Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ASUS RP-AC56

Zobraziť katalóg
ASUS RP-AC56
4,6 14 hodnotení
WiFi extender – 802.11a/b/g/n/ac až 1167Mbps, Dual-band, 1×LAN, WPS, audio player
Kód:  NM143j Produktové číslo:  90IG01P0-BO3R00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS RP-AC56

Ešte rýchlejšie pripojenie k WiFi sieti

Bezdrôtový opakovač RP-AC56 disponuje dvoma výkonnými externými anténami MIMO, ktoré pomáhajú eliminovať miesta bez signálu a zlepšujú pokrytie akéhokoľvek už existujúceho bezdrôtového routera. Zariadenie má funkciu opakovača, čo znamená, že môže rozšíriť bezdrôtovú sieť do každého kúta domácnosti vrátane ťažko prístupných miest.


Veľmi vysoká rýchlosť bezdrôtového pripojenia

Zariadenie RP-AC56 využíva novú čipovú súpravu 802.11ac a prináša neuveriteľne vysokú rýchlosť pripojenia v rámci bezdrôtového štandardu AC až 867 Mb/s v pásme 5 GHz, čo je až trojnásobne vyššia rýchlosť oproti bezdrôtovému štandardu N. Toto vysokorýchlostné bezdrôtové pripojenie poskytuje maximálne plynulé hranie, zaručuje rýchlejšie prezeranie webu a umožňuje vykonávanie ostatných úloh náročných na šírku pásma bez toho, aby bolo nutné používať káblové pripojenie.


Externé antény s mimoriadne veľkým dosahom

Zásluhou vylepšeného výkonového zosilňovača a dvoch externých antén, ktoré zaisťujú oveľa väčší dosah a silnejší signál, je zariadenie RP-AC56 ideálne na použitie vo väčších domoch a kanceláriách. Okrem širšieho pokrytia budete môcť využívať všetky výhody rýchleho pripojenia WiFi štandardu 802.11ac.


Nastavenie stlačením jediného tlačidla

Asus RP-AC56 nevyžaduje žiadny inštalačný disk a zaobídete sa dokonca aj bez myši a klávesnice. Stačí stlačiť tlačidlo WPS a nastavenie je dokončené. Ak chcete vykonať rozšírené nastavenia, môžete pomocou ethernetového kábla pripojiť RP-AC56 k počítaču a priamo zobraziť ponuku na konfiguráciu cez webové rozhranie. Dokonca môžete vykonať nastavenie bezdrôtovo z tabletu alebo smartfónu.


Indikátor sily signálu

Aby ste dosiahli najlepšie výsledky, musí byť zariadenie RP-AC56 v dosahu stabilného signálu z routera a malo by sa nachádzať medzi routerom a miestom, pri ktorom vyžadujete lepšie pokrytie bezdrôtovým signálom. Optimálna funkčnosť zariadenia RP-AC56 vyžaduje príjem silného bezdrôtového signálu z routera. Kvalitu signálu môžete skontrolovať pomocou indikátora sily signálu na prednom paneli.


Streamovanie hudby pomocou aplikácie ASUS AiPlayer

K bezdrôtovému opakovaču RP-AC56 môžete pripojiť reproduktory a streamovať vašu obľúbenú hudbu priamo z mobilného zariadenia s nainštalovanou aplikáciou ASUS AiPlayer, ktorá je kompatibilná s mnohými rôznymi multimediálnymi formátmi a umožňuje jednoduché a plynulé streamovanie kdekoľvek v domácnosti.


Zariadenie 3 v 1

Okrem režimu opakovača môže toto zariadenie pracovať aj ako bezdrôtový prístupový bod (AP) alebo ako multimediálny most. V režime AP ho možno pripojiť k ľubovoľnej káblovej sieti LAN a vytvoriť osobný WiFi hotspot poskytujúci pripojenie na internet pre telefóny, notebooky, alebo iné WiFi zariadenia. V režime multimediálneho mosta môžete pripojiť napr. inteligentný televízor, multimediálny prehrávač alebo hernú konzolu a rozšíriť ho funkciou WiFi.


Stabilné pripojenie kdekoľvek v domácnosti

Vďaka  praktickej funkcii Roaming Assist už nikdy nebudete musieť pri pohybe po domácnosti ručne prepínať pripojenie medzi zariadením RP-AC56 a routerom ASUS. Po zapnutí tejto funkcie sa vaše zariadenie automaticky pripojí k najsilnejšiemu bezdrôtovému signálu bez ohľadu na to, či je vysielaný z routera alebo opakovača. Výsledkom je vždy maximálne spoľahlivé pripojenie kdekoľvek v domácnosti.

 
  • WiFi extender je možné použiť aj s WiFi routerom iných značiek

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť WiFi prenosu
1 167 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!
Typ
Dual-Band Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
1 167 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Typ

Typ
Dual-Band Hotovo!

Zabezpečenie

Šifrovanie
WPS, WPA-PSK, WPA2-PSK Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet externých antén
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
8,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
220 g Hotovo!
Šírka
13,9 cm Hotovo!
Výška
3,35 cm Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,zakoupil jsem od Vás RP-AC56 jako rozbalené zboží.K zařízení se nadá připojit dle návodu protože ho již někdo používal a vytvořil zde heslo.Jak lze zařízení resetovat??? Děkuji

Dobý deň, kde sa zapína funkce Roaming Assist pri použití Wifi extendra Asus RP-AC56 a routra ASUS DSL-AC52U

V popisu zařízení je uvedeno v části článku „Zařízení 3 v 1“ , že lze v režimu multimediálního mostu připojit k extenderu pomocí LAN konektoru kabelem více jak jedno zařízení (na obrázku je zakresleno současné připojení televizoru + herní konzole ). Můžete prosím uvést vhodný typ rozbočovače, jaký lze použít? A nedojde pak po rozbočení signálu k jeho zeslabení?

Dobrý deň, chcem sa spýtať či daný wifi extender nielen zvyšuje rýchlosť ale či aj znižuje ping v online hrách. Od wifi modemu som vzdialený o jedno poschodie a pár stenami. Wifi signál je kvalitný a načítavanie stránok / stahovanie je v poriadku, ale v hrách mám veľmi vysoký ping. Ked som vedla wifi modemu ping je od 10-40 ( čo je ešte v poriadku) ale ak som v danej, vzdialenejšej izbe ping je od 40 - 300 a to je už moc veľa. Zníži sa ping pri používaní tohoto wifi extenderu ?

Diskusia a poradňa k ASUS RP-AC56
Príslušenstvo pre ASUS RP-AC56 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS RP-AC56. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS RP-AC56. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS RP-AC56. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS RP-AC56.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií