2024_Q2_Xiaomi_CZ_Tablety_ucho

ASUS Zenfone 3 Max ZC520TL sivý

Zobraziť katalóg
ASUS Zenfone 3 Max ZC520TL sivý
4,5 56 hodnotení
Mobilný telefón – 5,2" IPS 1280×720, procesor MediaTek MT6737TV/W Quad Core, RAM 2 GB, interná pamäť 32GB, microSDHC až 32 GB (zdieľaný slot na SIM), fotoaparát 13Mpx+5Mpx, GPS, 3G/LTE, micro USB, čítačka odtlačkov prstov, Dual SIM (1× Micro SIM+1× Nano SIM), batéria 4130mAh, Android 6.0
Kód:  AST013d Produktové číslo:  ZC520TL-4H077WW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS Zenfone 3 Max ZC520TL sivý

Vlastnosti telefónu

149,5 mm

Predná strana

73,7 mm

Bočná strana

8,55 mm

Hmotnosť telefónu: 148 g

Uhlopriečka displeja

5,2"

uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

Google Android 6.0 Marshmallow

typ operačného systému

Výdrž batérie

4 130 mAh

kapacita batérie

MicroSim

Micro SIM + Nano SIM

typ SIM karty

Rozmery

73,7 × 149,5 × 8,55 mm

rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnútorná pamäť

32 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13 Mpx + 5 Mpx

fotoaparát

Pripojenie

LTE (4G)

najrýchlejší internet

SD karta

microSDHC (až 32 GB)

slot na pamäťové karty

Váha

148 g

hmotnosť telefónu


Dizajn, ktorý stojí za povšimnutie

ASUS Zenfone 3 Max ZC520TL v sebe kombinuje estetický vzhľad s vynikajúcou kvalitou spracovania a maximálnym používateľským komfortom. Na prvý pohľad zaujme tvarovaným dotykovým displejom, ktorý takmer splýva s mierne zakriveným zadným krytom, vďaka čomu telefón dokonale padne do ruky. Okrem prémiového dizajnu telefón ponúka vysoký výkon, nadštandardnú výdrž batérie a kvalitný 13 Mpx fotoaparát.


Kľúčové vlastnosti telefónu ASUS Zenfone 3 Max ZC553KL

  • Prémiový dizajn s celokovovým telom
  • Sivá farba
  • Štvorjadrový procesor MediaTek MT6737TV/W a 2 GB RAM
  • 5,2" IPS displej s HD rozlíšením
  • Android 6.0 Marshmallow s používateľskou nadstavbou ZenUI 3.0
  • Vysokokapacitná batéria – funkcia powerbanky pre ostatné zariadenia
  • Integrovaná čítačka odtlačkov prstov
  • Fotoaparát PixelMaster
  • Dual SIM (1× Micro SIM + 1× Nano SIM)

Fantastický displej

Prednej strane telefónu dominuje rozmerný 5,2" IPS displej s HD rozlíšením a vysokým jasom s hodnotou 400 cd/m2. Či ste vnútri alebo vonku, displej vám vždy poskytne jasný detailný obraz a verné podanie farieb. Vďaka tenkému rámčeku displej zaberá nevídaných 75 % plochy prednej strany prístroja a navyše je chránený tvrdeným 2.5D sklom s elegantným zaoblením.


Energia bez nabíjania po celý deň

S veľkokapacitnou batériou bude váš ZenFone 3 Max k nezastaveniu. V pohotovostnom režime udrží telefón v prevádzke viac ako 30 dní a ďalej zaistí až 87 hodín počúvania hudby či 18 hodín surfovania na internete pri zapnutej WiFi. Na predĺženie výdrže batérie je k dispozícii režim Super Saving, ktorý nastaví výkon telefónu na maximálne využitie každého posledného miliampéru. Obrovská kapacita batérie 4 130 mAh navyše umožňuje telefón použiť na rýchle dobíjanie ostatných mobilných zariadení.


Fotoaparát PixelMaster

S 13 Mpx fotoaparátom PixelMaster zachytíte dokonalé fotografie s vysokým rozlíšením a nulovým oneskorením uzávierky.  Vďaka výbornej svetelnosti objektívu zaobstaráte úžasné snímky aj za zhoršených svetelných podmienok. Na fotenie v noci je telefón vybavený praktickým LED bleskom. Samozrejmosťou je predný 5 Mpx fotoaparát, s ktorým vykúzlite úžasné selfie snímky.


Už nikdy nezmeškáte žiadny okamih

PixelMaster ponúka niekoľko režimov, vďaka ktorým dosiahnete vždy dokonalé výsledky za každej situácie. Na výber máte napr. HDR režim, Skrášľovací režim, Low Light režim či funkciu Super Resolution, ktorá zachytí niekoľko snímok rovnakého obrazu a okamžite ich skladá do jednotnej fotografie s výnimočným rozlíšením 52 Mpx.


Plynulý výkon

O maximálne plynulý chod aplikácií i náročnejších hier sa stará štvorjadrový procesor MediaTek MT6737TV/W spoločne s operačnou pamäťou s veľkosťou 2 GB. Interné úložisko s kapacitou 32 GB ponúkne dostatočný priestor na ukladanie dát a fotografií a pokiaľ nebude dostatočné, možno ho rozšíriť pamäťovými kartami typu microSDHC. Vďaka technológii Dual SIM môžete ľahko voliť medzi pracovnými a osobnými hovormi.

 


Viac ako čítačka odtlačkov prstov

ZenFone 3 Max je vybavený presnou čítačkou odtlačkov prstov, ktorá je umiestnená na zadnej strane telefónu priamo v dosahu vášho ukazováka. Nielen, že váš ZenFone pomocou čítačky odomknete za zlomok sekundy, ale dokážete toho omnoho viac. Dvojklikom na snímací senzor spustíte fotoaparát a opätovným poklepaním zaobstaráte snímku, takže čítačku možno využiť aj ako druhú spúšť.


Unikátny prostredie ZenUI

Rozhranie ZenUI posúva operačný systém Android 6.0 na novú úroveň. Pohyb v tomto prostredí je prirodzenejší, rýchlejší a múdrejší. Celé prostredie si môžete prispôsobiť na mieru svojim predstavám – od ikon cez živé tapety až po fonty. Kombinácia krásneho dizajnu a skvelých funkcií, vrátane ZenMotion, Trend Micro Dr. Safety či priebežným aktualizáciám, dáva rozhraniu ZenUI záruku maximálnej úžitkovosti a bezpečnosti.  


 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka displeja
5,2" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1280 × 720 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
5,2" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1280 × 720 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
5 Mpx Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
149,5 mm Hotovo!
Šírka
73,7 mm Hotovo!
Hĺbka
8,55 mm Hotovo!
Hmotnosť
148 g Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Bez stabilizácie Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
4 130 mAh Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
2 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
32 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Značka procesora
MediaTek Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,3 GHz (1 300 MHz) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!
Senzory
Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 6.0 Marshmallow Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, bude k dispozici také nějaké ochranné pouzdro na tento model?

Dobrý den,je funkce powerbanky a připojení flashky/harddisku otázkou nastavení? Při připojení zařízení telefon nijak nereagoval.

Dobrý den můžu mít otázku bude k tomuto mobilu v šedé barvě zase powerbanka ASUS ZenPower 10050 mAh? mám v plánu si to koupit na vánoce a rád bych k tomu dostal jako dárek powerbanku

Podle informací na oficiálních fórech ASUS, Zenfone 3 Max ZC520TL nemá Gorilla Glass 4: asus.com/zentalk/ph/thread-116820-1-1.html.

kdy budou naskladněny i ostatní barevné varianty ?

Dobry den, nemela by nahodou mit tato verze (tj s 32 gb rom) vetsi pamet ram, presneji 3 gb?

Tento telefon je len v dvoch variantoch a to 2GB ram / 16GB rom alebo 3GB ram / 32GB rom ale neexistuje verzia aku udavate vy v eshope 2GB ram a 32GB rom

Dobry den chtěl bych se zeptat jestli by šel tento mobil zarezervovat do 5 dnů předem díky za odpověď

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať akú má tento mobil verziu Bluetoothu

Dobrý deň, chcem sa spýtať, vybíja sa mi nejak rýchlejšie batéria, kapacita 92% z pôvodnej, telefón mám 4 mesiace, nie je možné ho vymeniť za iný kus alebo vymeniť baterku? Ďakujem

123...
Diskusia a poradňa k ASUS Zenfone 3 Max ZC520TL sivý
Príslušenstvo pre ASUS Zenfone 3 Max ZC520TL sivý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Zenfone 3 Max ZC520TL šedý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Zenfone 3 Max ZC520TL grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Zenfone 3 Max ZC520TL grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS Zenfone 3 Max ZC520TL szürke.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií