Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS TUF GAMING X570-PRO (WI-FI)

Zobraziť katalóg
ASUS TUF GAMING X570-PRO (WI-FI)
4,8 10 hodnotení
Základná doska AMD X570, socket AMD AM4, PCI Express 4.0, 2× PCIe x16, 2× PCIe x1, 4× DDR4 5100MHz (OC), 8× SATA III, 2× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, Bluetooth, HDMI, DisplayPort, 8ch zvuková karta, RGB podsvietenie, formát ATX
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  ACx570t1 Produktové číslo:  90MB15H0-M0EAY0 Stránky výrobcu
ASUS TUF GAMING X570-PRO (WI-FI) 196,90 € Použité

ASUS TUF GAMING X570-PRO (WI-FI)

ASUS TUF GAMING X570-PRO (WI-FI) je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Základná doska ASUS TUF GAMING X570-PRO (WiFi) ponúka skvelý výkon a vysokú stabilitu pre neprerušované hranie. Využíva najnovšiu AMD platformu v kombinácii s hernými funkciami. Je skonštruovaná z komponentov armádnej úrovne a má vylepšené energetické riešenie a prepracovaný chladiaci systém. Doska ASUS TUF GAMING X570-PRO (WiFi) je pripravená pre 2. a 3. generáciu procesorov AMD Ryzen.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS TUF GAMING X570-PRO (WiFi)

  • Základná doska ASUS TUF GAMING X570-PRO (WiFi) pre 3. generáciu procesorov AMD Ryzen
  • Účinné chladenie umožní extrémny výkon procesora
  • Miesto pre rýchlu operačnú pamäť DDR4 SDRAM RAM až do 128 GB kapacity
  • Dostatok konektorov pre rýchle pripojenie HDD a SSD diskov
  • Špičkový 7.1-kanálový zvuk DTS Sound Unbound
  • Dostatok USB portov pre periférie a rýchle dátové prenosy
  • Nástroje na personalizáciu centralizovanou kontrolu
  • Formát ATX

Konštrukcia dosky ASUS TUF GAMING X570-PRO (WiFi) pre maximálny chladiaci výkon

Doska ASUS TUF GAMING X570-PRO (WiFi) je osadená výkonnými ventilátormi a ďalšími špičkovými chladiacimi komponentmi a je plne vybavená tak, aby umožnila vyšší výkon pri nižších teplotách. Je vybavená aktívnym chladičom čipovej sady, hybridnými hlavičkami ventilátorov. Rôzne režimy chladenia je možné kedykoľvek nakonfigurovať pomocou Fan Xpert 4 alebo nástrojom UEFI Q-Fan Control.

Podpora rýchlej operačnej pamäte na doske ASUS TUF GAMING X570-PRO (WiFi)

Doska ASUS je pripravená na využívanie najnovších pamäťových sád, a je navrhnutá špeciálne pre vysoko výkonné herné zostavy. Využite veľkú šírku pásma a veľa možností ladenia a získajte potenciál špičkového výkonu. Dvojkanálová pamäťová architektúra sa skladá zo štyroch slotov DIMM pre pamäť DDR4 SDRAM s najvyššou frekvenciou 5100 MHz a má kapacitu až 128 GB. Vlastnú grafickú kartu môžete na ASUS TUF GAMING X570-PRO (WiFi) zapojiť do PCIe x16 slotov, ktoré podporujú technológiu AMD 2-Way CrossFireX. Pre externé zobrazovacie zariadenia sú pripravené porty HDMI a DisplayPort.

Príprava pre veľký úložný priestor a rýchla komunikácia

Pre pevné disky využijete na ASUS TUF GAMING X570-PRO (WiFi) 8 konektorov SATAIII 6 Gb/s. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky poskytujú 2 rozhranie M.2 v režime SATA i PCIE s bleskovou rýchlosťou ukladania. S 2,5Gb Ethernetom vás rýchlosť prenosu v herných bitkách určite nebude obmedzovať. ASUS Languard zabezpečí ochranu proti prepätiu, proti úderom blesku a statickým výbojom. Pre pripojenie periférií a na dátové prenosy s rýchlosťou až 20 Gb/s je na doske ASUS TUF GAMING X570-PRO (WiFi) k dispozícii celkom 14 portov USB 2.0 a USB 3.2. vrátane obojstranného USB-C. Vynikajúce online herné zážitky zaistí bezdrôtový modul s technológiou Wi-Fi 6 (802.11ax).

Personalizujte a nastavte si vlastný štýl na doske ASUS TUF GAMING X570-PRO (WiFi)

ASUS TUF GAMING X570-PRO (WiFi) ponúka okrem mimoriadneho výkonu tiež rozsiahle možnosti vybudovania vlastného štýlu a prispôsobenia prostredníctvom nástrojov Aura Sync a adresovateľného RGB headera. Armory Crate je nový softvérový nástroj navrhnutý tak, aby vám poskytoval centralizovanú kontrolu podporovaných herných produktov. So 7.1-kanálovým zvukom DTS Sound Unbound s vysokým rozlíšením CODEC S1220A si užijete špičkové herné zvukové zážitky.


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD X570 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Flash BIOS bez CPU, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD X570 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Flash BIOS bez CPU, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
5 100 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFire Technologies Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC S1200A Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
8 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 2.5Gbps, S/PDIF, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Hotovo!
Interný
ARGB LED Header, COM header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header, USB-C 3.2 Gen 1 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak připojím k desce ASUS TUF GAMING X570-PRO čip ASUS TPM-SPI z důvodu Instalace Win11? Potřebuji nějaké kabely?

Dobrý den, chci se zeptat jestli neni nějaká poobná deska(am4 socket a wifi) ale bílá. Děkuji a hezký den.

Je možné mať v tejto doske grafickú kartu AMD 6800 XT a sucasne 2 SSD m.2 disky NVME? Lebo vidim iba jeden m.2 nvme slot. Nebude sa spomalovat ten druhy nvme ssd disk?

Dobrý den! Pomocí tooly AI Suite 3 jsem si v položce TurboV EVO/Auto Tunnig nechal nastavit maximální frekvenci CPU všech jader (AMD Ryzen 7 5800X @ 4,2 GHz). Dříve se frekvence automaticky měnila dle vytížení (v rozpětí 3,8 - 4,8 GHz). Chtěl jsem to vrátit zpět na automatický systém, ale nevím, kde to nastavit. Nikde nevidím žádnou volbu jako "Auto". Poradí někdo? Děkuji.

Dobrý den! Potřebuji připojit čtečku karet Axagon (ev. vnitřní USB konektory) ke konektoru na desce označeném jako "USB 3.2 Gen 2 Front Panel connector". Problém je, že potřebuji nějakou redukci a nemůžu nic najít. Resp. našel jsem něco podobného v zahraničním eshopu, co by možná mohlo pasovat (byť označení je trochu jiné), ale potřeboval bych to nejlépe koupit někde u nás: Odkaz do neznáma Prosím o radu. Děkuji. PS: Na desce správný konektor existuje, jenže já mám kabely dva a konektor je jen jeden, takže proto potřebuji tu redukci...

bude tato deska podporovat Windows11

Dobrý den, jsou s touto deskou kompatibilní tyto paměti? https://www.alza.cz/kingston-fury-32gb-kit-ddr4-3600mhz-cl16-renegade-black-1gx8-d6633313.htm

která verze sítové karty I211-AT tam je ? je to ve verzi 1 s bugem který neodpovídá standardu nebo v2 (a vyší) který je v pořádku

Dobry deň, aký presne SSD disk Kingston je k doske zadarmo. Ďakujem.

Možná hloupá otázka, ale mohu na tuto desku dát grafickou kartu od Nvidia? Jelikož v popisku je jen AMD CrossFire Technologies a není tam NVIDIA SLI/NVlink. Mám to chápat tak, že 2 karty ve SLI režimu neumí, ale s jednou je to v pohodě?

123
Príslušenstvo pre ASUS TUF GAMING X570-PRO (WI-FI)
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií