Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

ASUS Vivo AiO V220IA

Zobraziť katalóg
ASUS Vivo AiO V220IA
All In One PC – 21.5" LED 1920×1080, Intel CPU, RAM 4GB, HDD 1TB 7200 otáčok, DVD, WiFi, webkamera, HDMI, USB 3.0, čítačka kariet, CZ/SK klávesnica, myš, Windows 10 Home 64-bit
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  TA086m1NAD Stránky výrobcu

ASUS Vivo AiO V220IA

All in One ASUS Vivo AiO je skvelý počítač na domáce alebo kancelárske použitie. Využíva moderné počítačové funkcie zabalené do elegantného čierneho tela so striebornými prvkami. Výhodou tohto vyhotovenia je, že na stole nemáte množstvo káblov a nezaberá toľko miesta ako klasická PC zostava. Na počítači je predinštalovaný moderný operačný systém Microsoft Windows 10, ktorý ponúka najnovšie funkcie a aplikácie. Súčasťou balenia je aj káblová myš a klávesnica.

Kľúčové vlastnosti

  • All in One vyhotovenie
  • 21,5" displej s Full HD rozlíšením
  • Výkonný procesor
  • Bezdrôtová WiFi konektivita
  • Čítačka pamäťových kariet
  • Microsoft Windows 10
  • Súčasťou balenia je káblová myš a káblová klávesnica

Vysoký výkon

Tento stroj je poháňaný výkonným procesorom Intel, ktorý poskytne dostatok výkonu na kancelárske aplikácie, multimédiá, ale aj na menej náročné hry. Grafický výkon zaisťuje integrované jadro Intel HD Graphics, ktoré si poradí s bežnými grafickými úlohami.

Full HD displej

Dominantou je však 21,5" displej s Full HD rozlíšením a LED podsvietením, ktoré zaisťuje verné podanie farieb a ostrý obraz. Vďaka tomu si budete môcť vychutnať videá vo vysokom rozlíšení a už vám tak neunikne žiaden detail. Na zadnej strane nájdite HDMI konektor či USB porty. K dispozícii budete mať hneď niekoľko USB portov. Tieto porty môžete využiť na prenášanie dát medzi externými úložiskami a pevným diskom.

Pripojenie k sieti zabezpečuje štandardný LAN konektor alebo bezdrôtové WiFi. Nechýba ani webkamera či porty na pripojenie slúchadiel, reproduktorov a mikrofónu. Samozrejmosťou je aj čítačka pamäťových kariet a optická mechanika.

Parametre a špecifikácia

Rad počítača
ASUS Vivo Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
ASUS Vivo Hotovo!

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS Vivo AiO V220IA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Vivo AiO V220IA.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií