Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS RT-AX55

Zobraziť katalóg
ASUS RT-AX55
4,6 68 hodnotení
WiFi router s WiFi 6, 802.11 a/b/g/n/ac/ax, až 1775 Mb/s, Dual-Band, 4× externá anténa, WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA, WPA2, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise a WPA2-Enterprise, gigabit LAN, QoS (Quality of Service), IPv6 Ready, guest Zone, MU-MIMO, port Triggering a WiFi Mesh
Kód:  AA2020_03 Produktové číslo:  90IG06C0-BO3100 Stránky výrobcu

ASUS RT-AX55


Extrémne rýchly WiFi router ASUS RT-AX55 s podporou WiFi 6

ASUS RT-AX55 je dvojpásmový 2 × 2 WiFi router, ktorý poskytuje dramaticky rýchlejšie bezdrôtové pripojenie. S celkovou rýchlosťou siete približne 1 800 Mb/s – 574 Mb/s na pásme 2,4 GHz a 1 201 Mb/s v pásme 5 GHz.

Asus RT-AX55

ASUS RT-AX55 sa postará o väčšie pokrytie

Najnovší štandard WiFi 6 (predtým označovaný ako 802.11ax) poskytuje technológie budúcnosti, lepšiu sieťovú efektivitu, vyššie prenosové rýchlosti a rozsiahlejšie pokrytie. ASUS RT-AX55 ponúka teda presne to, čo vyžadujú náročnejší používatelia.

Asus RT-AX55

Rýchla domáca LAN

Niektoré domáce zariadenia je vhodné pripojiť klasickým káblom. Napríklad stolový PC, alebo inteligentný televízor. ASUS RT-AX55 je vybavený až štvoricou gigabitových konektorov.



Ochrana pripojených zariadení

Router ASUS RT-AX55 ponúka k dispozícii zdarma AiProtection Pro, poháňaný technológiou Trend Micro s automatickými, pravidelne aktualizovanými bezpečnostnými podpismi, ktoré chránia vaše zariadenia a osobné údaje pred hrozbami na internete. Toto silné zabezpečenie ponúka pokročilé rodičovské zámky, vrátane možnosti blokovať konkrétne webové stránky a typy mobilných aplikácií.



Podpora ASUS AiMesh

Vo väčšine prípadov váš router ASUS RT-AX55 dokáže poskytovať plynulé a spoľahlivé WiFi pripojenie do všetkých častí vášho domu. WiFi pokrytie však môže byť ovplyvnené množstvom faktorov – rozvrhnutím miestností, konštrukčnými materiálmi, alebo dokonca aj nábytkom. ASUS AiMesh je inovatívna funkcia, ktorá tieto problémy rieši. Vytvára totiž sieť WiFi pokrytia pomocou viacerých kompatibilných routerov ASUS.

  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

WiFi Typ
WiFi 6 Hotovo!
Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
1 775 Mb/s Hotovo!

Štandardy a frekvencie

WiFi Typ
WiFi 6 Hotovo!
Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
1 775 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Typ

Typ
Dual-Band Hotovo!

Zabezpečenie

Šifrovanie
WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA, WPA2, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet externých antén
4 × Hotovo!
Typ antény
Neodnímateľná Hotovo!

Rozhranie

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
13,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
374 g Hotovo!
Šírka
23 cm Hotovo!
Výška
5,6 cm Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ahoj, mám tyhle zařízení a používám je v AIMashi. Vše ok, jen mám problém u starších zařízení (iphone5, ipad mini 2, brother tiskárna), kde se na wifi nedokáží připojit, resp. se neustále opakovaně odpojují/připojují/... Nevíte co s tím?

ahoj ako mam chapat tieto wifi 6 routre? ... su rychlejsie ako 1gbit net cez kabel lan? ... pustia viac ako 1gbit?:) bezdrotovo

cena 2199€ je asi nejaka chyba... opravte to

Mam velke vyuziti RAM - 80% pri trech pripojenych zarizeni. CPU bezi 3-5%. Neni vadny kus?

Dobrý den poridil jsem si router a vypadla mi elektřina najednou prestal fungovat jenom bliká svetilko power

Dobrý den, má router odnímatelnou anténu?

Dobrý den, v recenzích čtu, že router má všechna menu v češtině. Jde přepnout zpátky do angličtiny nebo je čeština nastavená "napevno"?

Dobry den, rad bych vedel zda v panelovem dome na opticke siti je treba jeste nejaky modem, ci to jednotka zvlada sama treba jako Archer C5. Dekuji

Dobrý den, v jaké verzi prodáváte tento router? Děkuji.

Dobrý den, mám dotaz ohledně požadavků na úroveň zabezpečení přístupového hesla pro WiFi u routeru ASUS RT-AX55. Jde mi o to, zda je pro heslo vyžadována nějaká úroveň zabezpečení, např. malé a velké písmeno, číslice či speciální znak. Důvod je ten, že při změně routeru nechci měnit stávající heslo na WiFi, které je sice bezpečné, ale neobsahuje všechny výše uvedené znaky. Např. Cisco router po mne vyžaduje všechny zmíněné typy znaků, což je pro mne komplikace - nechci heslo měnit. V manuálu k routeru jsem požadavky na heslo nenašel. Děkuji

123...
Diskusia a poradňa k ASUS RT-AX55
Príslušenstvo pre ASUS RT-AX55 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS RT-AX55. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS RT-AX55. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS RT-AX55. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS RT-AX55.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií