AD homeoffice AD homeoffice

ASUS Z170 PRO GAMING / AURA

Zobraziť katalóg
ASUS Z170 PRO GAMING / AURA
5 2 hodnotení
Základná doska Intel Z170, 4x DDR4 SDRAM 3466, 3x PCIe x16, 6x SATA III, M.2, USB 3.1 type-C, Intel GLAN, 8ch audio, CrossFireX, SLI, D-Sub, HDMI, DVI, DisplayPort, ATX, sc1151
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  AC990i1 Produktové číslo:  90MB0S00-M0EAY0 Stránky výrobcu
ASUS Z170 PRO GAMING / AURA 129,82 € Zánovné

ASUS Z170 PRO GAMING / AURA

ASUS Z170 PRO GAMING / AURA je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Aby ste svojej hernej zostave dopriali to najlepšie, je potreba prvotriedneho stavebného kameňa. Ten vám teraz poskytuje firma ASUS, ktorá prichádza so základnou doskou Z170 PRO GAMING / AURA. Tá disponuje socketom LGA 1151 a čipsetom Intel Z170. Osadiť ju môžete 6. generáciou procesorov Skylake, ktoré dodajú vášmu hraniu špičkový výkon. Pre pamäťové moduly typu DDR4 SDRAM o maximálnej frekvencii 3466 MHz a kapacitou až 64 GB sú tu k dispozícii 4 sloty. Samozrejmosťou je tiež maximálne spoľahlivá ochrana komponentov, ktorá zaručí, že vami investované peniaze do zostavy budú dobre investované peniaze. 

Kľúčové vlastnosti

  • doska je určená pre osadenie 6. generácie procesorov z rodiny Skylake
  • pripojiť možno až 4 pamäťové moduly s max. frekvenciou 3466 MHz a kapacitou až 64 GB
  • technológia DIGI + a 5-Way Optimization zaručí úspornú prevádzku dosky a jej ochranu
  • disky pripojíte prostredníctvom rozhrania SATA 6 Gb/s alebo M.2
  • maximálnu úroveň detailov hier si vychutnáte s možnosťou pripojenia grafických kariet v režimoch SLI alebo CrossFireX
  • doska sa stane vďaka LED osvetleniu skvelou ozdobou počítačovej skrine aj vašej izby

Zaručená ochrana a úsporná prevádzka

Systém digitálneho napájanie DIGI + VRM poskytuje doske správnu úroveň napätia. Funkce 5-Way Optimization optimalizuje základní funkce systému na základě jeho aktuálního využití. Či už hráte hry, pracujete alebo sledujete filmy, stačí jediné kliknutie myšou a váš počítač sa prispôsobí. Samostatný čip EPU (Energy Processing Unit) inteligentne reguluje napájanie rozpoznaním aktuálnej záťaže počítača, čím môže dôjsť k až 80% úspore energie. Funkcia Fan Xpert 3 predstavuje pokročilý nástroj pre riadenie ventilátorov, ktorý zabezpečuje ich tichšiu a oveľa účinnejšiu prevádzku.

Ponorte sa do virtuálneho sveta

Pre pripojenie harddiskov na doske nájdete šesticu konektorov SATA 6 Gb/s. Ak očakávate vysokú rýchlosť prenosu dát a rýchly štart systému a aplikácií, disponuje doska M.2 socketom, ku ktorému pripojíte ultra rýchle SSD disky. Táto základná doska nie je pre troškárov. O vytvorenie vierohodného virtuálneho sveta sa postarajú sloty PCI Express 3.0. Grafické karty k týmto slotom môžete pripojiť v režimoch SLI alebo CrossFireX. Vďaka tomu si vychutnáte najnovšie herné pecky v tom najvyššom rozlíšení a so špičkovou snímkovou frekvenciou, takže vám neunikne jediný detail z vašej hry, a vy sa tak stanete úplnými víťazmi. 

Doska, ktorá sa stane ozdobou

Základná doska ASUS Z170 PRO GAMING / AURA nie je len nevzhľadným kusom technológie. V priehľadnej skríni sa bude výnimočne vynímať vďaka LED osvetleniu, ktoré si môžete nastaviť úplne podľa vlastnej fantázie. Vyjadrite tak sami seba a svoj štýl výberom z nepreberného množstva farieb, ktoré si môžete ľubovoľne namiešať s aplikáciou Aura. Nastaviť si tiež môžete, či svetlá budú svietiť, blikať alebo pulzovať. Doska sa tak stane nielen základom pre vaše hranie, ale aj vynikajúcim doplnkom do vašej izby.Svetelné efekty môžu tiež svietiť a blikať do rytmu hudby. Tú k vašim ušiam dopraví bez šumu a v krištáľovej čistote zvukový procesor ALC1150 s technológiou SupremeFX. S tým sa vám tiež naskytá jedinečná výhoda na virtuálnom bojisku, lebo počujete všetkých svojich nepriateľov práve včas, aby ste ich mohli zlikvidovať. 

 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel Z170 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel Z170 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
3 466 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX Hotovo!
Typ zvukovej karty
SupremeFX Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, DVI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, VGA (D-Sub) Hotovo!
Interný
COM header, M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

aku ma zakladnu frekvenicu pamati ?

aky je rozdiel medzi zanovnym a novym?

dobry den, Muzu do teto desky dat ram ddr4 2400hz???

Dobrý den, s jakou verzí BIOSu je deska dodávana? Jde mi o to jestli už nativně podporuje procesory Kaby Lake.. Pokud ne, položím druhou otázku - je možné provést upgrade BIOSu bez přítomnosti CPU? Děkuji

Príslušenstvo pre ASUS Z170 PRO GAMING / AURA
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií