PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS STRIX Wireless

Zobraziť katalóg
ASUS STRIX Wireless
4,7 3 hodnotení
Herné slúchadlá bezdrôtové, 7.1 virtual surround, integrovaný mikrofón, frekvenčný rozsah 20 Hz- 20.000 Hz, Impedancia 32 ohmov, citlivosť -40 dB, meniče 60 mm neodymiové magnety, kompatibilita s PC/PS 4/Xbox One
Kód:  NM351g5 Produktové číslo:  90YH00S1-B3UA00 Stránky výrobcu

ASUS STRIX Wireless

Bezdrôtové slúchadlá určené pre všetkých náruživých hráčov počítačových hier. Samozrejme ho využijú aj používatelia herných konzol. Slúchadlá ponúkajú priestorový 7.1 zvuk, 10 hodinovú výdrž, kompatibilitu s rôznymi platformami a dokonalé nastavenie zvuku cez aplikáciu Sonic Studio. Čo viac si môže taký poriadny hráč priať? Snáď len aby boli vybavené ešte aj mikrofónom. Áno aj v tomto ohľade nezostávajú slúchadlá pozadu. Mikrofón je odnímateľný a navyše poskytuje nádherne čistý prednes.

Kľúčové vlastnosti

  • Nevšedne dravý dizajn
  • Bezdrôtová kompatibilita s PC a PS4
  • Káblové pripojenie - Xbox One, PS3, Xbox 360, telefóny, tablety...
  • Odnímateľný mikrofón s nádherne čistým prednesom
  • Dedikované ovládanie priamo na slúchadle
  • Headset využíva bezdrôtovú technológiu v pásme 2,4 GHz
  • Slúchadlá vydrží až 10 hodín prevádzky
  • Priestorový zvuk 7.1

Na vlastnej koži priestorový zvuk

Nezabudnuteľným zážitkom sa stane počúvanie, cez tieto bezdrôtové slúchadlá s dizajnom, ktorý len tak neuvidíte. Funkcie priestorového zvuku jednoducho doladíte pomocou aplikácie zvanej Sonic Studio, ktoré zaistí ten najlepší zvukový zážitok. S touto technológiu počujete každý krok aj výstrel s úplnou presnosťou. Odpojovací mikrofón poskytuje nádherne čistý prednes. Môžete ho navyše ľahko vypnúť a zapnúť vďaka tlačidlám na mušli. Rovnako tak ľahko zmeníte hlasitosť slúchadiel.

Skvelé parametre a pohodlie

Slúchadlá sú vybavené 60 mm neodymiovými magnetmi s frekvenčným rozsahom 20 Hz až 20 000 Hz a impedanciou 32 ohmov. Navyše je tu bezdrôtová technológia v pásme 2,4 GHz s USB prijímačom. Veľmi pohodlné nosenie i po dlhej dobe zaručuje pohodlný hlavový most. Pomocou tlačidiel umiestnených priamo na náušníku môžete ovládať hlasitosť či vypínať mikrofón.

Vezmite si ich kamkoľvek

Jednoduchý transport slúchadiel zaisťuje ich možnosť zloženia na plocho a možnosť odpojiť mikrofón. Nezaberú tak veľa miesta. S nízkou hmotnosťou iba 350 gramov o nich nebudete ani vedieť.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
Xbox ONE Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
Xbox ONE Hotovo!

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je k nim ten ovládací trojúhelník, co je v galerii?

Mohu se zeptat proč tyto sluchátka jsou na CZC.CZ o 1000 KČ a více levnější Předem děkuji za odpověď

Da sa ku sluchadlam napojit aj kabel po vybiti povedzme?

Dobrý deň je ku týmto slúchadlám aj ten externý ovládač čo je v galérii? A aj nieje tak prečo ho tam máte ukázaný

Dobrý den, máte nějaké zkušenosti s připojením k PS4? Zda zvuk je i zde 7.1 a mikrofon funguje bez problémů...

Dobrý den, mají sluchátka vibrace?

Ked sa pridava zvuk tak to pridava v sluchadlach alebo v operacnom systeme?

Dobrý den, prosím o radu zda tato sluchátka půjdou připojit se smart TV za předpokladu, že RF transmiter bude v USB slotu TV? A pokud to tak jde, půjde to i přesto, že jsem předtím napároval sluchátka s PC? Děkuji

Tieto sluchátka sa dajú pripojiť k PC aj dratovo bez nabíjania

Budou sluchátka přehrávat zvuk i ze SMART tv bez bluetooth?

12
Diskusia a poradňa k ASUS STRIX Wireless
Príslušenstvo pre ASUS STRIX Wireless Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS STRIX Wireless. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS STRIX Wireless. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS STRIX Wireless. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS STRIX Wireless.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií