Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Xiaomi 14 Ultra bundle

ASUS ZenFone 2 ZE551ML 64GB Osmium Black

Zobraziť katalóg
ASUS ZenFone 2 ZE551ML 64GB Osmium Black
4,7 279 hodnotení
Mobilný telefón 5.5 "1920x1080 IPS Gorilla Glass 3, procesor Intel Atom Quad-Core Z3580 2.33GHz 64-bit, RAM 4GB, interná pamäť 64GB, microSD až 64GB, 2x fotoaparát 13Mpx + 5Mpx, GPS, WiFi ac, Bluetooth 4.0, NFC, 3G / LTE, microUSB OTG, Dual SIM (2x Micro SIM), Li-Ion 3000mAh, Android 5.0 (ZE551ML-6A035WW)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  NA005j Produktové číslo:  90AZ00A1-M00350 Stránky výrobcu
ASUS ZenFone 2 ZE551ML 64GB Osmium Black 207,89 € Rozbalené

ASUS ZenFone 2 ZE551ML 64GB Osmium Black

ASUS ZenFone 2 ZE551ML 64GB Osmium Black je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

ASUS ZenFone 2 ide naproti tým, ktorí požadujú ohromujúci dizajn a ešte úžasnejšiu hardvérovú výbavu. Aj napriek nadštandardnému displeju sa zmestí do ruky a bez veľkého zaťaženia vás bude nasledovať celý deň. Štíhle prevedenie s kovovým brúseným povrchom a ozdobným prvkom v podobe sústredených kružníc poteší vaše oči rovnako, ako multimediálna zábava na IPS displeji v rozlíšení Full HD. Prístup k zábave získate s vysokou rýchlosťou aj na cestách prostredníctvom 4G LTE modemu. ASUS ZenFone 2 je naozaj flexibilný mobilný spoločník, ktorému v prípade dochádzajúcej batérie stačí 39 minút pre dobitie na 60%.

Lákavý z vonku i zvnútra


Užívajte si so 4jadrovým procesorom Intel videá a hry so všetkým, a v plnej nádhere. Výkon v kombinácii s rozlíšením Full HD dáva úplne nový pohľad na mobilný zábavu, ktorá sa grafikou a hrateľnosťou hrdo pasuje na úroveň hernej konzoly. Displej s technológiou IPS je zárukou výborných pozorovacích uhlov, neskutočne živých farieb a dobrej čitateľnosti na slnku. Vy si tak vychutnáte obraz v plnej paráde. Prekrytie tvrdeným sklom Gorilla Glass 3 ručí za vysokú odolnosť proti poškriabaniu, a tak bude aj pri prenášaní vo vrecku vyzerať stále ako nový.

Foťte aj za tmy


ZenFone 2 má 13Mpx fotoaparát PixelMaster s predpokladmi zachytiť úžasné fotografie s vysokým rozlíšením pri nulovom oneskorení závierky. Jeho veľmi silnou stránkou je objektív s neuveriteľnou svetelnosťou f / 2, vďaka čomu zaobstará kvalitné snímky aj pri slabom osvetlení. Spolu s technológiou zlučovanie pixelov v režime slabého osvetlenia zachytí o 400% jasnejšie fotografie v noci alebo za zlého svetla, takže sa vyhnete nutnosti použitia blesku. Blesk obsahuje tiež a dokonca zachováva presnejšie farby vrátane pleťového tónu.

Vaše vlastné prostredie


Chytrý telefón ASUS ZenFone 2 pre komunikáciu s užívateľom používa operačný systém Google Android 5.0 s nadstavbovým užívateľským rozhraním ZenUI. Toto intuitívne prostredie si okamžite zamilujete, vďaka jeho jednoduchosti a inteligencii zároveň. Prispôsobte si ho podľa osobného štýlu každého jednotlivca. Informácie dôležité práve pre vás, budete mať stále pred očami.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ
Dotykový displej Hotovo!
Šírka
77,2 mm Hotovo!
Hĺbka
10,9 mm Hotovo!
Hmotnosť
170 g Hotovo!
Uhlopriečka displeja
5,5" (13,97 cm) Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Šírka
77,2 mm Hotovo!
Hĺbka
10,9 mm Hotovo!
Hmotnosť
170 g Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2 Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Značka procesora
Intel Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,33 GHz (2 330 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 5.0 Lollipop Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Funguje mobil i bez sim karty? popř. měl by se zapnou hned po rozbalení nebo je třeba nabít či vložit sim kartu? Sim kartu totiž nyní nemám ořízlou na správnou velikost, ale chtěl bych si na něj už předem stáhnout nějaké applikace. Mobil se mi nechce zapnout a nevím jetsli ho jít reklamovat nebo je třeba sim karta.

Dobrý den jen bych se Vás chtěl zeptat na druhý a poslední dotaz... jak máte uvedeno ,,rozbaleno" v jakém je telefon stavu jak byl dříve využíván atd. jo a prosím rozepište se trochu ne jen zase na jednu větu.. :P děkuju!

Dobrý den chtel bych se Vás zeptat jestli to ,,použité skladem” znamená že už ho někdo mel a kdyby ano v jakem je telefon stavu? Chtel bych si ho koupit nový poradil by jste mi kde?

prosím vás čo znamená to "zánovné"?

Dobrý den prosim vás co je to to NFC? děkuji za odpověd

chcem sa spýtať čo znamená "Rozbalené" ?

Dobrý den chtěl bych se zeptat do kdy je na tento produkt sleva a bude k němu zdarma ještě power banka dokud tento produkt bude ve slevě předevčírem tam ještě byla a ty věci zdarma k produktu se mění tak abych věděl zda mám počkat :) předem děkuji za rychlou odpověď

Už pred pár mesiacmi mi prestala fungovať predná kamera na tomto modeli. Neviem, či ho mám poslať na reklamáciu, do opravy alebo to je problém softwaru.

Čím to může být,že když mám zapnuté automatické otočení obrazovky,tak se ten sráč neotočí.

Dobrý den, nedočetla jsem se, zda má vyndavací baterii. Je to pro mne priorita pro výběr. Děkuji

12
Príslušenstvo pre ASUS ZenFone 2 ZE551ML 64GB Osmium Black
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií