Stellar Blade Stellar Blade

Asus Windows Mixed

Zobraziť katalóg
Asus Windows Mixed
VR okuliare – s rozsahom 360°, rozlíšenie 1440x1440 (3K), frekvencia 90Hz, SteamVR
Kód:  ASUSVR Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Asus Windows Mixed

Už z názvu je zrejmé, že headset Asus Windows Mixed je určený nie pre virtuálnu, ale tzv. zmiešanú realitu. Hlavným rozdielom je, že sa môžete de facto voľne pohybovať v plnom 3D priestore. Oproti starším headsetom umožňuje tento kus naviac ľahkú a rýchlu kalibráciu. Rozlíšenie, ktoré vám ponúkne displej headsetu, dosahuje kvality 3K (1440 × 1440) pri frekvencii 90 Hz.

Kľúčové vlastnosti VR okuliarov Asus Windows Mixed

  • Okuliare pre zmiešanú realitu s rozsahom 360°
  • Rozlíšenie displeja 1 440 × 1 440 pri frekvencii 90 Hz
  • Výklopná konštrukcia do uhla 90°
  • Antibakteriálne obloženie
  • Kompatibilné so Steam VR aplikáciami

Unikátne navrhnuté vyklápacie VR okuliare

V prednej časti Asus Windows Mixed nájdete dvojicu kamier, ktoré monitorujú dianie priamo pred vami. Konštrukcia okuliarov je unikátna tým, že je výklopná do uhla 90°, takže ich nemusíte úplne dávať dole, pokiaľ sa na chvíľu potrebujete z virtuálnej reality odpojiť. Výhodou je tiež antibakteriálne obloženie, umožňujúce bezstarostné striedanie headsetu medzi viacerými ľuďmi. Asus Windows Mixed obdržíte so špeciálnymi ovládačmi a online je k dispozícii až 20 000 kompatibilných aplikácií, vrátane obsahu na platforme Steam VR.

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý Den chtěl jsem se zeptat musím si dokoupit senzory pokud se chci pohybovat po prostoru nebo jsou součástí balení?

Dobrý den, chystáte se také prodávat VR Samsung HMD Odyssey plus? Odkaz do neznáma Děkuji za odpověď.

zdravim kedy bude prosim vas dostupna ta VR od asusu dakuejm

dobrý den jak poznám že můj počítač dokáže fungovat s Windows mixed reality? děkuji

Dobrý den, je tohle zařízení potřeba připojit k počítači pro to, aby fungovaly, nebo je na PC nezávislý jako třeba HTC Vive Focus? popř. jaké potřebuji komponenty, abych to mohl používat?

dobrý den bude tento headset fungovat s notebookem Lenovo Yoga 310-11IAP? děkuji

zdravim chcem sa spitat ze kedy budete mat dostupne tieto VR okuliare dakujem

Dobrý deň chcem sa spýtať či obsahom balenia ak kúpim tie okuliare sú aj tie ovládače ?? Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den,rád bych se zeptal jestli k tomu jsou něaké potřebné senzory.

Mám dotaz daji se tyto vr brýle použít na hry? Předem děkuji za odpověď

12
Diskusia a poradňa k Asus Windows Mixed
Ďalšie informácie

Half-Life: Alyx – Tipy na začiatok

Half-Life: Alyx rúca všetky hranice, ktoré sme doteraz mali možnosť vo virtuálnom priestore zažiť, o čom referujú nielen novinári, ale aj hráči po celom svete, ktorí už mali príležitosť nakuknúť do ulíc Mesta 17. V dnešnom článku sa však poväčšine nebudeme baviť o úžasnom audiovizuálnom spracovaní a geniálnej fyzike (to si necháme na blížiacu sa recenziu), ale zameriame sa na tipy, ktoré by vám mali pomôcť pri prvých krôčikoch v koži Alyx Vance.

Acer Windows Mixed Reality je najdostupnejší headset pre WMR

S nástupom novej virtuálnej reality od značky Microsoft prichádza aj kompatibilná náhlavná súprava. Headset Acer Windows Mixed Reality je zatiaľ najdostupnejšie zariadenie pre WMR a stretne sa s konkurenciou v neobvykle vyrovnanom segmente. Pomôže mu nízka cena?

Acer Windows Mixed Reality Headset (RECENZIA)

Windows Mixed Reality, tak nazýva Microsoft svoje riešenie virtuálnej reality. Otestovali sme headset vyrábaný značkou Acer a vyskúšali, aká je kvalita zobrazenia, úroveň pohodlia pri nosení a tiež aká je súčasná ponuka aplikácií. Objavte technológiu Mixed Reality, ktorá sa iste bude čoskoro tešiť širokému využitiu.

Half-Life: Alyx (RECENZIA) – Jeden deň v živote odbojárky

Štúdio Valve, poťažmo značka Half-Life, by sa mohlo v slovníkoch uvádzať ako synonymum pre revolúciu v hernom svete. Už tretíkrát sa im totiž podarilo prekonať vnímanie žánru strieľačky (jednotka príbehom, dvojka fyzikou) a dodať mu nový rozmer, tentoraz doslova, pretože Half-Life: Alyx si užijete iba vo všetkej komplexnosti virtuálnej reality. Ako sme si vychutnali výlet do Mesta 17, na ktorý sme museli čakať dlhých šestnásť rokov, sa dočítate v našej recenzii.

Half-Life: Alyx môže naštartovať vývoj ďalších dielov plus novinky o prepojení s Half-Life 2: Ep. 2 (NOVINKA)

Síce sme sa nedočkali Half-Life 3, ale práve Half-Life: Alyx môže byť spúšťačom, ktorý nám roky očakávaný tretí diel prinesie. Valve by totiž v prípade úspechu HL: Alyx vytvorilo aj ďalšie hry z tohto univerza. Už teraz to ale vyzerá tak, že ani v marci vychádzajúci VR titul s Alyx Vance v hlavnej úlohe nebude skúpy na zaujímavé príbehové linky. Trailer totiž nenápadne pripomína udalosti z Half-Life 2: Episode 2. Viac sa dozviete v dnešnej novinke.

Príslušenstvo pre Asus Windows Mixed Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus Windows Mixed Reality. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus Windows Mixed Reality. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus Windows Mixed Reality. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Asus Windows Mixed.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií