staršie modely, čím je zaistený lepší komfort počas hrania.

ASUS ROG STRIX GO BT

Hlboké basy aj čisté výšky

Herné slúchadlá ASUS ROG STRIX GO BT využívajú to najlepšie zo zvukových funkcií herných náhlavných súprav ASUS. Bezdrôtové slúchadlá ASUS ROG STRIX GO BT majú exkluzívne vzduchotesné komory a 40 mm meniče ASUS Essence, ktoré poskytujú jasnejší zvuk so silnými basmi pre prirodzene znejúci zážitok z hry.

ASUS ROG STRIX GO BT

Hráčske slúchadlá ASUS ROG STRIX GO BT sú mimoriadne pohodlné

Vďaka špeciálnej chladiacej tkanine a mäkším náušníkom, ktoré znižujú tlak na rámy okuliarov, poskytujú hráčske slúchadlá ASUS ROG STRIX GO BT vylepšené pohodlie pre všetkých hráčov počas nekonečných herných maratónov, dokonca aj pre tých, ktorí nosia okuliare.

ASUS ROG STRIX GO BT

Jednoduché ovládanie pomocou tlačidiel

Herné slúchadlá ASUS ROG STRIX GO BT majú praktické fyzické ovládacie prvky na vonkajšom náušníku, ktoré vám umožnia nastaviť si hlasitosť, vypnúť alebo zapnúť mikrofón a ľahko zapínať a vypínať slúchadlá vrátane ANC režimov.

ASUS ROG STRIX GO BT

Prehľadná aplikácia

Softvér Armour Crate ponúka rozsiahle ovládacie prvky a intuitívne používateľské rozhranie, takže môžete ľahko nastaviť svoje slúchadlá ASUS ROG STRIX GO BT tak, aby najlepšie zodpovedali vašim herným potrebám. Získajte plnú kontrolu nad svojimi zvukovými zážitkami, od ekvalizéra až po vyrovnanie úrovne 7.1 reproduktorov, a ľahko vytvárajte a aplikujte zvukové profily pre rôzne typy hier.

ASUS ROG STRIX GO BT

Kľúčové vlastnosti hráčskych slúchadiel ASUS ROG STRIX GO BT

  • Prémiové slúchadlá na každodenné používanie vrátane ANC
  • 40 mm meniče ASUS Essence a exkluzívna technológia vzduchotesnej komory pre pohlcujúci zvuk
  • Výdrž batérie až 45 hodín
  • ASUS ROG STRIX GO BT majú ľahký dizajn a rýchlo sa chladiace náušníky pre pohodlie pri hraní
  • Súčasťou balenia je prepravné puzdro, nabíjací kábel, adaptér do lietadla
  • Pohodlná čelenka a strmeň z nehrdzavejúcej ocele pre lepšiu stabilitu a odolnosť
  • ASUS ROG STRIX GO ponúka podporu pre rôzne platformy - PC, PlayStation 5, Xbox, Nintendo Switch a mobilné telefóny

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm Jack Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm Jack Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
290 g Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox ONE, Xbox Series, Nintendo Switch Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry vecer prajem ako sa daju tieto sluchadla prepojit bezdrotovo z Xboxom Series X?tu je pisabe ze su kablove a maju bluetooth no teraz som si neni isty ci Xbox ma bluetooth alebo sa daju pripojit tieto sluchadla len kablom?dakujem

dobrý den máji tyto sluchtka Bluetooth

Diskusia a poradňa k ASUS ROG STRIX GO BT
Príslušenstvo pre ASUS ROG STRIX GO BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG STRIX GO BT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ROG STRIX GO BT.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií