Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS RX550 4GB

Zobraziť katalóg
ASUS RX550 4GB
Grafická karta 4GB GDDR5 (7000MHz), AMD Radeon Polaris 12, Boost clock 1182MHz, PCIe x16 3.0, 128bit, DVI-D, HDMI, DisplayPort
Kód:  ECr550a Produktové číslo:  90YV0AG0-M0NA00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS RX550 4GB

Predaj tohto tovaru je obmedzený počtom jeden kus na osobu za kalendárny mesiac z celého sortimentu (napr. u grafických kariet označených týmto textom je možné kúpiť len jednu grafickú kartu mesačne, a to bez ohľadu na konkrétny typ). Pri porušení, alebo obchádzaní obmedzenia vám môže byť bez upozornenia a bez náhrady zrušená objednávka a váš používateľský účet môže byť zablokovaný. Aby sme dodržiavanie obmedzení predaja mohli kontrolovať, je podmienkou objednania tovaru uvedenie vášho mena a priezviska. Výdaj tovaru je potom podmienený overením totožnosti zákazníka platným dokladom (meno a priezvisko sa musí zhodovať s údajmi v objednávke a po objednaní ho nie je možné meniť).

Tento produkt nie je určený na podnikateľské účely. Ide o produkt určený na koncovú bežnú spotrebu, ktorý nie je určený na použitie pri vysokých záťažiach a náročných procesoch.

Grafická karta AMD Radeon RX 550 je založená na úplne novom čipe Polaris 12 s 14nm výrobnou technológiou, vďaka čomu je mimoriadne úsporná, ale zároveň zo seba dokáže vymáčknuť solídny výkon. Frekvencia procesora dosahuje solídnych 1 183 MHz a dopĺňa ho rýchla 4GB pamäť GDDR5. 

Kľúčové vlastnosti

  • Nová architektúra s množstvom inovovaných technológií
  • Perfektný pomer cena / výkon
  • Kvalitné použité súčiastky
  • Plná podpora rozhrania DirectX 12
  • HDMI, DisplayPort a DVI-D

Široká konektivita a precízne prevedenie

Konektorová výbava za modernou architektúrou nijako nezaostáva. Vedľa modernizovaného HDMI, dominujú na zadnej strane hneď 2 DisplayPort konektory a jeden DVI-D. nechýba podpora technológií Freesync pre hladký obraz, AMD Eyefinity pre rozšírenie plochy na viacerých monitorov, DirectX 12 a možnosť zapojenia CrossFire.

RX 550 je postavená na osvedčených súčiastkach štandarde Super Alloy Power II, vďaka ktorým je zaručený dlhodobo na spoľahlivú prevádzku. Tento model je navyše vybavený špeciálnym ventilátorom s až o 25% dlhšou životnosťou.

 
  • Neviete, ako si vybrať správnu grafickú kartu? Záleží predovšetkým na požadovanom výkone grafickej karty. Dôležitý je tiež typ rozhrania, ktorým sa pripája k základnej doske. Pre pomoc s výberom zadajte požadované parametre grafickej karty.

Parametre a špecifikácia

Šírka
182 mm Hotovo!
Výška
112 mm Hotovo!
Hĺbka
43 mm Hotovo!
Modelové označenie
RX 550 Hotovo!
Počet stream procesorov
512× Hotovo!

Rozmery

Šírka
182 mm Hotovo!
Výška
112 mm Hotovo!
Hĺbka
43 mm Hotovo!

Čip

Modelové označenie
RX 550 Hotovo!
Počet stream procesorov
512× Hotovo!
Výrobné technológie
14 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Typ pamäte
GDDR5 Hotovo!
Šírka zbernice
128-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 183 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
7 000 MHz (7 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!
Počet výstupov
3 Hotovo!

Technológia

Podpora zapojenia viacerých kariet
Dual CrossFireX Hotovo!
Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!

Spotreba

Prídavné napájanie
Nie Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
400 W Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
» Všetky grafické karty AMD Radeon RX 550

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Toto neni otazka, ale upozorneni! BEZ PODPORY WINDOWS 8.1 (i win 8). To jaksi opomeli "odbornici Alza.cz" kdekoli uvest. Takze jim touto cestou velmi vrele dekuji za nekolika hodinovou zabavu. Kdyby tato skutecnost byla znama, zcela jiste bych svoji volbu prehodnotil

Dobrý den. Po zapojeni to děla svislé pruhy v základních barvách nenaběhne ani BIOS

Zvládne mi tato grafická karta hru ako je gta 5 alebo batlfield4

Dobrý deň chcem sa opýtať či bude táto grafická karta pasovať na môj pc HP Pavilion p6-2496ea. Je tam matičná doska Joshua-H61-uATX (Joshua)

Diskusia a poradňa k ASUS RX550 4GB
Príslušenstvo pre ASUS RX550 4GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS RX550 4GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS RX550 4GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS RX550 4GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS RX550 4GB.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií