Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS ZENBOOK Flip UX360UA-DQ019T Rose Gold kovový

Zobraziť katalóg
ASUS ZENBOOK Flip UX360UA-DQ019T Rose Gold kovový
4,0 2 hodnotení
Tablet PC - Certifikácia Ultrabook, Intel Core i7 6500 Skylake, dotykový 13.3 "LED 3200x1800 QHD + IPS lesklý, RAM 8GB, Intel HD Graphics 520, SSD 512GB, WiFi ac, Bluetooth 4.0, HD webkamera, HDMI, USB 3.0, USB-C 3.1 Gen1 +, podsvietená klávesnica, 3 článková Li-pol batérie, puzdro, Windows 10 Home 64-bit
Kód:  NA620b8 Produktové číslo:  UX360UA-DQ019T Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ZENBOOK Flip UX360UA-DQ019T Rose Gold kovový Predaj skončil

ASUS ZENBOOK Flip UX360UA-DQ019T Rose Gold kovový


vypnuté
Tenký, štýlový a dômyselne prepracovaný

Tenký, štýlový a dômyselne prepracovaný

ZENBOOK Flip predstavuje elegantný nadčasové majstrovské dielo, ktoré bolo dokonale vytvorené z odolného hliníka. Šasi bolo vyrobené z jediného kusu hliníka a starostlivo spracované tak, aby jeho hrúbka bola len 13,9 mm a hmotnosť činila len 1,3 kg. Povrch z brúseného kovu sa vyznačuje typickým motívom sústredených kruhov inšpirovaným zenovú filozofiou a je pozinkovaný.



Všestranné zariadenie s dokonalým spracovaním

Zásluhou viacstupňového kovového mechanizmu vyznačujúceho sa dokonalým spracovaním umožňuje štýlový pánt zariadení ZENBOOK Flip mimoriadne plynulé otváranie a zatváranie displeja v rozsahu 360 ° a pevne drží displej v akejkoľvek polohe. Aby bola zaručená maximálna spoľahlivosť, bol Zenbook Flip taktiež podrobený náročnému testovaniu v podobe viac ako 20 000 cyklov otvorenie / zatvorenie.


Stvorený pre celodenné používanie

ZENBOOK Flip UX360UA so špeciálnym riadením spotreby a lítium-polymérovou batériou s vysokou kapacitou, ktorá vydrží až 12 hodín na jedno nabitie, je určený pre užívateľov, ktoré sú často na cestách. Takže aj pri dlhom medzinárodnom lete toho možno so zariadením ZENBOOK Flip zvládnuť oveľa viac.

vypnuté
Stvorený pre celodenné používanie


Verné farby z akéhokoľvek uhla

ZENBOOK Flip je vybavený mimoriadne ostrým dotykovým displejom s rozlíšením 3200 × 1800 pixelov a farebným gamutom pokrývajúcim 72% farebného priestoru NTSC prináša sýtejšie a presnejšie farby. Zásluhou jasu 350 cd / m2 a vysoko kvalitného IPS panelu je obraz neuveriteľne realistický z každého uhla.


vypnuté
Neuveriteľne rýchly, úplne tichý

Neuveriteľne rýchly, úplne tichý

ZENBOOK Flip využíva len tie najlepšie komponenty. Zásluhou 8GB RAM, mimoriadne rýchleho disku SSD s kapacitou 512 GB a najnovšieho procesora 6. generácie Intel Core i5 ponúka ZENBOOK Flip výkon, ktorý si nielen hravo poradí s akoukoľvek úlohou, ale ponúka toho ešte oveľa viac.



Neuveriteľný zvuk zásluhou technológie ASUS SonicMaster

Zvuková technológia ASUS SonicMaster, ktorú spoločne vyvinuli tímy odborníkov zo skupiny ASUS Golden Ear a spoločnosti ICEpower, dokáže na notebookoch vykúzliť neuveriteľne kvalitný zvuk. Optimalizovaná kombinácia vynikajúceho hardvéru a chytro navrhnutého softvéru zaisťuje pri zariadení ZENBOOK Flip fantastické zvukové podanie.



Široké možnosti pripojenia

ZENBOOK Flip ponúka prevratný port USB typu C umožňujúci pripojenie akýmkoľvek smerom a podporujúci mimoriadne rýchly prenos dát. K dispozícii sú tiež dva porty USB 3.0 typu A, port micro HDMI a slot pre kartu SD, takže ľahko pripojíte všetky svoje existujúce i budúce zariadenia.

vypnuté
Široké možnosti pripojenia


pohodlné písanie

Písanie nemusí byť nepríjemnou záležitosťou. Jednoliata klávesnica zariadenie ZENBOOK Flip využívajúce klávesy štandardnej veľkosti s optimalizovaným zdvihom 1,5 mm predstavuje majstrovské dielo v oblasti ergonomického dizajnu a zaisťuje maximálne pohodlné a presné písanie ako na klávesnici stolného počítača. A keď sa rozhodnete používať zariadenie v režime tabletu, klávesnica a touchpad sa automaticky uzamknú.

Parametre a špecifikácia

SSD kapacita
512 GB (0,51 TB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 6500U Skylake Hotovo!
Frekvencia procesora
2,5 GHz (2 500 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
13,3" Hotovo!
Kapacita úložiska
512 GB Hotovo!
Výbava
Podsvietená klávesnica, Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 6500U Skylake Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,5 GHz (2 500 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
3,1 GHz (3 100 MHz) Hotovo!
Cache procesora
4 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics 520 Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSD Hotovo!
Kapacita úložiska
512 GB Hotovo!
SSD kapacita
512 GB (0,51 TB) Hotovo!

Výbava

Výbava
Podsvietená klávesnica, Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
57 Wh Hotovo!
Počet článkov
Hotovo!

Konštrukcia

Konvertibilita
Preklopiteľný Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,2 kg Hotovo!

Rozhranie

Rozmery

Šírka
321 mm Hotovo!
Hĺbka
219 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ, SK Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
  • Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme Windows.
  • Podrobnosti o výdrži pri prevádzke na batérie.
  • Viac informácií o inštalačných médiach a možnostiach obnovy operačného systému.
  • Konfigurácie 2v1 sú pevné, nemožno ich žiadnym spôsobom upravovať. Zmena konfigurácie je možná iba u pamäte alebo pevného disku, pričom je potrebné si pôvodné komponenty uschovať pre prípadnú reklamáciu.

  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tento NB je opravdu moc hezký a rád bych jej pořídil. Dokonce jsem uvolil, že bych to vydržel s tou zlatou barvou. Byl jsem na prodejně kouknout, jak asi taková zlatá vypadá, sice nic moc, ale v nejhorším by to šlo. Tak jsem se rozhoupal a NB koupil. Pak jsem si k tomu sedl a začal rozbalovat ... když jsem otevřel krásně zabalený NB, tak jsem si myslel, že to se mnou šlehne. NB totiž není zlatý, tak jak je uvedeno a vůbec se to nepodobá zlaté barvě na starších modelech ... jedná se o růžovou barvu a ať se na mě nikdo nezlobí, to prostě nemůžu mít. Dokonce ta barva nenašla dobré hodnocení u ženy, takže NB poputuje zpět. Nechápu jak mohl někdo takovou barvu nechat dát na tak nádherný NB. Pro koho je předurčen? Chápu, že když šel pochod Prague Pride, že se mohlo zdát, že v Praze jsou samý 4%, ale ty by si to asi také nekoupili. Škoda, že to nemáte vystavené na prodejně, aby bylo hned jasné ... Vyrábí se to ještě v šedivé a tak se ptám, bylo by možné objednat tento NB v té šedé? Chci ho!

Slovenská, alebo česká klávesnica?

je tento notebook aj s obalom?

Je možné dostať tento notebook s takými istými parametrami aj v inej farbe? Napríklad v šedej, ako pri iných konfiguráciach.

Je možno dodat tento výrobek s operačním systémem Windows 10 Pro ? Děkuji

Diskusia a poradňa k ASUS ZENBOOK Flip UX360UA-DQ019T Rose Gold kovový
Príslušenstvo pre ASUS ZENBOOK Flip UX360UA-DQ019T Rose Gold kovový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ZENBOOK Flip UX360UA-DQ019T Rose Gold kovový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ZENBOOK Flip UX360UA-DQ019T, golden-metalisch. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ZENBOOK Flip UX360UA-DQ019T, golden-metalisch.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií