Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

ASUS Transformer Book Flip TP200SA-FV0130T tmavomodrý kovový

Zobraziť katalóg
ASUS Transformer Book Flip TP200SA-FV0130T tmavomodrý kovový
4,4 14 hodnotení
Tablet PC - Intel Pentium Quad Core N3700 Braswell, dotykový 11.6 "LED 1366x768 IPS lesklý, RAM 4GB, Intel HD Graphics, MŠP EM 64GB, WiFi ac, Bluetooth 4.1, webkamera, micro SD, micro HDMI, USB 3.0, USB 3.1 Type-C Gen 1 , 2 článková Li-Pol batéria, Windows 10 Home 64-bit
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  NA509b1 Produktové číslo:  TP200SA-FV0130T Stránky výrobcu
ASUS Transformer Book Flip TP200SA-FV0130T tmavomodrý kovový 337,27 € Zánovné

ASUS Transformer Book Flip TP200SA-FV0130T tmavomodrý kovový

ASUS Transformer Book Flip TP200SA-FV0130T tmavomodrý kovový je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Malý, ľahký a ľahko otočný

Elegantné zariadenie 2 v 1 Asus Transformer Book Flip TP200SA sa stane skvelým parťákom vo vašom mobilnom živote. Pýši sa nízkou hmotnosťou, štýlovým prevedením, otočným displejom a vyváženým výkonom.


Vypnuté
Lehčí než kdy jindy

Ľahšie ako inokedy

Asus si dal záležať a starostlivo odstránil všetky gramy navyše. TP200SA je tak najľahším otočným zariadením vôbec. Neuveriteľná hmotnosť 1,2 kg, vám nezabráni si vziať počítač kamkoľvek so sebou. Bude vždy po ruke pre prácu či odpočinok.


expresívne elegancia

Flip TP200SA je opatrený nádherným kovovým povrchom, ktorý je príjemný na dotyk. Dodáva mu jedinečný vzhled, s ktorým sa budete cítiť a vyzerať dobre. Aj napriek tomu je povrch maximálne odolný a pomáha vám udržať jeho eleganciu bez poškvrny.


Vypnuté
Otočný displej

otočný displej

Hlavnou devízou TP200SA je otočný displej. Prepracovaný pánt umožňuje displej otočiť až o 360 °. Dostanete tak niekoľko možností, ako počítač používať. Efektívnu prácu zastane klasické rozloženie s ergonomickou klávesnicou. Príjemné domáce kino si užijete v polohe stan. A režim tabletu vám poskytne jedinečnú multimediálnu zábavu.


moderné konektivita

V modernej výbave počítača nechýbajú obľúbené porty ako štandardné USB 2.0 a USB 3.0 alebo micro HDMI pre prenos obrazu. Novinkou je však USB typu C. Jeho obojstranná konštrukcia vám uľahčí pripojenie externých zariadení a kompaktný dizajn umožňuje notebooku byť tenšie ako inokedy. Navyše nestráca pri rýchlosti prenosu dát - je až 10 × rýchlejší ako USB 2.0.


Vypnuté
Všestranný systém

všestranný systém

V počítači je predinštalovaný vyladený operačný systém Windows 10. Jeho revolučný prostredí sa ľahko ovláda a dokonale pracuje s počítačom. Vždy dosiahnete toho najlepšieho zážitku pre každý Flip režim. Ten vám navyše vydrží až 8 hodín. Nemusíte tak neustále hledať elektrickej zásuvky, ale využívať počítač pre všetky vaše mobilné požiadavky.


Jedna vrstva pre dokonalý obraz

Displej s uhlopriečkou 11,6 "je vybavený technológiou ASUS TruViVid, ktorá dodáva úžasnú jasnosť farieb aj pri vonkajšom osvetlení. Jedinečná technológia využíva" priameho lepenia "skla. Tento proces spája obvyklé tri vrstvy skla do jednej a zbavuje sa tak vzduchových medzier medzi vrstvami. výsledkom je dokonalá transparentnosť s jasnými farbami a zníženie nepríjemných odrazov okolia.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Pentium N3700 Braswell Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
Flash Hotovo!
Uhlopriečka displeja
11,6" Hotovo!
Kapacita úložiska
64 GB Hotovo!
Výbava
Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
11,6" Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1366 × 768 px Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Pentium Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Pentium N3700 Braswell Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
2,4 GHz (2 400 MHz) Hotovo!
Cache procesora
2 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
Flash Hotovo!
Kapacita úložiska
64 GB Hotovo!

Výbava

Výbava
Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
38 Wh Hotovo!
Počet článkov
Hotovo!

Konštrukcia

Konvertibilita
Preklopiteľný Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,2 kg Hotovo!

Rozhranie

Dátové
eSATA Hotovo!
Grafické výstupy
HDMI, DisplayPort, Micro HDMI, Mini DisplayPort Hotovo!
Audio
Combo Audio Jack Hotovo!
USB-C
1 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
1 × Hotovo!
USB 2.0
1 × Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Rozmery

Šírka
297 mm Hotovo!
Maximálna výška
18,5 mm Hotovo!
Hĺbka
201 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ, SK Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

zvažujem kúpu odporúčali by ste ??

rozširut na 8Gb je možne??

Spojit se s někým z Alzy je složitý, zeptám se, zkusím to tady, jaký je rozdíl mezi nastavením standart/ super? Díky

Dobrý den, je možné 64GB eMMC potenciálně vyměnit za větší SSD? Jde mě o to, jestli je to vůbec možné, a jestli je v notebooku 2.5 palcové místo a SATA rozhraní jako u notebooku s běžným HDD. Díky

Dobrý den, mám dotaz, je možné tento notebook napájet přes USB-C / přenášet obraz přes USB-C? (v manuálu tuto možnost nepopírají - viz. Odkaz do neznáma ). Dále jestli by bylo možné sehnat informaci, zda je možné úložiště typu emmc nahradit např. M.2 / mSATA. Zatím jsem nenarazil na dokumentaci k desce a do budoucna bych rád zrychlil chod úložiště, protože naměřená rychlost (read 135 MB/s / write 35 MB/s) není zrovna ideální... Děkuji.

Dobrý den, s notebookem jsem velmi spokojen už půl roku, nicméně někdy v poslední době mi přestalo fungovat scrollování na touchpadu (možná nefungují všechna vícedotyková gesta). V Settings -> Devices -> Mouse & Touchpad je pro touchapd pouze nastavení zpoždění, žádné "smart" nastavení. Driver mi updatovat nejde, prý je aktuální. Děkuji mnohokrát za pomoc.

Dobrý den, má odnímatelný display ze dockstation? Lze na display použít některý pen? A jsou WIN10 plnohodnotné jako pro PC? nebo je to jen nějaká mobilní verze

Zdravim,dotaz spise na uzivalete. Jak tenhle notas zvlada prehravani videa v mkv fullhd s vysokym datovym tokem? Mam ted asus transformer t100ta a nejak mu to nejde,dost se to seka,tenhle notasek by mi do kamionu stacil pokud prehraje vse v pohode. Druhy dotaz. Nabijeni je jen pres 19V konektor nebo i pres usb-c? Diky za jakoukoli odpoved.

Dobrý den, Jaké paměťové karty lze použít pro rozšíření? K notebooku jsem si objednal SDXC a v popisu jsem si až teď všiml že je psané Micro SD, tak to asi nebude to pravé.

Príslušenstvo pre ASUS Transformer Book Flip TP200SA-FV0130T tmavomodrý kovový
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií