Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS RT-AC1200G+

Zobraziť katalóg
ASUS RT-AC1200G+
4,5 125 hodnotení
WiFi router a WiFi 5, 802.11 a/b/g/n/acaž 1167 Mb/s, Dual-Band, 4× externá anténa, WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise a WPA2-Enterprise, odnímateľná anténa, gigabit lan, usb pre printserver, qos (quality of service), dmz (de-militarised zone), ipv6 ready, port triggering, upnp, vpn a rodičovská kontrola
Kód:  NM145u Produktové číslo:  90IG0241-BM3000 Stránky výrobcu

ASUS RT-AC1200G+


Štandard AC s vynikajúcim WiFi pokrytím

Dvojpásmový gigabitový Wireless-AC1200 router ASUS RT-AC1200G+ so štyrmi anténami s vysokým ziskom a výkonnou technológiou poskytuje extrémne dlhý dosah. Jeho vysoký výkon štandardu 802.11ac plne uspokojí potreby webového streamovania videa v rozlíšení až 4K.

vypnuté
WiFi router ASUS RT-AC1200G+

vypnuté
WiFi router ASUS RT-AC1200G+


Spoznajte najvyššie rýchlosti bezdrôtového pripojenia

Srdcom routeru RT-AC1200G+ je nová čipová súprava Boradcom, ktorá prispieva k tomu, že tento router ponúka gigabitové pripojenie štandardu Wireless-AC s vysokou rýchlosťou až 867 Mb/s v 5GHz pásme, čo je 3× viac ako u štandardu Wireless-N.


Extrémne dlhý prevádzkový dosah

Zásluhou vylepšeného výkonového zosilňovača a štyroch antén s veľkým ziskom, ktoré zaisťujú väčší dosah a silnejší signál, je tento router ideálny pre použitie vo väčších domoch a kanceláriach. Okrem väčšieho pokrytia používatelia získajú tiež výhody rýchleho bezdrôtového pripojenia štandardu 802.11ac.

vypnuté
WiFi router ASUS RT-AC1200G+

vypnuté
WiFi router ASUS RT-AC1200G+

AiRadar zvyšuje výkon WiFi

Funkcia ASUS AiRadar inteligentne zvyšuje výkon bezdrôtového signálu pomocou technológie pre prispôsobenie vyžarovacieho diagramu 802.11ac, účinného zosilnenia a jedinečnej funkcie pre jemné doladenie ASUS RF fine-tuning.


Dvojpásmové pripojenie zvyšujúce kompatibilitu

Router RT-AC1200G+ využíva pásma 2,4 GHz a 5 GHz súčasne. Vďaka tomu ponúka rýchlosť až 300 Mb/s v 2.4Ghz a 867 Mb/s v 5 GHz. Vo výsledku tak získate celkovú rýchlosť až 1 167 Mb/s so zárukou dokonalej stability.

vypnuté
WiFi router ASUS RT-AC1200G+

vypnuté
WiFi router ASUS RT-AC1200G+

Pridajte do svojej siete externé úložisko a tlačiarne

Premeňte svoj router RT-AC1200G+ v multimediálne centrum a centrum pre ostatné zariadenia. S integrovaným portom USB 2.0 môžete pripojiť externé úložisko, tlačiarne, skenery a mnoho ďalších zariadení s rozhraním USB a zdieľať ich s ostatnými počítačmi pripojenými do siete.


Kľúčové vlastnosti

  • Súbežné pripojenie WiFi v dvoch pásmach.
  • Rýchlosť prenosu dát až 1 167 Mbps.
  • Štandard 802.11ac zvládne aj prehrávanie online videa v rozlíšení 4K.
  • 4 antény pre silný signál a jeho posilňovanie funkciou AiRadar.
  • Gigabit Ethernet pre minimálnu odozvu a maximálnu rýchlosť.
  • Zdieľanie USB tlačiarne alebo úložiska (mobilné aplikácie pre streamovanie).
  • Jednoduché nastavenie v 3 krokoch.
  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
1 167 Mb/s Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
1 167 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Typ

Typ
Dual-Band Hotovo!

Zabezpečenie

Šifrovanie
WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet externých antén
4 × Hotovo!
Typ antény
Odnímateľná Hotovo!
Zisk antény
2 dBi Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
IPv6 Ready, VPN , Rodičovská kontrola Hotovo!
NAT funkcie
Port Triggering, DMZ (Demilitarized Zone), UPnP Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
14,8 cm Hotovo!
Šírka
20,7 cm Hotovo!
Výška
3,5 cm Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, vlastním router TP-Link WR940N. Internet mám 200Mb/s přes Lan kabel naměřím tuto rychlost ale přes Wi-Fi naměřím jen 20Mb/s. Zvládne tato Wi-Fi rychlost 200Mb ? Měřil jsem to na notebooku a iPhone 6S všude byl výsledek okolo 20Mb.

Dobrý deň, potreboval by som overiť kompatibilitu s UBiQUiTi Power over Ethernet (PoE) Adapter - 24 VDC 0.5 Amp. Či vlastne bude stačiť iba tento router alebo ešte treba dokúpiť modem. Vopred ďakujem :-)

Dobrý den Potřeboval bych poradit s výběrem wifi routeru. Měl by pokrýt byt o ploše 92m2 s tím, že router by byl v prostřední místnosti a signál by šel z každé strany přes nosnou stěnu. U dodavatele mi řekli, že stávající router může mít problémy s frekvencemi ostatních wifi síti z okolí a to ho může spomalovat, takže tomu bych se rád nějak vyhl, jelikož momentálně mi signál nechytá ani mobilní telefon. Děkuji za rady Odstrčilík

Podporuje tento router vdsl připojení? Děkuji

Dobrý den, chci si rozšířit svoji domácí síť: mám modem/router O2 smartbox, do kterého chci tento router připojit a nastavit jej jako acces point - pak by se tedy měl stát součástí již vytvořené sítě, stejně tak by se nevytvořila wifi-síť nová, pouze by se rozšířila ta původní. Je moje úvaha správná? Mohu potom do tohoto routeru, nastaveného jako acces-point, dále připojit LAN kabelem další PC, případně do něj přes USB připojit další tiskárnu?

Když jsem zadal třídit routery podle "odnímatelné antény" ,tak mi to nabídlo i tento router který jsem si i objednal . Dá se nějak anténa demontovat ? nikde jsem nenašel návod , jestli to teda vůbec jde??

Mám router ASUS RT-AC1200G+, bol som spokojný ale pomali odchádza, čo by bol lepší nástupca ? TP-Link Archer AX50 (https://www.alza.sk/tp-link-archer-ax50-d5816404.htm) alebo ASUS RT-AX55 (https://www.alza.sk/asus-rt-ax55-d6174201.htm)

Dobrý den, potřebovala bych koupit router do dvoupatrového staršího domu- tzn. domu , který je částečně postaven z opuky, takže zdi jsou opravdu silné. V domě jsou dva byty- větší v patře, kde bude také router umístěm, má cca 100m2. Děkuji za odpověď

Dobrý den, umí být router připojený k jinému routeru pomocí WPS ?? To znamená aby ten to router neměl připojený kabel k sobě a fungoval pomocí připojení WPS k druhému routeru který je připojený na kabelu internetu.

Dobrý deň, ma tento router možnosť pripojiť sa k VPN sieti alebo len vytvoriť VPN sieť? Ďakujem

123...
Diskusia a poradňa k ASUS RT-AC1200G+
Príslušenstvo pre ASUS RT-AC1200G+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS RT-AC1200G+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS RT-AC1200G+. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS RT-AC1200G+. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS RT-AC1200G +.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií