Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ASUS ZENBOOK UX501JW-FJ153P kovový

Zobraziť katalóg
ASUS ZENBOOK UX501JW-FJ153P kovový
4,8 5 hodnotení
Ultrabook - Intel Core i7 4720HQ Haswell, dotykový 15.6 "LED 3840x2160 QFHD WV lesklý, RAM 16GB, NVIDIA GeForce GTX 960mm 2GB, SSD 512GB, WiFi ac, Bluetooth 4.0, HD webkamera, HDMI, mini DisplayPort, Thunderbolt, USB 3.0, TPM, podsvietená klávesnica, 6 článková Li-pol batéria, brašna, Windows 8.1 Pre 64-bit - zadarmo upgrade na Windows 10
Jazyk klávesnice a OS lokalizovaný pre CZ
Kód:  NA139a2 Produktové číslo:  UX501JW-FJ153P Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ZENBOOK UX501JW-FJ153P kovový

Ultraľahký celohliníkový Zenbook

Ikonický dizajn brúseného kovu, ktorý je typický pre rad Zen. Ultraľahký celohliníkový Zenbook s klasickými tvarmi teraz v štíhlejšom tele. Lesklý displej s pozorovacími uhlami až 170 ° - obraz tak bude vždy perfektný, či už ho budete sledovať z akéhokoľvek uhla.

Displej s Quad Full HD rozlíšením

Zenbook disponuje lesklým displejom s uhlopriečkou 15,6 "a QFHD rozlíšením 3840 x 2160px, ktorý podáva verné farby, ktoré si plne užijete pri prezeraní fotografií či sledovanie videa. Je ideálnym spoločníkom na cesty, a to hneď z niekoľkých dôvodov. Vstavaná 720p HD kamera s videozáznamom 30 snímok za sekundu umožňuje byť v kontakte s rodinou a priateľmi prostredníctvom krištáľovo čistých videohovorov a obrazový snímač s vysokou citlivosťou zaručuje kvalitnejší obraz aj pri horšom osvetlení.

Dokonalý zvuk

Dokonalý notebook si zasluhuje dokonalý zvuk. Preto, tím zvukových inžinierov ASUS Golden Ear vyvinul technológiu SonicMaster, ktorá využíva technológiu ICEpower spoločnosti Bang & Olufsen. Notebook má v sebe kvalitné reproduktory s oválnymi vibračnými cievkami a rozmernými magnetmi. Tie v spolupráci s rezonančnými komorami a hliníkovým telom zaisťujú bohatý a pôsobivý zvukový prednes.

Vysoký výkon

Vysoký výkon ZENBOOK UX501 spoľahlivo uspokojí všetky požiadavky. Srdcom počítača je štvorjadrový procesor Intel Core i7 4720HQ, ktorý bežne pracuje na frekvencii 2,6 GHz, ale funkcia Intel Turbo Boost ho v prípade potreby vie automaticky vyhnať až na hodnotu 3,6 GHz. O svižnosť sa stará 512 GB SSD disk. Zenbook je vždy pripravený k akcii pre výkonný multitasking, plynulé prehrávanie videa a extrémne rýchle spúšťanie aplikácií. Všetky multimédiá i moderné hry plynule rozhýbe grafická karta NVIDIA GeForce 960mm. Dokáže však byť aj úsporný, preto ho nie je potrebné tak často nabíjať.

Podsvietená klávesnica a konektivita

Každá klávesa je špeciálne navrhnutá tak, aby jej stlačenie požadovalo primeranú silu a aby mala ideálne rozmery. Výsledkom je tiché a pohodlné písanie oboma rukami. Prítomnosť konektorov HDMI a mini Display Portu umožní prehrať váš obľúbený film, napr. na obrazovku televízora. Nechýbajú ani tri rýchle porty USB 3.0 a jeden Thunderbolt konektor, pomocou ktorých môžete zálohovať súbory na externý disk vysokou rýchlosťou. Ďalej vo výbave nájdete BlueTooth a pre pripojenie k internetu poslúži WiFi modul.

Parametre a špecifikácia

SSD kapacita
512 GB (0,51 TB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
16 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 4720HQ Haswell Hotovo!
Frekvencia procesora
2,6 GHz (2 600 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
15,6" Hotovo!
Kapacita úložiska
512 GB Hotovo!
Výbava
Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
15,6" Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 4720HQ Haswell Hotovo!
Frekvencia procesora
2,6 GHz (2 600 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
3,6 GHz (3 600 MHz) Hotovo!
Cache procesora
6 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
16 GB Hotovo!

Grafická karta

Pamäť grafickej karty
2 GB Hotovo!
Počet stream procesorov
640× Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
NVIDIA GeForce Hotovo!
Model grafickej karty
GTX 960M Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 8.1 Pro Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSD Hotovo!
Kapacita úložiska
512 GB Hotovo!
SSD kapacita
512 GB (0,51 TB) Hotovo!

Výbava

Výbava
Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!
Webkamera
1 Mpx Hotovo!

Batéria

Počet článkov
Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2,27 kg Hotovo!

Rozhranie

Rozmery

Šírka
383 mm Hotovo!
Hĺbka
255 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS ZENBOOK UX501JW-FJ153P kovový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ZENBOOK UX501JW-FJ153P kovový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ZENBOOK UX501JW Metall FJ153P. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ZENBOOK UX501JW Metall FJ153P.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií