Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS Travelair N 1000 GB čierny

Zobraziť katalóg
ASUS Travelair N 1000 GB čierny
5 1 hodnotení
Dátové úložisko USB 3.0, WiFi 300b/g/n, NFC, slot na SD/SDHC/SDXC kartu, integrovaná batéria 3300 mAh
Kód:  NM360a Produktové číslo:  90DW0030-B20000 Stránky výrobcu

ASUS Travelair N 1000 GB čierny

Milovníci informácií si mohli doteraz sťažovať na malú kapacitu pre svoje súbory. To ale s príchodom Travelair končí, pretože obsahuje pevný disk s kapacitou 1 TB. Prepravíte so sebou viac ako 500 filmov alebo tisíce fotografií a skladieb. K uloženým dátam pristupujte bezdrôtovo zo smartfónu alebo tabletu cez prehľadnú aplikáciu AiDrive. Technológia NFC poskytuje okamžité pripojenie jediným dotykom kompatibilných zariadení.

Kľúčové vlastnosti

  • Intuitívny, ľahko použiteľný spoločník cez aplikáciu (Android, iOS, Kindle Fire)
  • Kapacita 1 TB pre celé zbierky multimediálnych súborov
  • Zálohovanie SD kariet
  • Vyhotovenie odolné proti striekajúcej vode (IP43)
  • Súčasné pripojenie až 5 rôznych zariadení (3× stream)
  • Uľahčené pripojenie cez NFC

Cestovný spoločník

Aby zariadenie vyhovelo mobilnému životnému štýlu, bola do neho zabudovaná batéria s 8 hodinovou výdržou. Vydrží aj naozajstný zhon. Krytie hodnotené IP43 ochráni vnútornú elektroniku proti náhodnému postriekaniu vodou. K tomu má aj čítačku pamäťových kariet SD, čím sa stáva perfektným riešením pre zálohovanie digitálnych fotografií na cestách. Alebo preneste fotografie do Travelair N, zmažte SD kartu, a foťte ďalšie snímky. Aplikácia AiDrive pre Android a iOS ponúka intuitívne používateľské rozhranie pre rýchle a jednoduché prezeranie fotografií i ich šírenie.

Vonku aj doma

Bezdrôtovo streamujte médiá aj doma. Po pripojení k domácej sieti streamuje obsah na širokú škálu zariadení vrátane inteligentných televízorov, notebookov, smartfónov a tabletov. Travelair N poskytuje zábavný a jednoduchý spôsob, ako šíriť súbory s rodinou a s priateľmi do viacerých zariadení súčasne. Uspokojí súčasnepäť zariadení pri prenose súborov, a až tri zariadenia pri streamovaní filmov v HD kvalite. Travelair N je tiež vybavený rozhraním USB 3.0 pre neuveriteľne rýchly prenos súborov do PC alebo Mac.

  • Ak NAS nedisponuje 2,5" pozíciou na uloženie 2,5" diskov, bude potrebné použiť redukčný rámček na 3,5" pozíciu.
  • V prípade, že je NAS vybavený viacerými pozíciami na disky, nie je nutné, aby boli zaplnené všetky.

Parametre a špecifikácia

Počet pozícií osadených diskom
1 × Hotovo!
Využitie
Domáci Hotovo!

Úložisko

Počet pozícií osadených diskom
1 × Hotovo!

Využitie

Využitie
Domáci Hotovo!

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Podporuje 128 GB karty? Nebo pouze menší?

Je disk zabezpečený? Disk se páruje podobně jako bluethooth zařízení, nebo si vyttvoří hotspot a k němu se přihlásím?

Lze spravovat přes PC ? (Windows 10)?

umí lopírovat z sdhc karty 128GB na zabudovaný hardisk i soubory raw(dng, pef a atd.) nebo kopíruje vše co je na kartě a jak rychle?

Diskusia a poradňa k ASUS Travelair N 1000 GB čierny
Príslušenstvo pre ASUS Travelair N 1000 GB čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Travelair N 1TB černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Travelair N 1TB schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Travelair N 1TB schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS N Travelair 1TB Fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií