AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS RP-N53

Zobraziť katalóg
ASUS RP-N53
4,5 28 hodnotení
WiFi extender 802.11a/b/g/n až 300 Mbps, Dual-band, 1x LAN, audio player
Kód:  NM143g Produktové číslo:  RP-N53 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS RP-N53


Dvojpásmový bezdrôtový gigabitový rozširovač pokrytia

  • Rozširovač pokrytia pracujúci súbežne v dvoch pásmach
  • Bezdrôtové prehrávanie multimédií prostredníctvom aplikácie ASUS AiPlayer
  • Nastavenie stlačením jediného tlačidla a bezproblémové pripojenie
  • Úplné pokrytie vďaka interným anténam MIMO



Nechajte svoju Wi-Fi zažiariť naplno, nech ste kdekoľvek


RP-N53 zaručuje úplné pokrytie vďaka interným anténam MIMO - už nikdy žiadne mŕtve zóny bez signálu. Silná funkcia opakovače tohto modelu rozširuje domácu bezdrôtovú sieť do každého kúta. Aj tie najťažšie prístupné miesta teraz budú mať pokrytie signálom vysokorýchlostného internetu pre notebooky, tablety, smartphony, herné konzoly a chytré TV. Fantastický príjem je zárukou rýchleho a plynulého hrania aj prehrávania HD multimédií odkiaľkoľvek.


Rozširovač pokrytia pracujúci súbežne v dvoch pásmach

 

 


RP-N53 vám poskytne skutočnú dvojpásmovou sieť aj v prípade, že pracujete so starším jednopásmovým routerom. Zdvojnásobte svoj bezdrôtový výkon - s priepustnosťou až 300 Mb/sv pásme 2,4 GHz a 5 GHz súčasne! Pásmo 2,4 GHz sa postará o každodenné činnosti, ako je prehľadávanie webu a služby sociálnych sietí, zatiaľ čo 5GHz pásmo je ideálne na prehrávanie HD videa a on-line hranie.


Bezdrôtové prehrávanie multimédií - aplikácia ASUS AiPlayer

 

 


Vychutnajte si s modelom RP-N53 a aplikáciou ASUS AiPlayer bezdrôtovo svoju obľúbenú hudbu. Vynikajúca kompatibilita s celým radom multimediálnych formátov zaistí plynulé a bezproblémové prehrávanie, ktoré bude fungovať vždy a všade - stačí pripojiť a užívať si. Všetky súbory môžete tiež ľahko zdieľať so svojimi blízkymi.

* Aplikácia AiPlayer bude čoskoro bezplatne k stiahnutiu v obchodoch Apple Store a Google Play.





Nastavenie stlačením jediného tlačidla a bezproblémové pripojenie

 

 


Inštalácia nevyžaduje CD a zaobídete sa dokonca aj bez myši a klávesnice. Stačí jediné stlačenie tlačidla WPS a nastavenie je hotové. Zaručený je optimalizovaný výkon, vďaka ktorému bude práca s internetom úplne plynulá a bezproblémová. Ak potrebujete vykonať detailnejšie nastavenie, stačí jednoducho pripojiť RP-N53 pomocou ethernetového kábla a prejsť priamo na stránku konfigurácie. Ďalšou možnosťou je rýchle bezdrôtové nastavenie z tabletu alebo smartphonu - tak ako tak nebudete potrebovať žiadny disk ani aplikáciu.


Indikátory signálu v pásme 2,4 GHz a 5 GHz

 

 


Reaktívne LED indikátory v prednej časti rozširovača RP-N53 ponúkajú na prvý pohľad jasnú indikáciu sily signálu v pásme 2,4 GHz a 5 GHz.










Internetové rádio


Majte po ruke svoje obľúbené stanice cez živý internetový stream či webcast. Streamy možno prehrať prostredníctvom grafického užívateľského rozhrania routeru a špeciálnej aplikácie.









Praktické ovládanie hudby a osvetlenia

 


Spustenie alebo zastavenie prehrávania hudby a zapnutie či vypnutie LED osvetlenia sa vykonáva jednoduchým dotykom snímača na RP-N53. Pohodlné ovládanie sa tak snúbi s dokonalou krásou zariadenia, ktorému na ovládanie stačí jediný dotyk - a okrem toho môžete nastavenie snímača prispôsobiť v užívateľsky prívetivom rozhraní.

RP-N53 má navyše ďalšie LED diódy umiestnené v zadnej časti, ktoré slúžia ako jemné nočné osvetlenie a vytvárajú veľmi príjemné vizuálne efekty.

  • WiFi extender je možné použiť aj s WiFi routerom iných značiek

Parametre a špecifikácia

Štandardy
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
300 Mb/s Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Štandardy
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
300 Mb/s Hotovo!

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS RP-N53 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS RP-N53. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS RP-N53. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS RP-N53. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS RP-N53.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií