PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS ROG STRIX Z370-G GAMING

Zobraziť katalóg
ASUS ROG STRIX Z370-G GAMING
5 2 hodnotení
Základná doska – Intel Z370, DDR4 4000 (OC), 2x PCIe x16, SATA III RAID, 2x M.2, USB 3.1, USB-C 3.1 Gen 2, GLAN, 8ch audio, TPM, HDMI, DisplayPort, Aura RGB, mATX, sc1151 (iba Coffee Lake)
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  ACZ370a7 Produktové číslo:  90MB0W00-M0EAY0 Stránky výrobcu
ASUS ROG STRIX Z370-G GAMING 135,66 € Rozbalené

ASUS ROG STRIX Z370-G GAMING

ASUS ROG STRIX Z370-G GAMING je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Výnimoční hráči potrebujú výnimočné základné dosky, ktoré dajú ich hráčskemu potenciálu maximálne vyniknúť. Kompaktná doska formátu mATX zo série ROG (Republic of Gamers) túto požiadavku stopercentne splní. Svojou nadštandardnou výbavou zaručí svojimi prvotriednymi inováciami vrcholný výkon, ktorý poteší nejedného hráča aj tých najnovších herných noviniek. Základná doska Asus ROG STRIX Z370-G GAMING však nie je len úžasný kus technológie. Je tiež štýlovým doplnkom pre tých, ktorí sa chcú pochváliť svojou hernou mašinou. Doska tak najlepšie vynikne v skriniach s priehľadnou bočnicou. Svetelné efekty LED podsvietenia si prispôsobíte pomocou šikovného nástroja Aura.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky Asus ROG STRIX Z370-G GAMING

  • Perfektný základ herného PC so špičkovým čipsetom Intel Z370 vo formáte mATX
  • Socket len pre výkonné procesory Intel 8. generácie (Coffee Lake)
  • Masívna podpora pre pretaktovanie
  • Vlastný štýl RGB podsvietenia s technológiou Aura Sync
  • Exkluzívny vzhľad možno ešte vyladiť pomocou 3D tlače
  • Dokonalý zvuk s 8-kanálovou kartou SupremeFX
  • Základná doska vôbec nepodporuje CPU Kaby Lake alebo Skylake

Špičkový výkon v spojení s CPU Coffee Lake

Kontrolu nad extrémnym výkonom tejto dosky zabezpečuje funkcia 5-Way Optimization, ktorá optimalizuje základné funkcie systému na základe jeho aktuálneho využitia.Či už hráte hry, pracujete alebo sledujete filmy, stačí jediné kliknutie myšou a váš počítač sa prispôsobí. To so sebou prináša vyššiu stabilitu systému aj pri výkone vypumpovanom až na maximum. Pri využití niekoľkých grafických kariet v režime CrossFireX alebo SLI dostanete možnosť vychutnať si grafické rozlíšenie svojich najmodernejších herných šlágrov naplno. Fantastické možnosti pretaktovania potom podporujú aj pamäte, ktoré sú zastúpené v počte štyroch slotov typu DDR4 s maximálnou OC frekvenciou 4 000 MHz.

Bohatá konektivita na čipsete Intel Z370

Základná doska AsusROG STRIX Z370-G GAMING je osadená celým radom USB slotov. Samozrejme medzi nimi nesmie chýbať dvojica najnovších USB 3.1 Gen 2 s konektorom typu USB-A. Stačí len pripojiť a užívať si rýchlosti prenosu. Pre pevné disky sa na základnej doske nachádza dostatočný počet SATA konektorov, ale moderná doba si žiada ešte niečo lepšie a hlavne rýchlejšieho. Z toho dôvodu sú k dispozícii hneď dve pozície pre disk typu M.2.

Majte svoj štýl s podsvietením Asus Aura Sync

Doska je vybavená technológiou Asus Aura Sync, ktorá z vášho herného počítača urobí ozajstného fešáka. Môžete si prispôsobiť efektné RGB LED podsvietenie presne podľa svojho štýlu. Využite množstvo pripravených efektov pre lepší výsledok. Môžete tak nastaviť, aby podsvietenie blikalo do rytmu hudby alebo indikovalo stav teploty procesora. Výber je úplne na vás. Výhodou je spárovanie aj s ďalšími kompatibilnými komponentmi ako sú grafické karty, klávesnica alebo myš.

Jedinečný osemkanálový zvukový zážitok

Neoddeliteľnú súčasť tejto základnej dosky tvoria dokonalý zvuk, ktorý je pre hráčov nevyhnutný. Ten prináša zvukový čip ROG SupremeFX, ktorý je navrhnutý tak, aby minimalizoval nepríjemné elektromagnetické rušenie. Výsledkom sa tak stáva ten najlepší zvuk pre vášnivých hráčov. Dosiahnite preto vo svojich hrách víťazstvo vďaka tejto strategickej výhode umožňujúcej oveľa skôr odhaliť nepriateľa.

 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel Z370 Hotovo!
Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel Z370 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4 000 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID Hotovo!
Typ zvukovej karty
SupremeFX Hotovo!

Konektory

Externý
HDMI, Optical out, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2 Hotovo!
Interný
M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS ROG STRIX Z370-G GAMING
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií