Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

ASUS ZENBOOK UX310UQ-GL052R sivý kovový

Zobraziť katalóg
ASUS ZENBOOK UX310UQ-GL052R sivý kovový
4,3 3 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Ultrabook - Intel Core i5 6200U Skylake, 13,3" LED 1920 x 1080 antireflexná, RAM 8 GB DDR4, NVIDIA GeForce 940MX 2 GB, SSD 512 GB, WiFi 802.11ac, bluetooth 4.1, HD webkamera, HDMI, Widia, USB 3.0, USB-C 3.1 Gen1+, podsvietená klávesnica , 3 článková Li-pol batéria, púzdro, myš, Windows 10 Pro 64-bit
Produkt je lokalizovaný pre SK
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  NA618i5 Produktové číslo:  UX310UQ-GL052R Stránky výrobcu
ASUS ZENBOOK UX310UQ-GL052R sivý kovový 825,85 € Zánovné

ASUS ZENBOOK UX310UQ-GL052R sivý kovový

ASUS ZENBOOK UX310UQ-GL052R sivý kovový je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Spoločnosť Asus predstavuje ďalší prírastok do populárnej série notebookov ZENBOOK s typickým celohliníkovým telom a 13,3" displejom. Od svojich predchodcov si ponecháva všetky prednosti - je ľahký, veľmi výkonný a tenký. Zachováva si tiež ikonický dizajn brúseného kovu. Štýlové sivé vyhotovenie dodáva ZENBOOK-u jedinečný a nadčasový vzhľad.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoký výkon s dvojjadrovým procesorom Intel Skylake
  • Špičkový 13,3" displej pre pútavý obraz
  • Tradične veľkorysá výdrž batérie - pracujte dlhé hodiny bez zásuvky
  • Rýchle bezdrôtové pripojenie - 3× rýchlejší prenos dát
  • Moderný a rýchly SSD s kapacitou 512 GB
  • Luxusný krištáľovo čistý zvuk
  • Štýlové vyhotovenie - celohliníkové brúsené telo typické pre rad Zen

Úchvatne detailné zobrazenie

Displej vyzerá rovnako dobre, tak ako by ste očakávali od  krásneho notebooku. Dokonale ostrý 13,3" displej poskytuje ideálne podmienky ako na prácu, tak aj na zábavu. Vďaka vysokému jasu podáva verné farby so sýtymi odtieňmi čiernej a žiarivej bielej. 

Špičkový výkon

Výkonu má ZENBOOK UX310UQ na rozdávanie. Je vybavený procesorom Intel Skylake, teda vás nikdy nenechá čakať bez ohľadu na vykonávanú úlohu. Jednoduchý multitasking, plynulé prehrávanie videa a mimoriadne rýchle spúšťanie aplikácií zabezpečí rýchly procesor Intel Core i5 6200U taktovaný na frekvencii 2,3 GHz, ktorú vďaka technológii Turbo Boost možno vyšponovat až na 2,8 GHz. O grafický výkon sa stará špičková grafika NVIDIA GeForce 940MX zvládajúca aj moderné hry.

Priestranný touchpad so Smart Gestures

Veľký multidotykový touchpad má rovnaký pomer strán ako displej, ovládanie a orientácia na obrazovke tak bude maximálne presná. Ak neholdujete dotykovej obrazovke, iste príde vhod klasický spôsob ovládania počítača. Smart Gestures sú inteligentné gestá nahrádzajúce mnoho funkcií pre dotykový displej. Naplno tak môžete využívať najnovší operačný systém Windows 10, bez toho aby ste potrebovali dotykový displej.

Rýchle pripojenie všetkými smermi

ZENBOOK UX305 umožňuje rýchle bezdrôtové pripojenie s najnovším štandardom 802.11ac a rýchlosťou až 867 Mbit/s, ktoré je až 3× rýchlejšie ako 802.11n. Pracujte s mobilnými zariadeniami cez bluetooth 4.1 s menším dopadom na životnosť batérie. Dva USB 3.0 porty sú zárukou až 10× rýchlejšieho prenosu dát než USB 2.0. Jeden port, vybavený technológiou Asus USB Charger+, nabíja pripojené zariadenia až o 50 % rýchlejšie - aj keď je notebook v spánku alebo je vypnutý.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i5 6200U Skylake Hotovo!
Frekvencia procesora
2,3 GHz (2 300 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
13,3" Hotovo!
Výbava
Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i5 6200U Skylake Hotovo!
Frekvencia procesora
2,3 GHz (2 300 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
2,8 GHz (2 800 MHz) Hotovo!
Cache procesora
3 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!

Grafická karta

Pamäť grafickej karty
2 GB Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Pro Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSD Hotovo!

Výbava

Výbava
Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!
Webkamera
720 px Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
48 Wh Hotovo!
Počet článkov
Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,45 kg Hotovo!

Rozhranie

Grafické výstupy
HDMI Hotovo!
Audio
Combo Audio Jack Hotovo!
USB-C
1 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
1 × Hotovo!
USB 2.0
2 × Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Rozmery

Šírka
323 mm Hotovo!
Hĺbka
223 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ, SK Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mam zajem na tento pocitac, ale nevidim zadne info o refundovani ceny Windows. Jsem linuxoid, a nemam pouziti na ten windows vubec, a podle info ve site cena na tu OEM verze je az 1800 Kc. Delate to refundovani ve Alze nebo vubec ne?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli na tomhle notebooku rozjedu Fifu 17 na doporučené požadavky

Dobry den, chcel by som sa opytat na velkost RAMky pri tomto notebooku. Na oficialnych strankach spolocnosti ASUS sa pise, ze RAMku pri UX310UQ mozno zvacsit az na 16gb, kedze ma jeden volny neobsadeny slot. Ked ale citam technicke specifikacie na alze, tak nic tomuto nenasvedcuje. Chcel by som sa preto opytat, ci je mozny upgrade RAM pamate, resp. ci sa v notebooku nachadza pamatovy slot alebo je pamat pevne pripevnena na maticnej doske a tym padom sa neda upgradovat. Dakujem pekne za Vas cas a ochotu Pekny den

Dobry den, jedna se skutecne o IPS panel, nebo o TN panel u verze s Full HD? Diky.

Rád bych věděl pár informací: - je celý laptop vyrobený z hliníku nebo jen víko případně i spodní strana s prostorem kolem klávesnice? - je možné tímto usb 3.1 type C konektorem nabíjet laptop z power banky? - bude dodáván s českou klávesnicí a je podsvícená? Děkuji.

V specifikacii produktu sa pise, ze je k notebooku aj mys. Na inych weboch som sa nedocital (ani na oficilanej stranke), ci je to naozaj pravda. Takisto sa tu nepise, ci notebook ma podsvietenu klavesnicu, to zasa na oficialnej stranke pisu. Mozete prosim blizsie specifikovat tieto veci? Dakujem

Príslušenstvo pre ASUS ZENBOOK UX310UQ-GL052R sivý kovový
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií