Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 2024_Q2_HP_PC/Notebooky (HP Q2)_Ucho

ASUS ROG STRIX SCAR II GL704GW-EV018T Gunmetal

Zobraziť katalóg
ASUS ROG STRIX SCAR II GL704GW-EV018T Gunmetal
Herný notebook – Intel Core i7 8750H Coffee Lake 17.3" IPS antireflexný 1920×1080, RAM 32GB DDR4, NVIDIA GeForce RTX 2070 8GB, SSD 512GB + HDD 1TB, numerická klávesnica, podsvietená klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, WiFi 802.11ac, 4-článková batéria 64 Wh, Windows 10 Home
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NA683g75 Produktové číslo:  GL704GW-EV018T Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG STRIX SCAR II GL704GW-EV018T Gunmetal Predaj skončil

ASUS ROG STRIX SCAR II GL704GW-EV018T Gunmetal

      

ASUS ROG STRIX SCAR II GL704GW, Špičkový herný notebook so 144 Hz displejom

Už dávno neplatí, že notebook nemôže slúžiť ako herný stroj. Exkluzívny model z radu Republic of Gamers sa vymyká všetkým štandardným tabuľkám. Kvalitné spracovanie a precízne detaily robia z tohto kúska umelecké veľdielo. Najnovší herný notebook ASUS ROG STRIX SCAR II GL704GW vás zaujme prémiovým spracovaním, ktorý je až po okraj naplnený tým najmodernejším herným hardvérom na čele s 8. generáciou procesorov Intel Coffee Lake.

Luxusný displej

Správny herný nadšenec spozná okamžite rozdiel medzi obyčajným 60 Hz displejom a bleskurýchlou 144 Hz obrazovkou. Práve tou je vybavený notebook ASUS ROG STRIX SCAR II GL704GW, ktorý vás za pár sekúnd okamžite vtiahne do centra hernej vravy. Rozhodne získate citeľný náskok voči svojim protivníkom v akejkoľvek bitke.

144 Hz

Obnovovacia frekvencia

3 ms

Doba odozvy

Displej s úzkymi rámčekmi

Nový dizajn zaručuje aj menej rušivý rámik, čím vzniká kompaktnejšie telo, ktoré je o 2,33 cm užšie ako predchádzajúca generácia. Strix SCAR II je ľahší a má celkovú hmotnosť len 2,9 kg, ktorá maximalizuje vašu agilitu, takže môžete bojovať, nech ste kdekoľvek.

6-jadrové CPU a moderná grafika, kombinácia vhodná na náročné hry

ASUS sa rozhodol použiť absolútnu novinku v podobe šesťjadrového procesora Intel Core i7 8750H Coffee Lake, ktorý má dodatočnú oporu aj v 32 GB operačnej pamäte. Grafický čip NVIDIA GeForce RTX 2070 zase exceluje vo všetkých hrách až vo Full HD rozlíšení. Ak chcete hrať v QHD alebo 4K, bude nutné pri vybraných hrách znižovať detaily.

Core i7

Typ CPU

RTX 2070 8 GB

Typ GPU

32 GB

DDR4 

SSD 512 GB + SSHD 1 TB

Rýchle úložisko

ASUS ROG STRIX SCAR II GL504GW-ES043T Gunmetal

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

NVIDIA TuringTM

Revolučná architektúra NVIDIA Turing spolu s novou RTX platformou v sebe snúbi umelú inteligenciu, programovateľné tieňovanie a mnoho ďalšieho. Výsledkom je tak hranie na úrovni, ktorú ste doteraz nepoznali.

ASUS SCAR II

Výkon

Badateľný medzigeneračný nárast výkonu vám garantuje plynulé herné zážitky. 

ASUS SCAR II

Technológia

Nové grafické karty zodpovedajú požiadavkám moderných displejov vrátane 4K rozlíšenia alebo pripojenia viacerých monitorov súčasne.

Podpora pre VR

Herný notebook ASUS ROG STRIX SCAR II GL704GW je vhodný na vaše prvé krôčiky vnútri virtuálnej reality. Stačí si zaobstarať kompatibilnú VR zostavu a vydať sa v ústrety novým zážitkom.

Herná klávesnica so 4-zónovým osvetlením

Strix SCAR II vás vďaka novému rozloženiu klávesnice udržuje v akcii. Nové rozloženie presne napodobňuje konštrukciu klávesnice desktopov a obsahuje štyri klávesové skratky a štyri prispôsobiteľné RGB podsvietené zóny. Zvýraznené klávesy WASD a technológia na rozoznanie stlačenia viacerých klávesov zvyšujú vašu presnosť a vďaka zaručenej životnosti 20 miliónov klávesových úderov budú víťazstvá vždy na dosah!

Osvetlenie Aura Sync

Technológia Aura Sync dáva vašej hernej sústave konzistentný vzhľad. Prispôsobte si farby loga ROG, klávesnice a svetelnej lišty na Strix SCAR II s hernou myšou, ktorá podporuje Aura Sync rovnako ako s náhlavnými súpravami a ďalšími podporujúcimi perifériami. Celý rozsah farieb a sedem rôznych režimov osvetlenia možno ľahko nastaviť pomocou ovládacieho panela Aura.

Postranné reproduktory

ASUS ROG STRIX SCAR II GL704GW prináša jasnejší, hlasnejší a presnejší zvuk, takže každá akcia znie ako v skutočnosti – všetky zvuky sa dodávajú prostredníctvom dvoch rozmerných reproduktorov na bočnej strane. ROG Sonic Studio ponúka dokonca aj možnosť redukcie okolitého hluku a hlasovú stabilizáciu, takže budete počuť aj tie najtichšie zvuky! Technológia inteligentných zosilňovačov monitoruje výstup zvuku a vykonáva úpravy v reálnom čase. Môžete teda zvýšiť hlasitosť bez toho, aby ste sa obávali  poškodenia komôr, čo zabezpečí výkon o 200 % hlasnejší než predtým a s vyšším dynamickým rozsahom a basmi.

Hlasnejší

Výraznejšie basy

ROG GAMING CENTER

Nástroj ROG Gaming Center vyvoláte jedným stlačením klávesovej skratky. Objaví sa komplexná prístrojová doska s množstvom užitočných informácií vrátane frekvencií, napätia a teplôt CPU a GPU. Pomocou ovládacieho panela môžete vykonávať úpravy parametrov v reálnom čase.

Bezchybne navrhnuté chladenie

Herný notebook ASUS ROG STRIX SCAR II GL704GW má inteligentný tepelný dizajn, ktorý využíva tepelné potrubie a duálne ventilátory k automatickému nastaveniu chladiaceho systému na optimalizovaný výkon CPU a GPU. Špeciálne vytvorené vetracie otvory nad klávesnicou a v spodnej časti notebooku umožňujú väčší prísun studeného vzduchu.

Samočistiace protiprachové tunely

Konštrukcia s dvoma ventilátormi

Vylepšené 12 V ventilátory

0,1 mm tenké tepelné rebrá

ASUS ROG Strix SCAR II Edition

Duálne chladenie

Vylepšené 12 V ventilátory, ktoré majú vyššie otáčky ako tradičné 5 V chladiče, poháňa silný prúd vzduchu, čo zvyšuje účinnosť chladenia. HyperCool Pro obsahuje aj patentovaný systém proti prachu Anti-Dust Cooling, ktorý vylučuje častice prachu a nečistoty na zlepšenie spoľahlivosti a trvanlivosti systému.

ASUS ROG Strix SCAR II Edition

Rozšírené opláštenie

Jedinečná konštrukcia tepelného potrubia zahŕňa rozšírenú obkladovú dosku, ktorá absorbuje teplo z CPU a GPU a rovnomerne ho rozdeľuje, aby sa zabránilo hromadeniu tepla. Tým sa udržujú komponenty čipovej sady pod 90 °C – tým sa zvyšuje spoľahlivosť a životnosť systému.

Až o 30 % vyšší dosah WiFi

OG Strix sú prvé herné notebooky na svete, ktoré majú viac antén WiFi na dosah vyšší o 30 %, vyššiu priepustnosť WiFi a menej porúch pripojenia. Patentovaná technológia ROG RangeBoost kombinuje štyri antény, ktoré sa nachádzajú na zadnej a prednej strane prístroja. Unikátny algoritmus neustále skenuje a vyberá najlepšiu dvojicu antén, ktoré dokážu pokryť hluché miesta druhej strany, čo má za následok ten najsilnejší signál.

Dostatok moderných portov

Bohatú výbavu dopĺňa množstvo portov vrátane HDMI 2.0, mini DisplayPort 1.2 a najnovšieho konektora USB-C. K dispozícii sú aj dva porty v štandarde USB 3.1 Gen1 a jeden USB 3.1 Gen2. Na spojenie so svetom poslúži Bluetooth 5 a rýchla WiFi so štandardom 802.11ac. Notebook sa dodáva s predinštalovaným systémom Microsoft Windows 10 Home.

Parametre a špecifikácia

SSD kapacita
512 GB (0,51 TB) Hotovo!
HDD kapacita
1 TB (1 000 GB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
32 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 8750H Coffee Lake Hotovo!
Frekvencia procesora
2,2 GHz (2 200 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSD + HDD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
17,3" Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
1 512 GB Hotovo!
Výbava
Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 8750H Coffee Lake Hotovo!
Počet jadier procesora
6 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,2 GHz (2 200 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
4,1 GHz (4 100 MHz) Hotovo!
Cache procesora
9 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
32 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
2 666 MHz (2,67 GHz) Hotovo!

Grafická karta

Pamäť grafickej karty
8 GB Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
NVIDIA GeForce Hotovo!
Model grafickej karty
RTX 2070 Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSD + HDD Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
1 512 GB Hotovo!
Rozhranie disku
PCIe Hotovo!
SSD kapacita
512 GB (0,51 TB) Hotovo!
HDD kapacita
1 TB (1 000 GB) Hotovo!

Výbava

Výbava
Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!
Webkamera
0,9 px Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
64 Wh Hotovo!
Počet článkov
Hotovo!

Konštrukcia

Materiál konštrukcie
Kov + plast Hotovo!
Konvertibilita
Pevný (klasický notebook) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2,9 kg Hotovo!

Rozhranie

Grafické výstupy
HDMI, Mini DisplayPort Hotovo!
Sieťové
RJ-45 (LAN) Hotovo!
Audio
Combo Audio Jack Hotovo!
USB-C
1 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 2
1 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Hotovo!
Bluetooth
Bluetooth v5.0 Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Rozmery

Šírka
400 mm Hotovo!
Maximálna výška
27 mm Hotovo!
Hĺbka
274 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ, SK Hotovo!

Produktový rad

Rad notebooku
Asus ROG Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den jaka je vydrž baterie?

Dobrý den, jakým způsobem je doručena hra? Je součástí balení?

Otázka: Počítač má fyzicky 1x 32 GB v jednom slotu, anebo 2x 16 GB RAM ve dvou slotech ?

Chcem sa tuez spytat ci ma max-q grafiku. Dakujem

Dobry den, ma tento notebook g-sync? Dakujem

Dobrý den, je možné, že se časem změní přiložené hry? Případně hry vyměnit za jiné, pokud se mi nelíbí a vím, že je hrát nebudu? Osobně by mě zaujalo Metro Exodus.

Diskusia a poradňa k ASUS ROG STRIX SCAR II GL704GW-EV018T Gunmetal
Príslušenstvo pre ASUS ROG STRIX SCAR II GL704GW-EV018T Gunmetal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG STRIX SCAR II GL704GW-EV018T Gunmetal.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií