Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS Z170I PRO GAMING

Zobraziť katalóg
ASUS Z170I PRO GAMING
5 11 hodnotení
Základná doska Intel Z170, DDR4 3400, 1x PCIe x16, SATA III RAID, USB 3.1, Intel GLAN, M.2, 8ch audio, HDMI, DisplayPort, mini-ITX, sc1151
98,77 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  AC990x Produktové číslo:  90MB0MQ0-M0EAY0 Stránky výrobcu

ASUS Z170I PRO GAMING

ASUS Z170I PRO GAMING je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Skvelá základná doska značky ASUS so socketom LGA 1151 a čipsetom Intel Z170 je určená pre novú výkonnú generáciu procesorov Skylake, vyrábanú pomocou preverenej 14 nm technológie. Tento model prekvapí najvyššou kvalitou a tiež spoľahlivou ochranou svojich komponentov. So svojimi možnosťami predstavuje ideálnu voľbu na vytváranie výkonných herných zostáv, využiteľných ako na hranie hier, tak na prácu s náročným multimediálnym obsahom.

Zaručená ochrana a úsporná prevádzka

Systém digitálneho napájania DIGI+ VRM poskytuje doske správnu úroveň napätia. Funkcia 5-Way Optimization optimalizuje základné funkcie systému na základe jeho aktuálneho využitia. Nech už hráte hry, pracujete alebo sledujete filmy, stačí jediné kliknutie myšou a váš počítač sa prispôsobí. Samostatný čip EPU (Energy Processing Unit) inteligentne reguluje napájanie rozpoznaním aktuálnej záťaže počítača, čím môže dôjsť k až 80 % úspore energie. Funkcia Fan Xpert 3 predstavuje pokročilý nástroj na riadenie ventilátorov, ktorý zabezpečuje ich tichšiu a oveľa účinnejšiu prevádzku.

Prvotriedny výkon a rýchly prenos dát

Na zapojenie grafických kariet poslúži slot PCI Express 3.0. Fantastické možnosti pretaktovania pamäte sú k dispozícii vďaka dvom slotom pre operačnú pamäť DDR4 na frekvencii až 3400 MHz a s kapacitou až 32 GB s podporou režimu Dual-channel. Základná doska je osadená 12 USB slotmi, z toho 4× sa stretneme s USB 2.0 a 8× s USB 3.0. Vedľa nich nesmie chýbať dvojica najnovších konektorov USB 3.1 s extrémnou rýchlosťou prenosu dát až 10 Gb/s. Stačí pripojiť a užívať si rýchlosť prenosu. O ozvučenie sa postará 8-kanálový čip SupremeFX, určený pre tie najlepšie zážitky zo zvuku. Vďaka čistým a hlasným zvukovým efektom si pri hraní hier užijete burácanie bojového poľa, ako keby ste sa nachádzali uprostred herného diania.

Rozhranie M.2 na palube

Pre pevné disky sa na základnej doske nachádzajú 4× konektory SATA 6 Gb/s. Na pripojenie harddiskov väčších ako 2 TB disponuje doska softvérovou funkciou Disk Unlocker. Využite neobmedzené možností úložného priestoru pre vaše dáta. K dispozícii máme aj konektor SATA Express na rýchly prenos dát s rýchlosťou až 10 Gb/s. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky s vašim systémom poskytuje rozhranie M.2 s neuveriteľnou rýchlosťou prenosu až 32 Gb/s.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel Z170 Hotovo!
Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel Z170 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
3 400 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
HW tlačidlá, Chladiče mosfetov Hotovo!
Typ zvukovej karty
SupremeFX Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, Wifi konektor Hotovo!
Interný
Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, SATA Express port, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám sestavu Alza NVIDIA Little Monster Reloaded Lvl 3 (case Bitfenix Prodigy NVidia) s deskou MSI, formát mini ITX, čipset Intel Z170. Lze do této desky (socket 1151) osadit procesor i7 8700K Coffee Lake + grafiku MSI GTX1080Ti GAMING TRIO? Vejde se to? Předem díky za odpověď.

Dobry den.Chtel bych se zeptat jak je tato deska pouzita ci co sni je ? Dekuji :)

S akym BIOSom sa predava tato doska? V pripade ze je nizsi ako 3016, viete mi tam naflashovat najnovsiu verziu, este predtym ako mi ju odoslete? Ide o to aby podporovala Kaby-Lake procesory. Dakujem

Dokupil som si M.2 SSD. Viete niekto, kde sa da zohnat upevnovacia skrutka? Mozno bola sucastou prislusenstva mother-boardu (ASUS z170 PRO GAMING), to ale uz nemam.. :-(

Zdravím, budete mat na sklade v dohľadnej dobe ASUS ROG Strix Z270I Gaming základovú dosku, a ak hej tak kedy ? ďakujem

dobry den, realizoval som objednavku c.165394820. doska ASUS Z170I PRO GAMING v kombinacii s procesorom Intel Core i3-7100 kaby lake. Pri skladani PC som postupoval som podla navodu. Pravdepodobne je na doske staršia verzia BIOSu, ktorá nepodporuje procesorovú radu KABY LAKE. Ako mam postupovat,prosim Vas. Potrebujem zohnat starsi typ procesoru napr.sky lake, socket 1151, ktory so starsim BIOSom spolupracuje? Aby som si stiahol novsiu verziu. Viete mi pomoct? Mozem sa zastavit a pobocne predajni a problem doriesit,alebo musite dosku poslat do ASUS servisu? Mam si objednat od vas procesor co potrebujem, vyriesis update a potom ho vratit bez udania dovodu ? Vopred dakujem.

Dobrý den, rozhoduji se, že si zakoupím tuto desku a nevím jestli novou či tuto použitou. Nevíte, prosím proč tato deska byla vrácena? Děkuji.

I've just picked up this motherboard via order stated as "slightly used", but after unpacking at home found that there absolutely nothing in the box, except motherboard... no manual, no cables, no antenna for wi-fi, no metal plate for case mounting... Motherboard seems to be working fine, but is it supposed to be so? Can somebody return at least antenna and metal panel?

Dobrý den, zakoupil jsem u vás minulý týden tuto desku s dárkem hry Mafie 3. Dal jsem volbu možnosti výměny nevhodného dárku a hru stále ještě neaktivoval. Jakým způsobem a za co konkrétně mohu tento "dárek" vyměnit? Děkuji

Dobrý den, u této desky jste ještě donedávna psali, že k ní je zdarma DOOM. Toto ovšem nyní tiše zmizelo. Platnost akce byla do “31.8. nebo vyprodání zásob” (tedy podle popisky přímo na produktu). Pokud vím, tak 31.8. ještě nebylo, a zásoby jak desky, tak hry (kterou stále nabízíte u jiných produktů ASUS) očividně stále máte. Nepřijde vám takové jednání, kdy akci zrušíte v rozporu s vlastními podmínkami a veřejným příslibem, poněkud nevhodné?

12
Príslušenstvo pre ASUS Z170I PRO GAMING
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií