AD homeoffice PET

ASUS ROG TYTAN G30AK-CZ006T

Zobraziť katalóg
ASUS ROG TYTAN G30AK-CZ006T
Počítač Intel Core i7 4790K Haswell (OC až 4.5 GHz), RAM 16 GB DDR3, NVIDIA GeForce GTX 960 2 GB, HDD 2000 GB 7200 otáčok + 32 GB SSD pre zrýchlenie chodu OS, DVD, GLAN, WiFi ac, bluetooth, DVI, HDMI, DisplayPort, USB 3.0, čítačka kariet, 500 W, vodné chladenie, CZ/SK klávesnica, myš, Windows 10 Home 64-bit
Kód:  TA255a2 Produktové číslo:  G30AK-CZ006T Stránky výrobcu
ASUS ROG TYTAN G30AK-CZ006T Predaj skončil

ASUS ROG TYTAN G30AK-CZ006T

Herná DNA bez kompromisov

Inovácie, dizajn, spoľahlivosť - to sú princípy ktoré spájajú špičkové počítače Asus. Srdce počítača tvorí výkonný procesor Intel i7 4790K Haswell, doplnený hernou grafickou kartou GeForce GTX 960 a operačnou pamäťou 16 GB.


Vypnuté
Jeďte na maximum

Choďte na maximum

Funkcia trúb Gear umožňuje okamžité pretaktovanie procesora pre ešte vyšší výkon.

Vypnuté
Posadí vás na židli

Posadí vás na stoličke

Grafická karta NVIDIA GeForce GTX 960 s podporou zobrazenia na viacerých monitoroch a fantastický zvuk SonicMaster vás dostanú.

Vypnuté
Špičková kvalita

Špičková kvalita

Pre rad ROG boli vybrané len tie najlepšie materiály, ktoré podstúpili náročné testovanie pre stabilný výkon.

Vypnuté
Hrajte se stylem

Hrajte so štýlom

Počítač má integrované svetelné indikátory, ktoré menia svoju farbu v závislosti od aktuálneho režimu z modrej farby na červenú.

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den kolik fps rozjede fortnite

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda počítač běží tiše i při delším používáním? Předem děkuji za odpověď.

dobry vecer, neviem pripojit zvuk cez bluetooth, jedine cez predny konektor cez sluchatka pocut zvuk. viete mi poradit co mame nespravne nastavene?

počítač sa stále zapína a vypína pri prvom spustení, monitor nemá signál. Všetko som zapojil správne podľa návodu. Čo mám robiť?

Diskusia a poradňa k ASUS ROG TYTAN G30AK-CZ006T
Príslušenstvo pre ASUS ROG TYTAN G30AK-CZ006T
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG TYTAN G30AK-CZ006T.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií