Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS RT-AC87U AC2400 Gigabit Router

Zobraziť katalóg
ASUS RT-AC87U AC2400 Gigabit Router
4,6 49 hodnotení
WiFi router 802.11a/b/g/n/ac až 2334 Mbps, Dual-Band, 4 odnímateľné antény, DLNA, 1x USB3.0, 1x USB2.0, 1x Gwan, 4x GLAN, AiCloud service, VPN, FTP + tlačový server
Kód:  NM145o6 Produktové číslo:  90IG00W0-BM3G10 Stránky výrobcu

ASUS RT-AC87U AC2400 Gigabit Router

Vysoká rýchlosť. Široké pokrytie. Jednoduché nastavenie

Vstúpte do novej éry bezdrôtového pripojenia, kde na vás čaká neuveriteľne vysoká rýchlosť, maximálne pokrytielepšia kontrola aj zabezpečenia, než ste kedy považovali za možné. RT-AC87U ponúka najvyššiu rýchlosť na svete siahajúcu až na hodnotu 1734 Mb/s v pásme 5 GHz. Router RT-AC87U si tak ľahko poradí s plynulým online hraním aj prehrávaním videa v rozlíšení 4K/UHD. Rovnako ako pri všetkých sieťových produktoch od spoločnosti ASUS, aj tu získate tú najlepšiu podporu a širokú kompatibilitu s rôznymi zariadeniami, plus bezplatnú aktualizáciu firmvéru na ďalšie roky.

WiFi router ASUS RT-AC87U

Neprekonateľný hardware

Router RT-AC87U je navrhnutý tak, aby používateľom poskytoval maximálny výkon. Okrem hlavného 1GHz dvojjadrového procesora sa router RT-AC87U pýši aj samostatným dvojjadrovým procesorom, výhradne určeným pre úlohy v 5GHz 4x4 Wi-Fi pásme. To znamená, že v porovnaní s routerom s jediným 1,2GHz dvojjadrovým procesorom dosahuje prenosová rýchlosť z Wi-Fi do USB routera RT-AC87U až dvojnásobné hodnoty. Zároveň môže vykazovať až 50% zlepšenie celkovej priepustnosti v rušných sieťach s viacerými klientmi.

WiFi router ASUS RT-AC87U

Fantastický bezdrôtový výkon

Spoznajte novú úroveň bezdrôtového výkonu, kedy kombinovaná šírka pásma rozhrania 802.11ac a 802.11n dosahuje hodnoty 2334 Mb/s. So špičkovou rýchlosťou až 600 Mb/s v pásme 2,4 GHz.

WiFi router ASUS RT-AC87U

Výkonné, užívateľsky prívetivé rozhranie

Router RT-AC87U sa pýši vylepšeným grafickým užívateľským rozhraním ASUSWRT v češtine, ktoré vám zaručí jednoduchú webovú inštaláciu trvajúcu iba 30 sekúnd a pozostávajúcu len z 3 krokov. Rovnako v ňom môžete nakonfigurovať aplikáciu AiCloud 2.0 aj so všetkými pokročilými funkciami. ASUSWRT je webovým rozhraním, takže nepotrebuje žiadnu samostatnú aplikáciu.

WiFi router ASUS RT-AC87U

Vytvorenie vlastného Cloudu

Vďaka službe ASUS AiCloud budete mať svoje dáta vždy poruke. Prostredníctvom mobilnej aplikácie AiCloud pre smartphony s operačnými systémami iOS či Android budete mať svoje dáta stále pri sebe. K dispozícii budete mať tiež možnosť okamžitého zdieľania fotografií so službami, ako sú napríklad Facebook, Flickr či Dropbox. Aplikáciu AiCloud navyše môžete pripojiť k ďalšiemu kompatibilnému routeru a tým ešte viac rozšíriť svoj osobný cloud.

WiFi router ASUS RT-AC87U

Testované pre kompatibilitu

Router RT-AC87U dokonale spolupracuje s celým radom adaptérov, multimediálnych prehrávačov a ďalších bezdrôtových zariadení. Podporuje dokonca aj najnovšiu generáciu herných konzol Xbox® One a PlayStation® 4. RT-AC87U má približne 20× väčšiu sieťovú kapacitu ako ostatné bežné routery, čo je zárukou bezkonkurenčného výkonu. Podporuje zálohy Time Machine® so zariadeniami od spoločnosti Apple a podporu VPN serverov. Tiež umožňuje bleskové pripojenie zariadenia jednoduchým stlačením tlačidla WPS.

WiFi router ASUS RT-AC87U
  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Nastavenia, funkcie a grafické rozhranie v slovenčine ASUSWRT nájdete TU

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť WiFi prenosu
2 334 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
2 334 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Typ

Typ
Dual-Band Hotovo!

Zabezpečenie

Šifrovanie
WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet externých antén
4 × Hotovo!
Typ antény
Odnímateľná Hotovo!

Rozhranie

NAT funkcie
UPnP Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
16,76 cm Hotovo!
Hmotnosť
747 g Hotovo!
Šírka
28,95 cm Hotovo!
Výška
4,75 cm Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den je možné tento router přidělat na zeď

Dobry den, Je mozne pripojit aj externy hdd nie len usb na zdielanie pomocou aircloud ? A do akej kapacity ?

Dobry den chcem kupit tento router ale neviem ci mi pojde na internet DSL zapojenie od Telekomu.

Dobrý den. Jaký nabízíte náhradní napájecí zdroj a za kolik Kč?

Máte v ponuke router príp. modem s týmto pripojením? Odkaz do neznáma

Dobry den, je zisk anteny to rozhodujici pro pokryti 2 patroveho bytu s terasou? 2dbi mi u asus-rt-ac87u prijde malo, na to ze vidim i routery s 5dbi. Je vhodnejsi typ vyssi stredni tridy? Dulezite je pro mne pokryti a ne plosne, spise jako prostorove/vyskove.

Dobry den Podporuje tento router VPN cez IPSEC dialup?

Prosím o info zda má tento router odnímatelné antény a jaký je typ konektoru u antén. Děkuji

Dobry den chcem kupit tento router ale neviem ci mi pojde na internet DSL zapojenie od Telekomu.

Diskusia a poradňa k ASUS RT-AC87U AC2400 Gigabit Router
Príslušenstvo pre ASUS RT-AC87U AC2400 Gigabit Router Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS RT-AC87U AC2400 Gigabit Router. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS RT-AC87U AC2400 Gigabit Router. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS RT-AC87U AC2400 Gigabit Router. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS RT-AC87U AC2400 gigabites.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií