Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Asus VivoWatch SP (HC-A05)

Zobraziť katalóg
Asus VivoWatch SP (HC-A05)
3,5 2 hodnotení
Smart hodinky , GPS, meranie tepu, meranie EKG, monitoring spánku, tlakomer, krokomer, oxymeter, vhodné na aktivity: beh, materiál puzdra: keramika
Kód:  ASvwSP01 Produktové číslo:  90HC00D1-MWP0E0 Stránky výrobcu

Asus VivoWatch SP (HC-A05)

Váš osobný asistent pre zdravý životný štýl

Inteligentné hodinky ASUS VivoWatch SP ponúkajú pokročilé fitness funkcie na sledovanie vašej fyzickej kondície a zdravia. Pomôžu vám udržiavať zdravý životný štýl a dosahovať ciele pri vašich obľúbených pohybových aktivitách. Po spárovaní hodiniek s mobilnou aplikáciou ASUS HealthConnect môžete prehľadne zobraziť namerané údaje o krvnom tlaku, srdcovej frekvencii, dennej aktivite, kvalite spánku a celý rad ďalších zdravotných kategórií. Určite oceníte aj vodotesný dizajn smart hodiniek, integrovanú GPS a kapacitu batérie až 14 dní.

Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek Asus VivoWatch SP (HC-A05)

  • Štýlové inteligentné hodinky s keramickým telom
  • Bezdrôtové Bluetooth rozhranie
  • Inovatívne snímače EKG a PPG s technológiou ASUS HealthAI
  • Pulzný senzor O2 na zmeranie okysličenia krvi
  • Meranie pulzovej frekvencie, krvného tlaku, krokov, spálených kalórií, vzdialeností, hladiny stresu, monitoring spánku
  • Integrovaný GPS modul
  • Príjem mobilných notifikácií
  • Mobilná aplikácia ASUS HealthConnect (iOS, Android)
  • Vodoodolný dizajn 5 ATM (50 m)
  • Kapacita batérie až 14 dní
  • Pohodlný silikónový remienok s rýchlym zapínaním

Smart hodinky Asus VivoWatch SP vás zaujmú moderným dizajnom a intuitívnym ovládaním

Inteligentné hodinky ASUS VivoWatch SP ponúkajú štýlový dizajn s odolným keramickým telom a pohodlným silikónovým remienkom s masívnou kovovou sponou, ktorý vďaka rýchloupínaciemu systému môžete ľahko vymeniť. K dispozícii je široká ponuka remienkov vrátane luxusných kožených variantov. Inteligentnými hodinkami namerané hodnoty sú prehľadne zobrazené na kruhovom displeji s rozlíšením 320 × 320 pixelov, ktorý sa pýši nízkou spotrebou energie.

Asus VivoWatch SP zabezpečia meranie dennej aktivity a zdravotných dát

Inteligentné fitness hodinky Asus VivoWatch SP sú vybavené integrovanou GPS a výškomerom, čo ich predurčuje na využitie pri klasickej aj vysokohorskej turistike. Vďaka vodoodolnému dizajnu môžete smart hodinky ponoriť až do hĺbky 50 metrov, takže s nimi môžete merať aktivitu aj počas plávania v bazéne. Inteligentné EKG a PPG senzory umožnia v reálnom čase merať zdravotné dáta vrátane krvného tlaku, srdcového pulzu, okysličenia krvi, či indexu harmónie tela, ktorý poskytuje jasný pohľad na celkovú stresovú reakciu vášho tela.

Monitoring kvality spánku a technológia ASUS HealthAI

Vo výbave smart hodiniek ASUS VivoWatch SP nechýbajú funkcie na meranie hladiny stresu, sledovanie menštruačného cyklu a analýzu kvality spánku v jeho jednotlivých fázach, keď fitness hodinky Asus VivoWatch SP sledujú hladinu okysličenia a srdcovú frekvenciu na určenie, aký hlboký a pokojný je váš spánok. Výsledky meraní vrátane týždenných štatistík sú následne prehľadne zobrazené v mobilnej aplikácii ASUS HealthConnect. Na zlepšenie zdravého životného štýlu je k dispozícii inteligentná technológia ASUS HealthAI využívajúca špecializovaný algoritmus na prístup k tipom a radám ohľadom vášho zdravotného stavu, ktoré sú vytvorené priamo na mieru používateľom.

Smart hodinky Asus VivoWatch SP môžete spárovať s mobilnou aplikáciou

Po spárovaní hodiniek s mobilnou aplikáciou ASUS HealthConnect môžete na displeji vášho telefónu zobrazovať podrobnejšie prehľady o vašej dennej aktivite vrátane histórie záznamov. Namerané hodnoty môžete ľahko zdieľať s rodinou, alebo priateľmi prostredníctvom funkcie ASUS Healthy. Aplikácia umožní aj pokročilú konfiguráciu inteligentných hodiniek Asus VivoWatch SP, či prispôsobenie vzhľadu ciferníka.


Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Chôdza, Lezenie, Plávanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 4.4 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 4.4 Hotovo!

Displej

Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
62 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
NFC, Bluetooth, GPS Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Chôdza, Lezenie, Plávanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Výpočet kalórií, Vyjdené poschodia, Tempo Hotovo!
Smart funkcie
Budík, Dátum, Kalendár Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Angličtina, Nemčina Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Čierna Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den budou hodinky asus vůči watch SP do Vánoc ještě k dispozici?Dekuji za odpověď

Kde sa dá stiahnuť čeština alebo slovenčina pre hodinky ASUS VivoWatch SP. V ponuke nie je a mám poslednú aktualizáciu. Version 4.0.15 Vopred ďakujem

Kde koupím dámské elegantní pásky pro Asus Vivo Watch SP HC-A05?

Zdravím. Funguje funkce NFC k placení v českých obchodech? Dík za info.

Da sa s hodinkami prijimat hovory?

Dobrý den, chci se zeptat na kompatibilitu hodinek Asus VivboWatch SP, resp. mobilní aplikace ASUS HealthConnect s mobilním telefonem Huawei P30 Pro. Bude vše fungovat bez problémů? Díky, Pavel

Dobrý den chtěl by jsem se zeptat zda se těmito hodinkami dá platit

dobrý den, prosím velikost displeje. Dekuji

Dobrý den. Mají hodinky always-on displej?

Dobrý den, v popise je uvedeno, že jde o hodinky. Nikde jsem se ale nedočetla zda tyto hodiny mají stopky a funkci ‘minutka’. Děkuji

12
Diskusia a poradňa k Asus VivoWatch SP (HC-A05)
Príslušenstvo pre Asus VivoWatch SP (HC-A05) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus VivoWatch SP (HC-A05). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus VivoWatch SP (HC-A05). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus VivoWatch SP (HC-A05). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Asus VivoWatch SP (HC-A05).
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií