Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ASUS STRIX Z270 GAMING

Zobraziť katalóg
ASUS STRIX Z270 GAMING
5 3 hodnotení
Základná doska Intel Z270, DDR4 4266 MHz (O.C.), 1x PCIe x16, SATA III RAID, USB 3.1, Intel GLAN, AC Wi-Fi, M.2, 8ch audio, HDMI, DisplayPort, Aura RGB, mini-ITX, sc1151
Kód:  AC283g1 Produktové číslo:  90MB0SD0-M0EAY0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS STRIX Z270 GAMING

Asus Strix Z270 je základnou doskou vo formáte mini-ITX pre náročných zákazníkov, ktorí hľadajú spojenie vysokej kvality a kompaktných rozmerov. Ide o nástupcu obľúbených dosiek Pro Gaming. Ponúka slušnú výbavu s podporou všetkých súčasných moderných funkcií. Vyznačuje sa perfektným pasívnym chladením dôležitých častí, vrátane priestoru pre M.2 SSD diskyJedná sa o vhodného kandidáta na taktovanie, a to nielen procesora, ale aj operačnej pamäte, pretože zvládne frekvenciu až 4 266 MHz. Okrem toho vás tiež poteší osvetlením Aura Sync s RGB lemom v spodnej časti dosky. 

Kľúčové vlastnosti

  • Prepracovaný "herný" dizajn s kompaktnými rozmermi
  • Podpora moderných procesorov Skylake a Kaby Lake
  • Port USB 3.1 pre predný panel
  • Osvetlenie Aura Sync RGB LED
  • Duálny M.2 slot
  • Kvalitný audio výstup so SupremeFX
  • Podpora DDR4 s frekvenciou až 4 266 MHz (OC)

Pre vysoký výkon

Základná doska je tak pripravená na poriadny overclocking. Vďaka pasívnemu chladeniu MOSFET a mostíkov nemusíte mať obavu z vyšších teplôt. S taktovaním vám tiež pomôžu špeciálne funkcie pre taktovanie od Asusu. Využite tiež možnosti vysokých taktov operačnej pamäte, napríklad až na úroveň 4266 MHz. Spolu s tým nechýba ani podpora XMP (Extreme Memory Profile). Dvojica slotov pre DDR4 vám umožní využiť až 32 GB. 

Bohatá konektivita

Ako v každej modernej doske, tak aj tu nájdete rozhranie M.2 pre rýchle disky SSD, a to rovno duálne (druhý slot je na spodnej časti dosky). Môžete si tak užiť naozaj rýchle načítanie a ukladanie dát. Samozrejmosťou je vysoký počet USB konektorov, z ktorých jeden, určený pre predný panel, je vo verzii 3.1 Type C. V prípade, že nevyužijete dedikovanú grafickú kartu, ale integrovanú, je základná doska vybavená HDMI a DisplayPortom. Nestratí sa ani v bezdrôtovom svete, protože disponuje dvojpásmovou WiFi anténou 802.11ac s technológiou MU-MIMO pre komunikáciu s viacerými koncovými zariadeniami.

Vizuálne potešenie

Okrem základnej výbavy sa základná doska zameriava aj na vizuálnu stránku. Okrem dizajnovo dokonalých chladičov vás poteší ich bohaté RGB osvetlenie v podobe nápisu a znaku Strix a farebného LED lemu v spodnej časti dosky. Výhodou Aura Sync je možnosť synchronizovať svetelné efekty s ďalšími kompatibilnými komponentmi (napríklad s grafickou kartou alebo LED páskami). Navyše si môžete nastaviť dynamické farebné prechody medzi týmito komponentmi.  

Balenie obsahuje

4× SATA kábel (6 Gb/s)
2× balenie skrutiek pre M.2
1× náradie na inštaláciu CPU
1x rozšíriteľná karta na pripojenie ventilátorov (3× 4-pin) + sada skrutiek
1× dvojpásmová mobilná Wi-Fi anténa (Wi-Fi 802.11ac)
1× DVD s ovládačmi
1× nálepka ROG Strix
1× 10v1 ROG cable label
1× rozšírený kábel pre RGB pásky (80 cm)
1× panel cable

1× ROG podložka
 

Podporovaný OS:
Windows 7 32/64 bit a novšie

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel Z270 Hotovo!
Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel Z270 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4 266 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
Radič RAID, Chladiče mosfetov Hotovo!
Typ zvukovej karty
SupremeFX Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, HDMI, Jack, Optical out, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C, Wifi konektor Hotovo!
Interný
Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
» Všetky základné dosky formátu ITX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosim Vas opravte nazov dosky. V skutocnosti (podla popisu a obrazkov) je to model s pismenom "I" na konci. Podla ASUS sa doska vola ASUS ROG STRIX Z270I GAMING

Dobrý den, jste si jistí že deska podporuje windows 7 s procesorem Kaby Lake? Na školení nám tvrdili že architektura procesoru Kaby Lake nepodporuje operační systém windows 7. Děkuji za odpověď.

Dobry den, shanim k teto desce naky nizky chladic max 58mm ,ale ARCTIC Freezer 11 LP se me nevesel kvuli ramce.

ahojte, kupil som si tuto dosku a chladenie na cpu (kraken x62) s nadejou ze najdem nejaky adapter z USB3.0 na USB2.0 ktory AIO potrebuje ale tato doska ho nema. Ale nevychadza mi to :( Vie mi niekto pomoct? potrebujem sa dostan na vystup usb 2.0 8pin samec alebo samica. dik

Dobrý den Rád bych koupil základní desku ASUS ROG STRIX H270I GAMING a ve vašem obchodě je k dispozici pouze ve verzi s Z270.Sdělte mi prosím kdy bude k dispozici s chipsetem H270. Děkuji Kozel

Diskusia a poradňa k ASUS STRIX Z270 GAMING
Príslušenstvo pre ASUS STRIX Z270 GAMING Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS STRIX Z270I GAMING. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS STRIX Z270I GAMING. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS STRIX Z270I GAMING. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS STRIX Z270I GAMING.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií