AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS TUF X570-PLUS GAMING

Zobraziť katalóg
ASUS TUF X570-PLUS GAMING
4,5 26 hodnotení
Základná doska AMD X570, socket AMD AM4, PCI Express 4.0, 2× PCIe x16, 3× PCIe x1, 4× DDR4 4400MHz (OC), 8× SATA III, 2× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, RJ-45 (LAN) 1Gbps, HDMI, 8ch zvuková karta, RGB podsvietenie, formát ATX
Kód:  ACX5708 Produktové číslo:  90MB1180-M0EAY0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS TUF X570-PLUS GAMING

ASUS TUF X570-PLUS GAMING je moderná základná doska s chipsetom X570 určená na prevádzkovanie skvelých procesorov AMD Ryzen. Svojím poňatím je tento model určený všetkým nadšeným hráčom a samozrejme aj pre záujemcov o pomerne masívne pretaktovanie. Pre tých najnáročnejších je k dispozícii žiadaná podpora zapojenia viacerých grafických kariet v režime AMD CrossFireX. Získate tak maximálny výkon, stabilitu a kompatibilitu na dlhodobé používanie svojho vysnívaného počítača.

Kľúčové vlastnosti ASUS TUF X570-PLUS GAMING

  • Základná doska vhodná pre herné PC s procesormi AMD Ryzen
  • Podpora pretaktovania a zapojenie viac grafických kariet v režime AMD CrossFireX)
  • Štyri sloty pre pamäte DDR4 (max. kapacita 128 GB)
  • Špičkové komponenty radu ASUS TUF
  • K dispozícii obojstranný konektor USB-C
  • Konektor USB 3.2 Gen 2
  • Podsvietenie Aura Sync RGB LED
  • Formát ATX

Prémiové vyhotovenie z komponentov radov ASUS TUF

Špecialitku predstavuje sada ochranných prvkov TUF Protection. Zahŕňajú zosilnený PCI-e SafeSlot pre bezpečné ukotvenie ťažších modelov grafických kariet alebo ochranu proti prepätiu ESD Guards. Funkcia Fan Xpert 4 predstavuje pokročilý nástroj na riadenie ventilátorov, ktorý zabezpečuje ich tichšiu a oveľa účinnejšiu prevádzku.

Štyri sloty pre DDR4 RAM aj vysokorýchlostné M.2

Pre operačná pamäť RAM poskytuje základná doska ASUS TUF X570-PLUS GAMING hneď štyri sloty na frekvencii až 4 400 MHz. O ozvučenie, vďaka ktorému si pri hraní hier užijete burácanie bojového poľa, sa hravo postará 8-kanálový čip ALC887. Pre pevné disky sa na základnej doske nachádzajú 8× konektory SATA 6 Gb/s. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky s vaším systémom poskytuje rozhranie M.2 PCIe ×4 s neuveriteľnou rýchlosťou prenosu až 32 Gb/s.

Úchvatné osvetlenie Aura Sync RGB

Aura Sync posúva RGB osvetlenie na novú úroveň. Kombinuje a ovláda LED osvetlenie vašich Aura kompatibilných produktov prostredníctvom jedinej aplikácie – takže môžete dosiahnuť dokonalého synchronizovaného osvetlenia a harmónie. Aura umožňuje synchronizáciu svetelných efektov naprieč všetkými komponentmi.


Parametre a špecifikácia

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD X570 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD X570 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4 400 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFire Technologies Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC S1200A Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
8 Hotovo!

Konektory

Externý
HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, S/PDIF, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Hotovo!
Interný
ARGB LED Header, COM header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!

Rad

Rad
Asus TUF Gaming Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, rád by som sa opýtal, či dana maticna doska podporuje ryzen 5000 series "out of the box" bez nutnosti updatu biosu?

Dnes jsem zakoupil tuto desku a procesor AMD Ryzen 5 3600x,je třeba měnit BIOS.

Dobrý den lze použít k základové desce ASUS TUF X570-PLUS GAMING tuto grafickou kartu MSI GeForce RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO ? Bude sestava s těmito dvěma komponenty fungovat ?

Dobrý deň, prosim vás chcem sa spýtať, či je potrebný update BIOSu pri použití procesoru AMD Ryzen 7 3700X. Ďakujem

dobry den ktere vodni chlazeni potporeuje zakladni desku asus tuf x570-plus

Dobrý den jde připojit toto chlazení Corsair Hydro Series H100x High Performance?

dobrý deň, chcem sa spýtať aký nejaky zasadny rozdiel je medzi doskami x570 a b550? lebo sa rozhodujem pre ktory chipset ist s ryzenom 7 5800x dakujem za odpoved

Dovry den, chci se zeptat zda jde na tuhle základní desku grafická karta GAINWARD GeForce RTX 3060 Ti Ghost LHR Děkuji

dobrý den mohu se zeptat kde najdu rozměry desky děkuji

Jednoduchý dotaz, když už tu máme Windows 11, plánuje Alza pro desky ASUS prodávat i TPM moduly do SPI rozhraní? Vzhledem k tomu, že deska je na TPM připravena? Nehledám pro sebe, TPM modul na této desce již mám, ale pro řadu zákazníků to bude poměrně zásadní informace při výběru železa pod nový systém. Děkuji

123...
Diskusia a poradňa k ASUS TUF X570-PLUS GAMING
Príslušenstvo pre ASUS TUF X570-PLUS GAMING Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS TUF X570-PLUS GAMING. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS TUF X570-PLUS GAMING. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS TUF X570-PLUS GAMING. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS TUF X570-PLUS GAMING.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií